- 27 Şubat 2012
- 13.970
- 23.326
- Konu Sahibi ciceksibiri
Belim ağrıyor, sırtım ağrıyor, halsizim,tükendim daha sayayım mıGörünmedin ne zamandır iyisin dimi bi sıkıntın yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belim ağrıyor, sırtım ağrıyor, halsizim,tükendim daha sayayım mıGörünmedin ne zamandır iyisin dimi bi sıkıntın yok
Yok sayma geçmiş olsun canım toparlanırsın inşallah hemencecikBelim ağrıyor, sırtım ağrıyor, halsizim,tükendim daha sayayım mı
Cinsiyet belli oldu mu kızYok sayma geçmiş olsun canım toparlanırsın inşallah hemencecik
Yok be kuzum daha 10 haftalığız yarın kontrole gideceğim ama daha bi 3 hafta sonra anca belli olur tahminen bakalım yarınki ultrasonla az da olsa belki anlaşılırCinsiyet belli oldu mu kız
Doğuma girerken bana dua etcen bak unutma sakın kocana kaynana herkese söyle hatırlatsınlar sanaYok be kuzum daha 10 haftalığız yarın kontrole gideceğim ama daha bi 3 hafta sonra anca belli olur tahminen bakalım yarınki ultrasonla az da olsa belki anlaşılır
Asla unutmam bende çok kişiden dua istemiştim bilirim onu unutur muyum hiç özelden yazışırız ismini herşeyini öğrenirimDoğuma girerken bana dua etcen bak unutma sakın kocana kaynana herkese söyle hatırlatsınlar sana
Sen iste ben sana adli sicil kaydı yoktur belgesi bile atarımAsla unutmam bende çok kişiden dua istemiştim bilirim onu unutur muyum hiç özelden yazışırız ismini herşeyini öğrenirim
CanımmmSen iste ben sana adli sicil kaydı yoktur belgesi bile atarım
Canım sana yeni resimle geldimSen iste ben sana adli sicil kaydı yoktur belgesi bile atarım
Erkek demiştim dimi kız sana hatırlamıyorum koç gibi yatıyo işteCanım sana yeni resimle geldim
Kız demiştin beErkek demiştim dimi kız sana hatırlamıyorum koç gibi yatıyo işte
O kadar çok mesaj atan var ki üyeliğimi kapatcamKız demiştin be
Benim ki de 7 haftalık sizce nedir cinsiyetiİçime erkek doğdu.
Merhaba benim için de bakarmısınızNet erkek :) sağlıkla doğsun.
Benimkinde bi tahminde bulunurmusunjz 9+5 karından ultrasonSizin beybi de küçük:)
ErkekBenimkinde bi tahminde bulunurmusunjz 9+5 karından ultrason
Nasil tahmin ediyorsunuz