Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Oyle demeyin ya cok heyecanli bugun burasi. Mune girbaclamisti, icerdeydim yeni ciktim zaten. Ozlemisim buralari, Birakip gidesi gelmiyor insanin. Amaaan bide cigdemmi acsam acaba, iki citlerim falan...

ay aman incileriniz dökülmesin...insanların ölmesini kıyafetle kıyaslama çalışıyor siz hala küfür diyorsunuz ya pes!
arkadaşım burada bu küfürlerden yakınan insanların çoğu zaten Gezi Döneminde de buradaydı, o çocukların ölmesine sonuna kadar karşı çıktı, eleştirdi.
ben gaz yedim, eyleme çok gidemesem de elimden geldiğince sokaklardaydım.
ama bizim iyi bir dile ihtiyacımız var.
insanlara şerefsiz diyerek, terörist diyerek, koyun diyerek sorunların çözüleceğini sanıyorsanız, buyrun meydan sizin.
ama bu şekilde ancak birbirine daha çok bilenmiş, sokaklarda birbirini daha çok öldüren çocuklar yetiştirirsiniz.

Peki.O halde benim hakaretimi de eleştiremezsiniz o da benim düşüncem...
Eleştirmedim ki ama hakaret etmek siyasi görüş değildir. Burası siyaset bölümü, banlanmıyorsunuz diye küfür etmek istiyorsanız, buyrun söz sizde.
Diğerleri siyaset konuşacak

Hak veriyorum sana.Kalp kırmayı seven biri değilim aslında ama sinirlerime hakim olamıyorum.Tartışalım istedim özenerek sayfalarca yazdım.Adam gibi cevap vermek yerine aptal yerine koymaya çalışınca dayanamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…