- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.352
- 798
- Konu Sahibi Less-is-More
bu daha da iyiydi.yemek hazırlığı sohbete teşekkürler arkadaşlar ben çıkıyorumAhaha iyimis.
Kisisel batil inanc gelistirmis.
Bosh islerle de ugrasmasin ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu daha da iyiydi.yemek hazırlığı sohbete teşekkürler arkadaşlar ben çıkıyorumAhaha iyimis.
Kisisel batil inanc gelistirmis.
Bosh islerle de ugrasmasin ama
dur sizi guldureyım bayram öncesi.benim kuzen evlendi evine asla fakir marka bir şey almadı.sebebi de şuymuş adı fakir ya evine bereketsizlik fakirlik getırırmiş puhaha.bunu diyen mühendis bir de
Bu çok iyiymiş , araştıracağım.Teşekkürler.Benim eski süpürgem Karcher diye bir markaydı, belki bilenleriniz vardır. Mop değil, süpürge. Tepe tepe 7 sene kullandım, sonra bozulunca Dyson aldım, bundan da memnunum ama bozulsa yine Karcher'e dönerim çünkü aynı anda hem süpürüyor hem de sıcak buhar vererek siliyordu yeri.
Tembelim ben, bu sebeple hem tembeller için hem de zaman tasarrufu için harika bir ürün. Tek sıkıldığım yönü, bittikten sonra hortumlarını yıkamak gerekiyordu, o kadar.
Rica ederim. Bu arada şuna dikkat edin, benimkinin serisi 1800lü bir şeydi, sonrasında üst modeli çıkmıştı 1900lü bir seri. Arada da fiyat olarak 400-500 civarı bir şey oynuyordu yanlış kalmadıysa aklımda. Kesinlikle gerek yok üst modeline.Bu çok iyiymiş , araştıracağım.Teşekkürler.
Merhabalar, konunuza yazamamıştım kendi derdimden, burada görmek iyi oldu sizi. Birazcık, çok azıcık nezaketi bırakın olur mu? Kalbiniz ne hissediyorsa onu söyleyin. Ağaç kavuğundan çıkmadı hiç kimse, bayramda beklemek en doğal hakkınız.bu karcheri ben de uzun zamandır inceliyorum.fayansa falan da kullanılıyor galiba.ama çok pahalı gibi.ben de süpürgemi lg almıştım.ayrıca buharlı silmek için kullanılan bir aparatı var ama su çok çabuk bitiyor.memnun kalmadım.
Pamuk annesi merhabalar, bahsettiğin ürün ilk fotodaki mi acaba?Ben kullaniyorum..süper temizliyor (Almanyada Veleda markasi). Ilk kullandigimda bir sürü kir cikti,halbuki yerleri devamli silerim. Tavsiye ederim. Hem deterjan kullanilmiyor bebekler icin daha güvenli
Pamuk annesi merhabalar, bahsettiğin ürün ilk fotodaki mi acaba?
Bir de diğe fotolardaki ürünler hakkında ne düşünüyorsun? Bebekli evde hayat kurtarıcı olur mu diye düşünerek almak istedim ama başka markalardan bakmıştım daha önce,çok pahalı geldi. Vazgeçtim.
Ben 1800lü serisi olana kefilim sadece, alan sonra bana dua etsinkarcher in amma fazla çeşidi varmış