• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün transferimin 4. günü hic bir belirti olmaması normal mi?

Bende hiç yatmadım direk kaldırdılar wc ye gittim ilk yarım saatte 3 kere gitmişimdir şimdi evdeyim arada yürüyüşe çıkıyorum çok kısa 15 dak jelden sonra ilkimde sedyeden sedyeye almışlardı ama kimyasal oldu onda çılgın belirtiler vardı bence hepsi ilaçlardan ol derse oluyor tamamen şans peki yurt dışında transfer sonrası ne ilaçlar veriyorlar ?
transfer sonrası sadece progestan veriyorlar.
Folik asit olmazsa olmazımız zaten😄evet tüm belirti diye yaşanılan şeyler aslında ilaçların etkileri katılıyorum buna

transfer sonrası sadece progestan veriyorlar.
Folik asit olmazsa olmazımız zaten😄evet tüm belirti diye yaşanılan şeyler aslında ilaçların etkileri katılıyorum buna
Progestan jel mi iğne mi bu arada benim eşimde de sperm dna hasarı var faha doğrusu y delesyonu var bu dna hasarı anlamına mı geliyor bilmiyorum anladığım kadarı ile y delesyonun çaresi yok ama dna hasarı düzelebiliyor bu konuda bilginiz var mı?

Tatlış annelerimiz bize moral vermeye gelmiş🥰🥰🥰 🙏🙏 darısı başımıza peki anneler transferden sonra yattınız mı hep sizce başarıyo getiren neydi
Yok ne yatması. Transferden sonra hemen kalktım lavaboya sonra yolculuğa çıktım. Eve geldik çat kapı gelen yatılı misafir ağırladım. Yatak yorgan indir kaldır, yemek, hizmet derken iki gün öyle geçti. Zaten orda umudumu kaybettim sonra da nasılsa geçti diye ne iş varsa yaptım. Perde astım, temizlik falan. Bunları tabi siz de yapın diye demiyorum ama ben yapmış bulundum. Doktorum da istediğini yap, amuda da kalksan, ata da binsen tutunacak bebek tutunuyo normal hayatına dön demişti. Şimdi ise çok şükür 🤲🤲

Progestan jel mi iğne mi bu arada benim eşimde de sperm dna hasarı var faha doğrusu y delesyonu var bu dna hasarı anlamına mı geliyor bilmiyorum anladığım kadarı ile y delesyonun çaresi yok ama dna hasarı düzelebiliyor bu konuda bilginiz var mı?
Onu hiç duymadım bir bilgim yok canım.
Ben progestan tablet kullandım ama o doktordan doktora değişiyor jel verende oluyor.ama estrofem mi ne öyle bişey kullanıyormuş türkiyedekiler burda yok

Embriyolog sey dedi. Suan sorunsuz bir sekilde cozdurduk.. iyi kalitede bir embriyo, zaten 6.gun blastokist dedi. Hersey sorunsuz gidiyor. Hayirlisiyla 5 dk sonra transferiniz olucak. Bol sans. Insallah tutar dedi. Aklinizda herhangi bir soru varsa sorabilirsin falan dedi klasik. 5 dk durdu odamda gitti sonra..

Embriyolog sey dedi. Suan sorunsuz bir sekilde cozdurduk.. iyi kalitede bir embriyo, zaten 6.gun blastokist dedi. Hersey sorunsuz gidiyor. Hayirlisiyla 5 dk sonra transferiniz olucak. Bol sans. Insallah tutar dedi. Aklinizda herhangi bir soru varsa sorabilirsin falan dedi klasik. 5 dk durdu odamda gitti sonra..
Anladım . Hakkınızda hayırlısı olsun . Umarım pozitif sonuç görürsünüz

Bugün 5. Gün nasılsınızzz kızlar 🥰
Yataktayım. Sırt üstü uzanmaya devam.. bazen yan yatiyorum sola falan geceleri.. dikkat ediyorum.. hic is yapmadim 5 gündür. Esim 5 gundur herseyi yapiyor Allah razi olsun 0ndan.. ilk 3 gun yatakta yemek yerdim esim yataga getirirdi.. sonra masada oturup yemege basladim. Evin icinde geziyorum, bahceye cikiyorum geziyorum.. yavas hareketler ediyorum.. suana kadar 15 dk dan fazla hic koltukta oturmadim.. ya gezdim ya uzandim.. korkuyorum iste, belirti falan hic yok ben de. Canimi sikan tek sey o.. havuc suyu da ictim midem bulanana kadar.. 5 günde 3 tane ananas bitirdim.. ne duyduysam yapiyorum. KESKE TUTSA DUNYALAR BENIM OLUR. RABBIM SESIMI DUYSUN. ISTEYEN HERKESIN BEBISI OLSUN. Sen de durumlar nasil..

Yataktayım. Sırt üstü uzanmaya devam.. bazen yan yatiyorum sola falan geceleri.. dikkat ediyorum.. hic is yapmadim 5 gündür. Esim 5 gundur herseyi yapiyor Allah razi olsun 0ndan.. ilk 3 gun yatakta yemek yerdim esim yataga getirirdi.. sonra masada oturup yemege basladim. Evin icinde geziyorum, bahceye cikiyorum geziyorum.. yavas hareketler ediyorum.. suana kadar 15 dk dan fazla hic koltukta oturmadim.. ya gezdim ya uzandim.. korkuyorum iste, belirti falan hic yok ben de. Canimi sikan tek sey o.. havuc suyu da ictim midem bulanana kadar.. 5 günde 3 tane ananas bitirdim.. ne duyduysam yapiyorum. KESKE TUTSA DUNYALAR BENIM OLUR. RABBIM SESIMI DUYSUN. ISTEYEN HERKESIN BEBISI OLSUN. Sen de durumlar nasil..
Ben bi tık daha hareketliyim yürüyüşe çıkıyorum onun dışımda senden farkın yok inşallah tutunur🙏🙏

Ben bi tık daha hareketliyim yürüyüşe çıkıyorum onun dışımda senden farkın yok inşallah tutunur🙏🙏
Ben de yuruyus yapiyorum 2 gunde bir igne vurulmaya gidiyorum sadece ahaha sayilir herhalde o da :D off zaman gecmiyor daha 5 gun olmus sadece.. sanki bir asirdir bekliyormusum gibi..

5. Gun embriyosu ile 3 defa transfer oldum 5. Gun gordum pozitifi hepsinde. 6. Gun embriyosu sizin ki varsa gosterir zaten kendini İnş hayırlısi hakkında

5. Gun embriyosu ile 3 defa transfer oldum 5. Gun gordum pozitifi hepsinde. 6. Gun embriyosu sizin ki varsa gosterir zaten kendini İnş hayırlısi hakkında
Aaa gerçekten mi.. çok erken yapma sakin dediler. Benim de 6.gun embriyosu.. ultra erken gebelik testi alsam acaba onda birseyler cikar mi ki.. bu arada hayirli olsun darisi basimiza insallah..

Ben bahceci tup bebek merkezinin sitesine girdim. Bi kadin demis ki bugun 8.gunum evde test yapsam cikar mi.. 6 gun embriyosu demis.. bu cevabi yazmis bahceci yetkilileri

Merhaba Sema Hanım,

8. günde evde yaptığınız test ile kesin sonuç elde edemezsiniz. Transferden 12 gün sonra kandan gebelik testi ile sonucunuzu öğrenmenizi tavsiye ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Bahçeci Ailesi

Belirti olmaması çok normal ben hala bile belirti hissedemiyorum :)
Herkeste belirti olacak diye bir şey yok. 6. Gün sabah idrar da pozitif çok aşırı silik görmüştüm ama erken gebelik testi yapmanızı önermem. Doktorum da kan tahlili yapıp atmıştım benim için 12. Gün kan değerin önemli bunlar bana bir şey ifade etmez demişti. Boşuna arttı mı stresine girmiştim. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bebişko sizinledir 🙏

Belirti olmaması çok normal ben hala bile belirti hissedemiyorum :)
Herkeste belirti olacak diye bir şey yok. 6. Gün sabah idrar da pozitif çok aşırı silik görmüştüm ama erken gebelik testi yapmanızı önermem. Doktorum da kan tahlili yapıp atmıştım benim için 12. Gün kan değerin önemli bunlar bana bir şey ifade etmez demişti. Boşuna arttı mı stresine girmiştim. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah bebişko sizinledir 🙏
Sizin kacinci gun embriyoauydu..

Back