• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buharlı mop kullanan var mı?

dur sizi guldureyım bayram öncesi.benim kuzen evlendi evine asla fakir marka bir şey almadı.sebebi de şuymuş adı fakir ya evine bereketsizlik fakirlik getırırmiş puhaha.bunu diyen mühendis bir de

Bende de "kısır" yemeyen bi koca var kısır olursaymış diye :D

Kızlar valla bende öyle bir alet varsa alayım halılarım mübarek toz üreten bir makina gibi evim yeni olduğu için hergün temizlik istiyor mutfağımın derz arası siyah cam ve su damlasa bile silmek istiyor bıktım artık ömrümün yarısı ev temizlemekle geçiyor buda yetmez gibi salon takımım beyaz renk üstüne bişey dökülcek diye içim gidiyor şöyle herşeyi temizleyen bir buharlı makina varsa bende alayım

Benim eski süpürgem Karcher diye bir markaydı, belki bilenleriniz vardır. Mop değil, süpürge. Tepe tepe 7 sene kullandım, sonra bozulunca Dyson aldım, bundan da memnunum ama bozulsa yine Karcher'e dönerim çünkü aynı anda hem süpürüyor hem de sıcak buhar vererek siliyordu yeri.

Tembelim ben, bu sebeple hem tembeller için hem de zaman tasarrufu için harika bir ürün. Tek sıkıldığım yönü, bittikten sonra hortumlarını yıkamak gerekiyordu, o kadar.

Benim eski süpürgem Karcher diye bir markaydı, belki bilenleriniz vardır. Mop değil, süpürge. Tepe tepe 7 sene kullandım, sonra bozulunca Dyson aldım, bundan da memnunum ama bozulsa yine Karcher'e dönerim çünkü aynı anda hem süpürüyor hem de sıcak buhar vererek siliyordu yeri.

Tembelim ben, bu sebeple hem tembeller için hem de zaman tasarrufu için harika bir ürün. Tek sıkıldığım yönü, bittikten sonra hortumlarını yıkamak gerekiyordu, o kadar.
Bu çok iyiymiş , araştıracağım.Teşekkürler.

bu karcheri ben de uzun zamandır inceliyorum.fayansa falan da kullanılıyor galiba.ama çok pahalı gibi.ben de süpürgemi lg almıştım.ayrıca buharlı silmek için kullanılan bir aparatı var ama su çok çabuk bitiyor.memnun kalmadım.

Ben kullaniyorum..süper temizliyor (Almanyada Veleda markasi). Ilk kullandigimda bir sürü kir cikti,halbuki yerleri devamli silerim. Tavsiye ederim. Hem deterjan kullanilmiyor bebekler icin daha güvenli

Bu çok iyiymiş , araştıracağım.Teşekkürler.
Rica ederim. Bu arada şuna dikkat edin, benimkinin serisi 1800lü bir şeydi, sonrasında üst modeli çıkmıştı 1900lü bir seri. Arada da fiyat olarak 400-500 civarı bir şey oynuyordu yanlış kalmadıysa aklımda. Kesinlikle gerek yok üst modeline.

Buhar kazanı farkı vardı, benimki tek kazandı, 155 metre kare eve yetiyordu (eğer temizlik yapmaya çok ara vermediysem). 1900lü olan yarım ölçü daha fazla su alıyordu, o kadar. Aparatları bile aynıydı.

bu karcheri ben de uzun zamandır inceliyorum.fayansa falan da kullanılıyor galiba.ama çok pahalı gibi.ben de süpürgemi lg almıştım.ayrıca buharlı silmek için kullanılan bir aparatı var ama su çok çabuk bitiyor.memnun kalmadım.
Merhabalar, konunuza yazamamıştım kendi derdimden, burada görmek iyi oldu sizi. Birazcık, çok azıcık nezaketi bırakın olur mu? Kalbiniz ne hissediyorsa onu söyleyin. Ağaç kavuğundan çıkmadı hiç kimse, bayramda beklemek en doğal hakkınız.

Ben köpeğim olduğu için almıştım, sonra annem kendine de aldı. İlk bakışta pahalı geliyor hakikaten, ama süper ürün.
Deterjan gerekmiyor, bu benim için önemli bir noktaydı, alerjilerimi tetikliyor deterjanlar.
Cam siliyordu, pencere kenarlarını, bez girmeyen yerleri temizliyordu, ocak üstünde kullanıyordum, aspiratörde yağlar için buharı veriyordum, yağlar gidiyordu. Koltukları halıyı süpürür gibi süpürüyordum, içinde üstünde ne varsa pis çekiyordu.

Sonrasında hortum yıkama kısmından bıktığım için ve Dyson'ın ününü çok duyduğum için Dyson aldım. Dyson da gerçekten güzel, hatta keşke onun da buharlısı çıksa. Ancak dediğim gibi bozulursa ve yaptırması pahalı olursa dönerim eski süpürgeme.

Bu arada Karcher'in mop tarzı süpürgesi var ama onun çok pratik olmadığını düşünüyorum, oldukça az su alıyor gibi videolardan gördüğüm kadarıyla.

Bu buharlı temizleyicileri uzun süre araştırdım almadım almadım geçtiğimiz kış aldım. Amacım fırın, ocak, duşakabin, ders arası temizlemek ve duvar silmekti. İlk önce bu ihlas aura gibi evlere reklamla gelen bir firmayla iletişime geçtim (Ariete/unitekno marka) nispeten yaşanmış bir eve (eşimin ananesi) geldiler Çünkü orda derz arası Ocak kirli idi. Performans çok iyiydi ama ücreti çok uçuk geldi o ara. Sonra araştırdıkça karcher i buldum sv1802 ve sv1902 Serilerini. 1902 olan süpürgeli idi ama hiç bir yerde demosu Yoktu, sitelerde bir firma yaptı dükkanlarında zarzor. orda sadece derz arası temizlikte performansını görebildik. Ama tak çıkar aparatları çok fazla idi bi de çok hantal geldi. Sonra araya başka şeyler girdi ben bi süre beklemeye aldım. Süpürgemi iyi bir şey almış olduğum için sadece buharlı temizleme özelliği olsa yeter dedim. Karcher sc3 aldım ( tekzenden 520 liraya) Derzde çok iyi duşakabinde ve mutfak dolaplarında da öyle. Henüz duvarlarda test etmedim.

Ben kullaniyorum..süper temizliyor (Almanyada Veleda markasi). Ilk kullandigimda bir sürü kir cikti,halbuki yerleri devamli silerim. Tavsiye ederim. Hem deterjan kullanilmiyor bebekler icin daha güvenli
Pamuk annesi merhabalar, bahsettiğin ürün ilk fotodaki mi acaba?
Bir de diğe fotolardaki ürünler hakkında ne düşünüyorsun? Bebekli evde hayat kurtarıcı olur mu diye düşünerek almak istedim ama başka markalardan bakmıştım daha önce,çok pahalı geldi. Vazgeçtim.

Eklentiler

• 4D42FBC5-9344-4A9A-94B6-2C8057F3F3B4.webp
    4D42FBC5-9344-4A9A-94B6-2C8057F3F3B4.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 89D84B71-6773-40B9-B71C-5F9FEBE5B9F7.webp
    89D84B71-6773-40B9-B71C-5F9FEBE5B9F7.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 65
  • E707ACD2-A139-4F71-B674-D6C5F4D240FE.webp
    E707ACD2-A139-4F71-B674-D6C5F4D240FE.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 57
Bir dönem ben de takmıştım kafaya bunu, alamadım sonra iyi denk geldi bu konu.
Evimde bir tek tuvalet ve banyoda fayans var, geri kalanı hep parke.
Benim kullanabileceğim, özellikle cam için ( cam balkon ömrümü yedi) bir ürüm var mı? Öyle cama tutup geçiyoruz ve temizleniyor mu?

Alf markasını kullanıyorum çok memnunum. Koltuk ve halılar içinde aparatı var sanki yıkamadan gelmiş gibi parlatıyor. Ben kullanırken içine biraz da parlatıcı katıyorum.

Pamuk annesi merhabalar, bahsettiğin ürün ilk fotodaki mi acaba?
Bir de diğe fotolardaki ürünler hakkında ne düşünüyorsun? Bebekli evde hayat kurtarıcı olur mu diye düşünerek almak istedim ama başka markalardan bakmıştım daha önce,çok pahalı geldi. Vazgeçtim.

Evet ilk fotodaki. Fiyati cok uygun olmasina ragmen güzel sonuclar cikartiyor. Kärcher diye bir marka daha var. Onlarikide güzel diyorlar ama sahsen denemedim. O kücük robotlari hic bana göre degil. Enistem bir tane almisti. Pek memnun degildi

Back
X