- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
arkadaşım burada bu küfürlerden yakınan insanların çoğu zaten Gezi Döneminde de buradaydı, o çocukların ölmesine sonuna kadar karşı çıktı, eleştirdi.ay aman incileriniz dökülmesin...insanların ölmesini kıyafetle kıyaslama çalışıyor siz hala küfür diyorsunuz ya pes!
yurtdisindayim, turkiyede olsam muhakkak ederdim.Hakaretten savcılığa şikayet etme hakkin var eğer istersen tabi
yannız Mune ben arkadaşın "en yürek yemiş üye" dalında aday gösterilmesini istiyorum. Müdüre bile gider yaptıysaSiyasi görüşünüzü yazınız, üyelerin düşünceleri kendilerini ilgilendirir.
Peki.O halde benim hakaretimi de eleştiremezsiniz o da benim düşüncem...Siyasi görüşünüzü yazınız, üyelerin düşünceleri kendilerini ilgilendirir.
yurtdisindayim, turkiyede olsam muhakkak ederdim.
su an pek mumkun gibi gorunmuyor.
kendi kendine calsin soylesin inan umurumda degil.
yannız Mune ben arkadaşın "en yürek yemiş üye" dalında aday gösterilmesini istiyorum. Müdüre bile gider yaptıysa
ooo atara atar gidere gider diyosun yaniPeki.O halde benim hakaretimi de eleştiremezsiniz o da benim düşüncem...
Yilin en cilgin uyesi seni sectim, mudure hanima kafa tutmak falan cok sert...ay aman incileriniz dökülmesin...insanların öldürülmesini kıyafetle kıyaslama çalışıyor siz hala küfür diyorsunuz ya pes!
tüneli görüyormusun. ışığa doğru gidilecekmi sence:)ooo atara atar gidere gider diyosun yani
Eleştirmedim kiPeki.O halde benim hakaretimi de eleştiremezsiniz o da benim düşüncem...
Hak veriyorum sana.Kalp kırmayı seven biri değilim aslında ama sinirlerime hakim olamıyorum.Tartışalım istedim özenerek sayfalarca yazdım.Adam gibi cevap vermek yerine aptal yerine koymaya çalışınca dayanamadım...arkadaşım burada bu küfürlerden yakınan insanların çoğu zaten Gezi Döneminde de buradaydı, o çocukların ölmesine sonuna kadar karşı çıktı, eleştirdi.
ben gaz yedim, eyleme çok gidemesem de elimden geldiğince sokaklardaydım.
ama bizim iyi bir dile ihtiyacımız var.
insanlara şerefsiz diyerek, terörist diyerek, koyun diyerek sorunların çözüleceğini sanıyorsanız, buyrun meydan sizin.
ama bu şekilde ancak birbirine daha çok bilenmiş, sokaklarda birbirini daha çok öldüren çocuklar yetiştirirsiniz.
Anket son durum gayet heyecanlı.
Darısı sandıkla inşallah.
İyi geceler cümleten :)
O zaman iyi geceler deAmin diyemiciim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?