Bulantı-Öğürme Refleksi...

Aysegulce34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
912
1.268
303
Arkadaşlar.Bende çok kötü bir bulantı refleksi var.Bilenler bilir.Çok kötü bir durum.Dişimi fırçalarken bile midem ağzıma geliyor.Hadi onu geçtim,dişçiye gitmek tam bir kabus.Yirmilik dişlerim için gitmek zorundayım ama sürekli erteliyorum.Ağrıya razıyım ama bulantıya hayır.Ne yapacağım?Aranızda diş hekimi olan varsa,beni bilgilendirirse sevinirim.Boğazın spreyle uyuşturulması ya da sedasyon yöntemi nasıl oluyor?Ben Malatya'dayım.Burada yaptırabilir miyim ve ücret nedir?

selam bulantı refleksi hem hastayı hem de hekimi ciddi anlamda zorlar. diş fırçalarken macunsuz fırçalamanı öneririm. gelelim 20 liklerine. zaten ilk etapta film alınıp çekilip çekilmeyeceğine karar verilir.( tabi burda senin şikayetin olup olmadığı önemli) seninde yazdığın gibi süt dişi çekiminde kullanılan spreyler ile kısa süreli uyuşturma mümkün. fakat bulantının derecesi önemli. sedasyon ise her yerde yapılmaz, ki yaptırmada ben malatya da değilim ama bence ilk önce diş hekimliği fakültesine git. orda sedasyon olup olmadığını öğren. varsa fakültede çektirirsin. yoksada sana başk yer tavsiye ederler. allah sana ve hekimine sabır versin

Amin...Çok teşekkür ederim.Evet fakülteye gitsem iyi olacak.Daha önce film çektirdim ve çene yapım dar olduğu için çektirilmesi gerektiği söylendi.Bir tanesini geçen sene çektirdim ama ne zorlukla.Şimdi diğeri çıkıyor ve dişlerimi iyice sıkıştırıyor.Hatta rahat konuşamıyorum.İlk deneyimden sonra iyice panik oldum.Bayıltsınlar çeksinler.Offf ne moral bozucu...

Konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama ne yaptın canım sedasyon yaptırdın mı?aynı dertten muzdaribim bilgi verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…