Benim bildigim bos oylar baraji gecen partilere bolunuyortabi hemde 2 oy vermiş gibi oluyorlar.
hayır boş oyları fiili olarak bi partiye yazma durumu yok diye biliyorum ben, ki çok mantıklı zaten. adı üstünde kullanılmayan oy neden başka partiye yazılsın?Benim bildigim bos oylar baraji gecen partilere bolunuyor
Gecenlerde boyle bir muhabbet olmustu bos ve hatali kullanilan oylar secim sonu baraji gecen partilere bolunuyor diye biliyrm bendehayır boş oyları fiili olarak bi partiye yazma durumu yok diye biliyorum ben, ki çok mantıklı zaten. adı üstünde kullanılmayan oy neden başka partiye yazılsın?
orana vurulduğu zaman yukarıda anlattığım gibi oy oranı yüksek partiye yarıyor kullanılmayan oylar.
Gecenlerde boyle bir muhabbet olmustu bos ve hatali kullanilan oylar secim sonu baraji gecen partilere bolunuyor diye biliyrm bende
Kullanilmayan oysa etkisiz eleman 15+0=15 hesabi cok etkili oldugunu dusunmuyrm
Allahtan ümit kesilmez chelzy :) gün doğmadan neler doğar.lütfen oyunu kullanAbla,halk 7 haziranda kararini vermisti degil mi? Evet.Ama hoslarina gitmedi ki secimi tekrarliyorlar.Ne degisecek? Kazanana kadar devam mi olacak ? Aklima geldikce beynime kan sicriyor bu durum...Ulkenin ekonomi bakani secim masrafi kulfet olmaz diye aciklama bile yapiyor.Umut ediyorum ki sonuc degismesin ve anketler o yonde...
Benim bildigim bos oylar baraji gecen partilere bolunuyor
Sadece anket çalışmalarında kararsiz oylar partilere dağıtılıyor. Belki onunla karıştırmışsındır...
Oyum cumhurbaşkanımıza.
Ooooo nerelerdeydin cognitive? Hosgeldinn.
Kız antiparti ne ayol. Yeni bi kelime kazandırdın Türkçe'ye.
Ooo kimleri görüyorum. Uzun suredir göremiyorum sizleri...
İste simdi forum bi şeye benzemeye başladı. :)
cognitive Duka Tesla olivia _MedceziR_
:)
İste simdi forum bi şeye benzemeye başladı. :)
bence daha cok "Breaking Bad" !Tecritte prison break çevirdim nurten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?