- Konu Sahibi bengxuxzar
kızlar allah nasıp ederse ocakta anne oluryorum bebegım ıcın buhar makınası almayı dusunuyorum sızlerden buhar makınası kullananlar varmı varsa hangısını tavsıye edersınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gecen hafta chicco iyonlu buhar makinesi aldım
ama makineyi koydugun yerin altı ıpsılak oluyor sabaha kadar(halı-parke)
nasıl bir çözüm bulcaz bilmiyorum
canım biz de yeni aldık bi haftadır kullanıyorum inan o kadar rahat uyanıyorsun ki ne agız kurulugu ne bogaz kurulugu artık hiç bir şikayetim kalmadı eşimde öyle
bu arada üstteki arkadaşa bi önerim var
canım ayarını biraz kısarsan o sorun ortadan kalkıyor ilk başta cok arttırmıştık ayarı ıslaklık sikayetimiz oldu ama ayarı azaltınca gecti
şiddetle bu makineyi tavsiye ederim hiç bi zararı yok aksine faydalı bence
ben oglum ıcın aldıgım makınayı saglık karnesıne yazdırdım ama ıklaclı buhar makınasııı memnun sdaylıyrım oglum oksurunce bır aksam yatmdan ılaclı buhar verıyorumm sabah oksurk moksuruk kalmıyo
kızlar doktorlar soğuk olanını öneriyorlarmış sıcak olan havada ki mikropu bakteriyi vs de geri üflüyormuş diye duydum.yani yeni doğan için soğuk iyiymiş. ayrıca bu bizler içinde güzel bişey sadece bebeklerimiz için değil. bende yeni chicconunkini aldım 26 haftalık hamileyim henüz kullanmadım. ama deneyceğim. güzelmiş diye duyarak aldım. bide internetten okuduğum kadarıyla bebek yattığında 1 saat kadar çalıştırmak yeterli oluyormuş.