- Konu Sahibi Less-is-More
-
Yani dışarı sarkıp yapar mı bilmiyorumCamlarda kullanılıyorsa eşimden istesem yapar sanırım. Yedinci kata tasinacagiz ve ben imkansız aşağı bile bakamam. Bu sayede en azından cam silmeden yirtmis olurum :)
Esini kesip at her yuzeyde foto
Bende de hali yok, bu tarz bisey almak istiyorum.
Sırf kimsenin suratını çekmemek icin hiç yardımcı almadım. Bütün arkadaşlarım bundan şikayetçi.cam sılıyorsa hemen alacağım dünyanın parasını verıp bır de söylenen yarım iş yapan yardımcı kadınlardan bıktım karar aldım her işimi buyuk temızlık hariç kendim yapacağım onlara vereceğim parayı da çatır çatır yiyeceğim
Süper. Yapiversin bı zahmet içerden ben silerim. :)Yani dışarı sarkıp yapar mı bilmiyorum
Bizim camlar balkona açıldığından kolay olur da senede 2-3 kere cam siliyoruz :)
Eki Görüntüle 2157348
Şu soldan ikinci parçası hortum gibi bi de çekpasların küçüğü gibi parçası var ucuna takılan onunla yapınca iz kalmıyor
en iyisi geçen gelen kadın aynen şunu dedi ya şaştım kaldım:abla yatak oda takımın çizilmiş değiştirsene ahaha.yav sanane kadın sen işini yap ucretını al git diyecektim içimden dedim gene kırılmasın diyeSırf kimsenin suratını çekmemek icin hiç yardımcı almadım. Bütün arkadaşlarım bundan şikayetçi.
Çizik için koca takım mı değişir?en iyisi geçen gelen kadın aynen şunu dedi ya şaştım kaldım:abla yatak oda takımın çizilmiş değiştirsene ahaha.yav sanane kadın sen işini yap ucretını al git diyecektim içimden dedim gene kırılmasın diye
Halın yoksa rahat edersin
Ama önce iyi süpürmek lazım
Saç kıl kalınca vileda gibi toplamıyo
Boşver hiç gelmez sonra :). Zaten zar zor getiriyorlar bizimkiler çağırınca. Ben ona göre ayarlayamam kendimi. Yapabildiğim kadar yaparım napiyim.en iyisi geçen gelen kadın aynen şunu dedi ya şaştım kaldım:abla yatak oda takımın çizilmiş değiştirsene ahaha.yav sanane kadın sen işini yap ucretını al git diyecektim içimden dedim gene kırılmasın diye
İnşallah bunların hepsini yapan bir robot üretilir yakın gelecekte :)Hem supursun, hem silsin, hem dezenfekte etsin.
Yok mu boylr bisi ???
temzılığe gelenler bizi çok zengin sanıyor ha ha.hatta başka evlerle kıyaslıyorlar yok şu bana çamaşır makinesi aldı şu çocuğuma bayramlık aldı vs.rekabeted e sokmaya çalışıyorlar pesss.ben bıktım vallahi iyi kötü hasta değilsen kendi işini kendin yapacaksın.Çizik için koca takım mı değişir?
O kadar zengin miyiz ya
Sağlam bişeyse boyatılır verniklenir falan
en içten aminnn diyorummmİnşallah bunların hepsini yapan bir robot üretilir yakın gelecekte :)
Hahahaha hepsini yapan alet bence hiçbirini çok iyi yapmaz yaHem supursun, hem silsin, hem dezenfekte etsin.
Yok mu boylr bisi ???
temzılığe gelenler bizi çok zengin sanıyor ha ha.hatta başka evlerle kıyaslıyorlar yok şu bana çamaşır makinesi aldı şu çocuğuma bayramlık aldı vs.rekabeted e sokmaya çalışıyorlar pesss.ben bıktım vallahi iyi kötü hasta değilsen kendi işini kendin yapacaksın.
Hahahaha hepsini yapan alet bence hiçbirini çok iyi yapmaz ya
Mesela kurutmalı çamaşır makinesi
Bence ayrı ayrı iki makine daha iyi performans gösteriyor
O da dogru.
Of halisiz yeri supurmeye usenen bir ben varimdir sanirim :))
Ama ben de camlari esime kitlerim diye dusunuyorum.
Aleti severse banyoyu da yapar :)
E ben de supurup sileyim bari
Bi bak başka markalarda da vardır
Ben fakirden memnunum ama daha işlevsel olanları varsa onları da denemek lazım
Sen ecnebi ellerde değil misin? Oralarda daha değişikleri vardır.
dur sizi guldureyım bayram öncesi.benim kuzen evlendi evine asla fakir marka bir şey almadı.sebebi de şuymuş adı fakir ya evine bereketsizlik fakirlik getırırmiş puhaha.bunu diyen mühendis bir deBi bak başka markalarda da vardır
Ben fakirden memnunum ama daha işlevsel olanları varsa onları da denemek lazım
Sen ecnebi ellerde değil misin? Oralarda daha değişikleri vardır.
du sizi guldureyım bayram öncesi.benim kuzen evlendi evine asla fakir marka bir şey almadı.sebebi de şuymuş adı fakir ya evine bereketsizlik fakirlik getırırmiş puhaha.bunu diyen mühendis bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?