- Konu Sahibi TupBebekAnnesi2020
5. Gün embriyosu canımSizin kacinci gun embriyoauydu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyosu canımSizin kacinci gun embriyoauydu..
Canim masallah bu arada tebrik ederimm...inaallah darisi basimiza..bende 6. Gun idrar testi yaptim..negatif cikti..3. Gun embriyoauydu..o yuzden merak ettim..6. Gun bazi kisilerde cikabiliyomus..persembe test gunum..kanda bakilcak bakalim..hayirlisi..5. Gün embriyosu canım
3. Gün embriyosunda 3 gün sonra anca çıkar diye düşünüyorum inşallah vardırCanim masallah bu arada tebrik ederimm...inaallah darisi basimiza..bende 6. Gun idrar testi yaptim..negatif cikti..3. Gun embriyoauydu..o yuzden merak ettim..6. Gun bazi kisilerde cikabiliyomus..persembe test gunum..kanda bakilcak bakalim..hayirlisi..
3 gun sonrami canimm...kacinci gun cikiyo biliyomusun..sanki ben 6. Gunde cikanlarada rastlamistim..3. Gun embriyolarinda3. Gün embriyosunda 3 gün sonra anca çıkar diye düşünüyorum inşallah vardır
Hayirli ugurlu olsun canim.benim.bu surecte hep mutlu olinsallah vuzel haberlerini alicaz..benimde buhun son gunum artik yarin test gunum..ama negatif bir idrar testim var ...hayirlisi olsun..sanirim duaya ihtiyacim var...Herkese iyi günler. Ben de dün transfer oldum. Cok heyecanliyim. Insallah herkesin bebisleri tutunur.
Sağ ol canim dualarim evlat sahibi olmak isteyenlerle hep. Insallah yarin pozitifi görursün. Allah gönlümüzdekini nasip etsin. Bu 2. Denemem korkuyorum ama bir yandan da olumlu düsunmeye çalisiyorum.Hayirli ugurlu olsun canim.benim.bu surecte hep mutlu olinsallah vuzel haberlerini alicaz..benimde buhun son gunum artik yarin test gunum..ama negatif bir idrar testim var ...hayirlisi olsun..sanirim duaya ihtiyacim var...
Amin insallah canimbenimde 2. Ydi.bu denemede daha rahattimm..deneyimledigim icin sanirim...enerjini hic dusurme olurmuuhep mutlu olalimm..ben elimden geldigince dusurmemeye calistim..6. Gun idrarda negatifi gorsemdehersey guzel olucak..insallah pozitif haberlerini guzel Allahim herkese nasip etsin..Sağ ol canim dualarim evlat sahibi olmak isteyenlerle hep. Insallah yarin pozitifi görursün. Allah gönlümüzdekini nasip etsin. Bu 2. Denemem korkuyorum ama bir yandan da olumlu düsunmeye çalisiyorum.
Iyi günler canım benim. Test yaptirdin mi? Insallah hayirli güzel haberler almışsındır.Amin insallah canimbenimde 2. Ydi.bu denemede daha rahattimm..deneyimledigim icin sanirim...enerjini hic dusurme olurmuuhep mutlu olalimm..ben elimden geldigince dusurmemeye calistim..6. Gun idrarda negatifi gorsemdehersey guzel olucak..insallah pozitif haberlerini guzel Allahim herkese nasip etsin..
Merhaba canim..birasdan cikcam evden..daha henuz yaptirmadim..amin insallah kuzum ya..Iyi günler canım benim. Test yaptirdin mi? Insallah hayirli güzel haberler almışsındır.
Canım sakın moralini bozma bendede hiç bit belirti olmadı hiç bişey hissetmemiştim ama pozitifk oldu cok sükğr ona bağlayıp psikolojinı bozarsan tutsa bile allah korusun olumsuz olur pozitif düşün3 Haziran 15:20 de transferim gerçeklesti. Transfer gününü saymazsak bugun 4.gün. Forumda arkadaşlar hep kasık ağrısı, göğüs şişkinliği, yorgunluk gibi bir çok belirti yasadigini paylasmiş. Onları okuyunca gözyaşlarıma hakim olamiyorum. Benim hiç belirtim olmadı. Sanki hiç işlem yapılmamış gibiyim.
Hadi insallah cok güzel sonuçlar alirsin canimMerhaba canim..birasdan cikcam evden..daha henuz yaptirmadim..amin insallah kuzum ya..
Tesekkur ederim canim..Allah razi olsun sendenHadi insallah cok güzel sonuçlar alirsin canim
Haklisin gecen sefer yapmistim negatifti cok üzüldüm. Bu sefer sadece kan testi yaptiracagim. Allahim bana da nasip etsin bana da 2 embriyo transfer edildi sali günü. Su an yoldayim evime gitmeye calisiyorum. Insallah aksilik olmazKızlar bende bir tüp bebek denemesi sonrası şu an anne adayıyım ikizlerim olcak Rabbim nasip kusmet ederse 4 ayı bitirdik benden tavsiye idrar testi yapmayın sakın her şelişde yanıltıcı direk kan verin ben 11. Gün kan testi yaptırdım ve pozitif gördüm
Olmaz olmaz inşallah tutunmuşlardır ve şu an iki bebişin vardır yat dinlen arada yürüyüşker yap ama ani harekette bulunmaHaklisin gecen sefer yapmistim negatifti cok üzüldüm. Bu sefer sadece kan testi yaptiracagim. Allahim bana da nasip etsin bana da 2 embriyo transfer edildi sali günü. Su an yoldayim evime gitmeye calisiyorum. Insallah aksilik olmaz
Insalkah canim yaaIstanbuldan konya ya geldim ama araba arka koltukta uzandim cogunlukla. Titremelerle insallah bir sey olmaz. Icimde de garip bir his var olmayacakmis gibiOlmaz olmaz inşallah tutunmuşlardır ve şu an iki bebişin vardır yat dinlen arada yürüyüşker yap ama ani harekette bulunma
Konya da transfer oldun sanırım..doktrun kimdi...Insalkah canim yaaIstanbuldan konya ya geldim ama araba arka koltukta uzandim cogunlukla. Titremelerle insallah bir sey olmaz. Icimde de garip bir his var olmayacakmis gibi
Inss tutar kzuum hepimizin..Konya da transfer oldun sanırım..doktrun kimdi...