- Konu Sahibi TupBebekAnnesi2020
Istanbul'da oldum.Konya da transfer oldun sanırım..doktrun kimdi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Istanbul'da oldum.Konya da transfer oldun sanırım..doktrun kimdi...
Hayir istanbul'da oldum canim. Insallah tutar.Konya da transfer oldun sanırım..doktrun kimdi...
Merhaba canim. Sonucunu merak ettim insallah pozitif olmustur. Benim de belirtim yok ve 6. Gun embriyosu3 Haziran 15:20 de transferim gerçeklesti. Transfer gününü saymazsak bugun 4.gün. Forumda arkadaşlar hep kasık ağrısı, göğüs şişkinliği, yorgunluk gibi bir çok belirti yasadigini paylasmiş. Onları okuyunca gözyaşlarıma hakim olamiyorum. Benim hiç belirtim olmadı. Sanki hiç işlem yapılmamış gibiyim.
Çok şukur hamisim.. Allah sana da nasip etsin.. belirti arama.. caninini sikma sakin..Merhaba canim. Sonucunu merak ettim insallah pozitif olmustur. Benim de belirtim yok ve 6. Gun embriyosu
Oyle mi cok sevindimm canim hic umudum yok. Sende yazmissin hicbir sey olmamis gibi hissediyorum. Cok umutsuzum. Bosuna mi bekliyorum diyorum.Çok şukur hamisim.. Allah sana da nasip etsin.. belirti arama.. caninini sikma sakin..
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinOyle mi cok sevindimm canim hic umudum yok. Sende yazmissin hicbir sey olmamis gibi hissediyorum. Cok umutsuzum. Bosuna mi bekliyorum diyorum.
Aminnnn olmasini o kadar cok istiyorum. Bana da dua eder misin canimÇok şukur hamisim.. Allah sana da nasip etsin.. belirti arama.. caninini sikma sakin..
Aminn insallahInsallah bebegin sana simsiki tutunur. Pozitifi gorursun insallah. Ben de hic belirti yoktu..
Selam canım 6 gün blast bizimkide .. kalitesi neydi sizin birde sorun neydi ? Hangi nedenden dolayı tüp bebek yapıldıInsallah bebegin sana simsiki tutunur. Pozitifi gorursun insallah. Ben de hic belirti yoktu..
Merhaba canim.. ben polikistik over hastayim.. kilo, yuksek tansiyon ve insulin direncim var. 2 yil korunmasiz denedim olmadi.. 2 yil doktorlara da gittim.. fakat kilo vermezsem bebegimin olamayacagini soylediler.. catlama olmuyordu.. catlatma igneleri falan hicbiri etki etmiyordu.. maddi olarak cok zorlanmistim her ay sil bastan o kadar ilac igne.. kilo veremedim.. esimle konustuk, her ay sil bastan o pahali igneleri ilaclari almaktansa tup bebek yapalim degsin ilaclara dedik :)) 28 yasindayim ilk denemem.. 6Selam canım 6 gün blast bizimkide .. kalitesi neydi sizin birde sorun neydi ? Hangi nedenden dolayı tüp bebek yapıldı
Bir de benim transferden sonra hic belirtim olmadi daha cok korktum.. forumdaki konulari takip ettim. Herkesin midesi bulaniyo, karni kasigi agriyorSelam canım 6 gün blast bizimkide .. kalitesi neydi sizin birde sorun neydi ? Hangi nedenden dolayı tüp bebek yapıldı
Yaşadıklarını yaşadım arkadaşım .. sperm sorunu var 5 günü bekliyelim ilk 3 gün yumurta ilerletiyo dediler 3 gün 7 tane mi ne vardı sonra 5 gün atadılar . Üzülmeyin yaşınız genç ama kaliteli gözükmüyo hiç biri biz bi gün daha bekliycez dediler tüm gün ağladım hüngür hüngür . Ev üstüme geldi duvarlar üatüme geldi . Canım yandı tutamadım asla kendimi nasıl fenalaştıysam eşim geldi . Doktorum türkiyeden aradı . Ben bitanesinden umutluyum sıkma canını İnan sadece dedi . 1 gün bana bin gün gibi geldi sabah 12 de aradılar 1 blast oluştu 5bc dondurduk diye diğerleride kalitesizdi atıldı . Öyle işte çok benzettim kendime senin hikayeni .. sorunlarımız farklı yaşadıklarımız aynı 8 ci ayın ortasında transfer olurum galiba 7 ci ayın son günlerindeki adetimle başkıycam doktorum şlk 2 hafta almanyada kal dedi sonra ultrason fotograflarımı yolluycam gel rahim kalınlaşıyo derse son bi haftada orda kalıcam ..Merhaba canim.. ben polikistik over hastayim.. kilo, yuksek tansiyon ve insulin direncim var. 2 yil korunmasiz denedim olmadi.. 2 yil doktorlara da gittim.. fakat kilo vermezsem bebegimin olamayacagini soylediler.. catlama olmuyordu.. catlatma igneleri falan hicbiri etki etmiyordu.. maddi olarak cok zorlanmistim her ay sil bastan o kadar ilac igne.. kilo veremedim.. esimle konustuk, her ay sil bastan o pahali igneleri ilaclari almaktansa tup bebek yapalim degsin ilaclara dedik :)) 28 yasindayim ilk denemem.. 6
Gun embriyosuydu benimde 4bc idi kalitedi.. orta kalitenin biraz altiymis.. 7 tane yumurtam toplandi.. 5.gun bir tanesi bile olusmamisti gelisiminj tamamlamamisti.. tup bebek merkezi aradi beni.. 1 gun daha beklicez yarın da hic biri gelismezse tekrar toplama yapariz. Demislerdi.. cok aglamistim.. 1 gun sonra aradilar 7 taneden 1 tanesi blast oldu dondurduk dediler.. ama yine ben bi kotu oldum
Gelisim geriligi olan orta kalitenin altinda bi embriyoydu dondurduklari.. kendimi cok strese soktum.. belki 10 kez aradim embriyologu doktoru.. Allah nasip edince oluyor kizlar. Hic takmayin kafaniza birsey.. umarim cocuk umuduyla cabalayan herkesin duasini Allah kabul eder.
Ya canim bende 13 haz. Transfer oldum simdi wc den ciktim peceteyle silerken fark ettimki pembe lekee uzuldum ama bende boyle idrariminyaparken sistis oldugumuzda hafif yanar yaa oyle bi yanma var her gun en az 1 lt su iciyorum sistis degilim ama 1 bardak su bile icsem hemen ciksrtiyorum o da biraz skintili cikiyo.. sende nasildi?5. Gün blast transferi oldum. Benim de hiç belirtim yoktu ümidim de yoktu açıkçası bazı durumlardan dolayı. Sadece transferden bir hafta sonra Falan pembe lekelenmem olmuştu bi iki damla. bi de test gününe bi iki gün kala adet sancılarım olmuştu adet olacak gibi onun haricinde hiçbi şey yaşamadım. İnşallah iyi haberler alırsınız
Evet transfer öncesi yapıyorlar hakkında hayırlısı olsun benimde bugun 3.günüm bekliyorum bendeMerhaba . Embriyonun durumuyla ilgili açıklama yaptılar mı ? Ben de haftaya başlıcam 6. Gün tek embriyo var benim de
Bu mesaj beni anlatıyor valla hiç transfer olmamış gibiyim bugün 3.gün3 Haziran 15:20 de transferim gerçeklesti. Transfer gününü saymazsak bugun 4.gün. Forumda arkadaşlar hep kasık ağrısı, göğüs şişkinliği, yorgunluk gibi bir çok belirti yasadigini paylasmiş. Onları okuyunca gözyaşlarıma hakim olamiyorum. Benim hiç belirtim olmadı. Sanki hiç işlem yapılmamış gibiyim.
Arkadaslar merhaba bnde araniza yeni katildim dun transfer oldum cok heyecanliyimBu mesaj beni anlatıyor valla hiç transfer olmamış gibiyim bugün 3.gün
Sonu pozitif olsun inşallah canımArkadaslar merhaba bnde araniza yeni katildim dun transfer oldum cok heyecanliyim
InsaAllahSonu pozitif olsun inşallah canım