buhranlı akşamlarrrrr

valla kime dokunsan bır ah sesi yükselir erkekleride bizler yetiştırıyoruz. agaç yaş iken egilir derler küçükken bunu aşilamak lazım benim eşim genelde ütüsünü bazan yemegi evin belli işlerini kendisi yapar bunada ben kızarım sen bi dur kadıların işlerine karışma derim ben iş tutarken arkamda dolaşır durur ornegın aliş veriş yapınca mutfaga kendisi yerleştırir ya herif bı dur ben ortalıgı temizleyınce koyarım diyince ya ben bole ortalıkta durmasını sevmiyorum diyor ben annemin yanına gıtsem 1 ay gelmesem bile kendı yer icer ev tertemiz durur zaten annesi der ben cektım kızım babandan oglumu oyle olmasını istemedım dıyor ve elimden geldıgınce alıştırdım dıyor. şimdi oh ne guzel dıyosunuz degilmi ama ole degil işte alkole düşkün gec gelecem dedıgı zaman etim yagım erıyor gelene kadar uyuyamıyorum gelicede bişiye takiliyo en az 100 kere anı seyı soleyip duruyo gonlunu gormek icin ne derse yapıyorum ertesi gun hatırlamıyo yok ben ole şey yapmam dıye bı kere hususı telefona cektim yaptıgını gorsun utansın dıye bu seferde başladı benı telefona cekmıyonuz degilmi diye burda dıyecegim 4+4 luk olmuyolar iyi yonlerı kadar kusurlarıda oluyo her gun dua edıyom inşallah ickiyi bırakır diye erkek cocuklarını yetiştırırken daha iyi yetiştırmeli bence bu bizlere duşüyo allah erkeklere akıl bizlerebe bolca sabır versin AMİN

çok haklısın arkadaşım fakat neden evlendim ki o zaman dimi ilgilenmiyorum onunla ama benimde sevgiye ilgiye ihtiyacım var ben de taştan yaratılmadım ya

neden evlendim ki ben sevmek sevilmek için birisiyle hayatı paylaşmak için fakat erkekler yapamadıkları işleri yaptırmak evde biri olsun yemek bulaşık çamaşır onları yapsınlar diye evlendiklerine eminim

keşke evlnmeseydim dediğim çok oldu ayrıca çocuk istiyorum bazen de istemiyorum karar veremedim ne yapsam bilmiyorum hani düzelir falan diyede çocuk olsun diyenlerden değilim çünkü insan yedisin de neyse yetmişindede odur

canımcıım ne güzel işte bak sende çalışıyormuşsun insanın arada yanlız kalmaya da ihtiyacı olabilir al kahveni geç netin başına yada bi kitap al oku ne biliyim elişi vs... seni oyalayabilecek bişiyy yani kızma hemen bende keşke arada sırada böylee bi başıma kalabilsem (eşim kuyruğum gibidir de) bebek için üzüldüm ama dert veren dermanını da verir zamanınız var demek ki ... a.s.

benim eşimde tv karşısına geçer benle pek konuşmaz bende yorgundur deyip anlayış gösteriyorum ama birazda onlar bize anlayış göstersin erkeklerin çoğu böyle canım ne yapmalı bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…