- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Aynen canım seçmen olarak ikna olmak istiyorum bende ikna etsinler verelim bizde.13 senedir karışmadığına ikna ederseniz , bende AKP'ye vereyim oyumu..
CHP 'nin alkışı bir protesto yöntemiydi. Sloganıydı yani..
Tıpkı AKP'nin ;
-Durmak yok , yola devam gbi ,
-İmam Hatip mezunu Rabia'nın , Tıp fakültesi mezunu olması gibi
-Onlar konuşur , AKP YAPAR gibi,
-Çözüm süreci başladı , Anaların gözyaşı dindi! reklamı gbi vsvsvs..
Neden oyların değişeceğini düşünüyordur?
Kaleminin gücüne güven sorunu mu yaşamaya başladın lamelifAmine?
Oysa gayet iyi ifade ediyordun kendini.
Yakışmadı.
Akp secmeni rehavet icerisindeydi. Nasil olsa kazaniriz diye bir çoğu sandığa gitmedi. Bununla beraber oy vermeyelimde burunlari sürtsun diyen ciddi bir kesim vardı. Şimdi her ikiside pişman. Her iki kesimden de yakinlarim da var oyüzden biliyorum. Tabi bunlar oya ne kadar yansır orası seçimde belli olucak.
Secim %89 gibi bir rekor katilimla oldu.Gitmeyenler akp secmeniymis demek.Gerci %90 i cok az gecmistir katilim ama 7 haziranda olmus demek.
Evet görebiliyorum. Ben şu an 2 parti arasında gidip geliyorum, oy oranlarına bakıp, daha az koltuğa sahip olacak gibi durana da verebilirim genelde verdiğime de.Karar senin elbette.
Ankete katılmadan oy oranlarını görebiliyor musun kavun kokusu?
Ay çok tatlısın. Sizle alakası yok. Şu an zaten 2 parti arasında gidip geliyorum a derim burada ama o an b olması gerekir.Mune bilmiyor, kazen de açıklamaz ki asla. Hem bilsek nolur kız linç mi edeceğiz.
Chelzy
ikna olmak istiyorum diyen arkadaşlara ithafen yazdım
ama ikna edelim evet burası hepimizin ülkesi başa gelecek ülkeyi yönetecek kişi senin yada benim başkanım değil hepimizin başkanı olacak inşallah, biz kişiler olarak ayrışırsak olmaz
milli eğitime gelince milli eğitim bakanlığindaki dedemin emeklilik yaşı geldi geçiyor
o tamamen bi ayrı konu başlığı olur ve sayfalar dolar
benimde içimde minnak korkular var ve inşallah ak parti iktidar olacak ümid ediyorum
Evet görebiliyorum. Ben şu an 2 parti arasında gidip geliyorum, oy oranlarına bakıp, daha az koltuğa sahip olacak gibi durana da verebilirim genelde verdiğime de.
Ay çok tatlısın. Sizle alakası yok. Şu an zaten 2 parti arasında gidip geliyorum a derim burada ama o an b olması gerekir.
Evet canım rahatsızlık hissettiğin çok belli oldu.yakışmadı külitta evet ki yüklediğim an tekrar sildim aslında kendime hiç yakıştıramadım ancak tekrar yüklenmiş
ki mjsımı yayınlamışlar sağolsunlar herkes gibi bi an gaflete düşebiliyoruz
Sadece şu 13 yılda ülkede neler yaşandı ne sıkıntılar çekildi hepimiz biliyoruz görüyoruz..
Amaç seni ikna etmek değil aslında,sadece yaşananları kendi gözünle görebilmen önemlidir..
Sana şu partiye oy versene demek ne kadar mantıklı gelir acaba,kararı yinede sen vereceksin unutma.
Benim oyum belli hiç değişmedi Chp'ye vereceğim.
Evet canım rahatsızlık hissettiğin çok belli oldu.
Erdemli bir davranıştı duygulandım gözyaşlarıma engel olamadım.
İçtenlikle kucaklıyorum seni.
İnandıklarımızı paylaşmaya hız kesmeden devam...
MHP'yi daha ideolojik öteleyici buluyorum.bende ikna olmak istiyorum benide ikna edin ciddiyim chpnin veya mhpnin yapabileceklerine dair
ak partinin hatalarıyla değil ( zaten içime sindiremediklerim olduğu için )
ikna olmak istiyorum ?
Benim için ülkedeki en önemli sorun pkk önceliğim bu sorunun çözülmesi. Akpnin iktidarlığı boyunca pkk ile nasıl el sıkıştığını nelerden taviz verildiğini gördük. Chpninde pkk sorununu çözebileceğine şahsen ben inanmıyorum Atatürk'ün kurduğu parti dışında bir vatan sevgisi göremiyorum onlarda.Benim düşünceme en yakın olan parti Mhp. Haziran seçimlerinde de oyumu Mhpye verdim koalisyon kurma sürecinde de istekleriyle doğru karar verdigimi kanıtladı.Hangi parti olursa olsun pkk sorununu cozecekse veririm oyumu. Akpnin buzluga kaldırdığı süreci soruyorum ben siz ne düşünüyorsunuz nasıl bir yol izlerler tekrar iktidar olduktan sonra?bende ikna olmak istiyorum benide ikna edin ciddiyim chpnin veya mhpnin yapabileceklerine dair
ak partinin hatalarıyla değil ( zaten içime sindiremediklerim olduğu için )
ikna olmak istiyorum ?
hayırlısı olsun ,
sizmi demiştiniz bi başkası mı bilmiyorum siyaset için sadece belli bir döneme bakılmaz diye.
geçmişten geleceğe derin bi analiz gerektirir ha bu analizi bazıları iyi bazıları kötü yapar bazılar ene den çıkamaz bazıları ise çıkar,ben çıkanlardan olduğumu düşünemiyorum mesela
teşekkür ederim insan suya düştüğü için değil çıkmadığı için boğulur
benden ağlak birinin olacağı hiç aklıma gelmezdi doğrusu gözyaşıdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?