Kurtleri temsil etmiyorsa kimden aliyorlar bu oylari..orada tehtidle aliyorlarsa istanbul da bu kadar oyu nadil aldilar..kimse olmesin demek niye bu kadar korkuncYani vereceginiz cevap bu caps mi:)))
Yani vereceginiz cevap bu caps mi:)))
Kurtleri temsil etmiyorsa kimden aliyorlar bu oylari..orada tehtidle aliyorlarsa istanbul da bu kadar oyu nadil aldilar..kimse olmesin demek niye bu kadar korkunc
Hic bir siddete ortak olmam:)) o yuzden baris! Bolgeyi ve olanlari cok iyi bilen bir insanim..ve siyasal legal bir cabayi da desteklerim...birlikte barisi destekliyorum bu mudur ihanet..Gayet güzel cevaplar vermişler de anlayana...
Hainliğe -ki bu bana göre, size göre barış! elçilerileri resmen- ortak olacağınız ortada. Kim değiştirebilir düşüncelerinizi?
O yüzden bence gayet yerinde.
Ofkelenmeyin lutfen bana...ogreneyim sizin endiselerinizi konusalim..belku ben belki siz yanlis dusunuyorsunuzkendi kendinizi alıntılayarak devam ettirmeniz de ayrı bir hoşmuş :)
Yok canim 45 yasindayim:))Heyacanın için :) 20'li yaşlardasın sanırım ...
Orda Kılıçdaroğluna vermesi zaman kaybı olucaktı mhp girmeyiz demişti zaten ama bu sefer kurulmak zorunda benceR. T. Erdoğan siyasi partilere hükümeti kurma görevi verir mi, vermez mi bilemem.
A. Davutoğlu koalisyon hükümetini kuramayınca, görevi K. Kılıçtaroğlu'na vermesi gerekirken vermemiş
erken seçim kararı almıştı.
Tek parti kazanamaz ise daha farklı bir şey olacağını düşünmüyorum.
e o zaman Davutoğlu'na niye verdi? MHP o zaman da olmaz demişti, sonradan dememişti ki? Siyaset teamüllerle ilerler, uygun olan Kılıçdaroğluna verilmesi idi.Orda Kılıçdaroğluna vermesi zaman kaybı olucaktı mhp girmeyiz demişti zaten ama bu sefer kurulmak zorunda bence
Ben hep şunu savundum Ak partinin yanlışları yok demedim hiç elbette var ama ondan başkada oy berecek düzgün bir parti yok diğerleri bu Ülkeyi daha refaha çok çıkartacak gibi gelmiyo bana kötünün içinde iyisi bu bence tabiCanim sen duyarli ve durustsun..baligin bastan.kokmus oldugunu goremiyor musun gercekten...bak arinc dediki ankara parsel parsel satildi.ve sonra sustu..insanlar coplerden yemek topluyor issizlik yoksulluk diz boyu.insanlar gencler oluyor.kac yuz tane hemde..hirsizligi biliyorlar susuyorlar.suclari biliyorlar susuyorlar.neden diye bir sor..zalim e susmak destek vermek zalim olmak degil mi...hem artik inanclarini ozgur yasamak konusunda korkma..gercekten turkiye bu konuda aydi..
Tabi verilmesi lazımdı ama sonuç değişmiyecekti Davutoğlunun yine bir ihtimal şansı vardı hepsiyle konuşacaktıe o zaman Davutoğlu'na niye verdi? MHP o zaman da olmaz demişti, sonradan dememişti ki? Siyaset teamüllerle ilerler, uygun olan Kılıçdaroğluna verilmesi idi.
Ben seni ve korkularini anliyorum..ama insanlar gibi partilerde degisir..oku canim.parti programlarini hepsini..malvarligi en az olan lidere ver..Ben hep şunu savundum Ak partinin yanlışları yok demedim hiç elbette var ama ondan başkada oy berecek düzgün bir parti yok diğerleri bu Ülkeyi daha refaha çok çıkartacak gibi gelmiyo bana kötünün içinde iyisi bu bence tabi
Ortak olma..kotunun iyisini sevmek zorunda degilsin insnBen seni ve korkularini anliyorum..ama insanlar gibi partilerde degisir..oku canim.parti programlarini hepsini..malvarligi en az olan lidere ver..
% 2 % 3 diğer partilere giderse biraz düşüş olabilir tabi :)))Sende not al yaprak bakalım pazar akşamı ..
Bence iki tahminde uçuk olmuş iki tahminin ortası daha olası gibi duruyor .
Bir de canim bunlar ufak tefek yanlisliklar degil ki...Ben hep şunu savundum Ak partinin yanlışları yok demedim hiç elbette var ama ondan başkada oy berecek düzgün bir parti yok diğerleri bu Ülkeyi daha refaha çok çıkartacak gibi gelmiyo bana kötünün içinde iyisi bu bence tabi
Davutoğlu koalisyon için görüşme yapmadı ama seçim hükümeti için anlaşma yapmak istedi, ona da kimsenin yanaşmayacağı belliydi.Tabi verilmesi lazımdı ama sonuç değişmiyecekti Davutoğlunun yine bir ihtimal şansı vardı hepsiyle konuşacaktı
Tabii ki:)) ama mevlam kotuluge zalimlige ortak olma da der.yoksa farkin kalmaz da der..akil verdim kullan da der..senin canini benden baskasi alamaz da der..calma hak yeme bolus te der..hepinizi esit yarattim yok birbirinizden farkiniz da der.Ülkemiz için hayırlısı olsun inş herzaman Kaderin üstünde bir Kader daha vardır bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Canim daha da onemlisi oku der....Ülkemiz için hayırlısı olsun inş herzaman Kaderin üstünde bir Kader daha vardır bakalım Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?