buhranlı akşamlarrrrr

sonuyok

özlem kokan kızım
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
1.716
71
yine akşm oldu yine yalnızım aslında eşim evde olmaına rağmen yalnızım diyelim çünkü uyuyor her akşam erken saatlerde yattığı gibi bıktım bu adamın uyumasından ya ne yapacağımı bilmiyorum Çok üzgünüm çoook

bugün bütün gün evdeydim televizyon internet bulaşık temizlik v s derken zaman geçti akşam bekliyorum ki eşim gelsin sohbet edelim geç gelecem diye aradı saat 6 gibi ve saat 10 da geldi neyse mutfakta bişiler atıştırırken bende sohbet etmeye çalışıyorum fakat ne demek o tv izliyo hemde pür dikkat sanki başçavuşun eşeği bilmem ne yapıyo ben e sen beni dinlemiyorsun dedim tv seyrediyorsun evet dedi ve salona geçti ardından kanapeye uzanmış ve uyumuş bende sinirden kendime bir kahve yaptım ve netin başına geçtim oda hemen kalktı ve yatak odasına horlamaya gitti -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

şimdi budurum genelde her akşam olağandır bizde ha birde bebeğimiz olmuyorya bizim bugün adet oldum dedim belkide ona kızdı ne biliyim ama bekarlık günlerimi çok özledim ne yapacam ben bu adamla arkadaşlar ya bilen varmı yada kocası böyle ilgisiz varmı kafamçokkarıştıevlenmeseydim keşke iyorum ne yapacağım ben bu kalasla bilen varmı??????-tatlicadiarzu-

çalışmaya başla canım ya da bir kursa falan git.yani evine ve eşine görevlerini yap ama aynı zamanda kendine saygını koru

Mutlaka esinle konusmusundur ama bu davranislarinin seni ne kadar üzdügnü ne kadar kirdigni anlattinmi ona???

Tekrar tekrar konsumani izah etmeni tavsiye ederim, belkide cocuk konusunu kafasina takiyor olabilir ama bu sana karsi böyle ilgisiz davranmasina bahane olmamali!!:1closedeyes:

Evlilik tek tarafli yürümez yürüse bile evlilik degilidir....ayni evi paylasmak ev arkadasi gibi bir sey iste...:sm_confused:

Ayrica böyle bütün gün evde oturup canini SIKACAGINA kendine bir is bir ugras bulman daha mantikli olur hem vaktin gecer hem yeni arkadasliklar edinebilirsin hemde sürekli bunlari kafana takmana zamanin olmaz....a.s

Umarim düzelir canim sevgiylea.s.

canım huylu huyundan vazgeçmeeeez kendini fazla yorma. cidden dalga geçmiyorum. benimde babam öyle.biz kabullendik. zorunda kaldık. napalım kader bu işler. eve tıkılıp kalma bencede. hobi kursuna yada işe git... onuda öyle sev bence:teselli:

canım belki iş yeriyle ilgili bazı sorunları vardır bazen benim eşimde çok yorgun geliyor bilirim çekilmez oluyorlar.ama seninki her akşam öyleyse ciddi bir şekilde konuş.çocuk olmuyor diye böyle yapıyorsa zaten çok yanlış birbirinize destek olun ve kafaya takmamaya çalışın.Allah yardımcın olsun.

canım çalışan kişiler emin ol akşama kadar eve gitsem yemek yesem biraz tv izlesem ve uyusam hayaliyle akşama ederler, ki birde iş yerinde saçma sapan tipler ve gereksiz can sıkıcı durumlarda olunca artık eve kendini atıp her şeyi bir kenara bırakıp uyumak en iyisidir.
O yüzden sana tavsiyem eğer olabilcekse bir işe gir tatlım yada vakit geçirebileceğin oyalanabilceğin birşeyler bul kendine el sanatları kurslarına filan git en azından sende tüm enerjini eşine saklamamış dışarıda atmış olursun, evine çok güzel dokoratif şeyler yaparsın ve yorulursun, böyle olunca gör bak senin de gözün erkenden yatakta yorgan da olur.

sevgiler canım.

Eşinizle karşılılklı konuşup sıkıntınızı anlatın ne kadar yanlız olduğunuzu dile getirin.
Konuşarak herşey daha güzel halledilir sorunlar çözülür kendinizi üzmeyin

sanırım kocan hep böyleymiş.
konuşun anlatın durumu diyecem ama
kesin konuşmuşunuzdur.
cevabıda hazırdır kocanın
çalışıyorum yoruluyorum.

sana sabır diliyorum canım
umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur herşey.

konuşsamda ertesi gün yine aynı hep böyleydi bu adam konuşur konuşur susar diyor heralde işyerinde problemleri olabilir o halde çalışan insanlar evlenmesin dimi ya ayrıca dün gece sinirden yatağı yorganı aldım salonda yattım sabah gelmiş beni öptü tabi ben uyuyorum ya aslında uyanıktıktım hiç kıpırdamadım sonra da gitti şu saat oldu bir tel açıp sen neden salonda yattın demedi demekki ilgilenmiyor nerde yatarsam yatayım dimi yaa şeytan diyorki git annende kal 1 hafta ne hali varsa görsün

ha bazıları diyecektir ne istiyorsun kızım adamın bişi dediği yok evet bişi dediği yok sorun da burda zaten

gerçekten susan erkek çıldırtıyor insanı dimi biraz neşeli olsun gülsün akşam geldimi iki sohbet etsin ne anlıyorlar bu kadar böyle put gibi olmaktan anlamıyorum yaaa vallahi çok iyi anlıyorum seni akşama kadar bekle akşam gelsin çekilsin kenara.Şuda var çok yorgun oluyorsa inan gözü hiç bişey görmüyordur

ilgisini çek başka yerlere diycem ama kaç gün çekebilirsinki oda var böylede olunca zor olur haklısın ama sakin ol yani nebiliyim sevdiği bişeyerl yap akşam koy tabağa getir hem baraber yerken gir koynuna yat dizine sende onunla uyu gir dibine

hep mi böyle geç geliyo işten yaa...
çekilmez gerçekten

haftada diyelim 2 yada 3 gün geç gelir anlıyorum yorgu argın fakat evlilik bu mudur kocan yorgunsa bırak uyusun tamam uyusun da bir iki ne bu her allahın günü
anlayışta bir yere kadar yani ben ona aynısını yapsam acaba hergün bir karış suratla yorgunum deyip yatsam o ne hisseder acaba eminim hemen aldatmayı düşünür böyle evlilik olmaz der haksızmıyım arkadaşlar ya
artık eskisi gibi değil kadınlarda bişiler bekliyor erkeklerden önceden karnın doyuyor daha ne istiyorsun denirdi dövmüyor sövmüyor denirdi ama zaman değişti ilgi alaka sevgi farklı şeylerde bekliyor kadın değil mi ama haksızmıyım

haklısın canım haklısın, herkesin beklentileri var karşısındakinden... hiçbi aktiviteniz yok mu peki, her akşam evde misiniz veya haftasonları filan?

dün akşam anneme iftara gittik ablamla yeğenimde var tabi ben yeğenimle şakalaşıyoum falan sohbet ediyorum yeğenim 14 yaşında kız bu arada herneyse bizim beye gözüm takıldı karşı apartmanda bir kız balkonda eşimde içerde pencerenin önünde oturuyor ya kıza bakıp duruyor bende gayrı ihtiyarı bakıyordur diye oralı olmadım
sonra yeğenimle balkona çıktık karşıdaki kız üstünü değiştirmiş yine çıktı balkona bizim herif koştu geldi yanımıza ben farkındayım bakıp duruyor kıza kızda buna bakıyor ayyyyyyyy yanımda kesişiyorlar resmen

yuuhh dedim ne yapıyon sen bunlar yenimi taşındı demezmi birde bana
bende ne bileyim muhtarmıyım dedim sen iyice bak belki aranızda bişiler olabilir benden rahatsız olma dedim bozuldu ne diyon sen dedi ne dediğim açık dedim sonra yemeği burnundan getirdim
yemekten sonra eve gelmek üzere arabaya bindik arabada ne yapmaya çalışıyon sen dedim ne diyon dedi bakamazmıyım ne var dedi bir defa bakarsın yüz kere bakılmaz bir yere dedim ve sonra sustum tek kelime etmeden geldim nefret ediyorum ondan yaa ne yapacam bide haklı görüyo kendini salak insan yaaa

ben erkeklerin dünyada bir tek o çalışıyormuşgibi davranmalarına sinir oluyorum.bir uyku krizine girer benim eşimde uyuz eder beni ama ben takmıyorumm artık kurslara gidiyorum nete takılıyorum.sen ne kadar umursamaz olursan rahat edersin.üstüne düştükçe kendilerini hint kumaşı sanarlar.

Bunalmakta tabiiki haklısın arkadaşım. Evlilik aynı evi, aynı sofrayı,
aynı yatağı paylaşmanın ötesinde AYNI HAYATI PAYLAŞMAKTIR.
Eğer bu yoksa durum zorlaşır. Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama
hep böyleyse ve konuşarak çözüm bulamıyorsanız bence iyice düşünün
bu duruma ne kadar dayanabileceğenizi, zor bir durum ne denir bilmem.
Dışarıdan birşeyler söylemek kolay ama yaşamak ağırdır bunları.
Allah yardımcınız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…