Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
seçime de az kaldı.
çok heyecanlı değilim açıkçası. tek başına iktidar olmak sürpriz geliyor bana.

Abla ben burdaki oya guvenmiyorumki zaten misal sadece bizim sehirde bile cogunlugun hangi partiyi destekledigini biliyorsun.
Sadece kk ya bakip Chp 1. Olcak demek sacma ve komik.
Ben sadece 999 oyu gorunce sasirdim : )

aynen dünde yazdım vay sen yazdın dediler

biliyorum canım benim de şaşırdığım partilerin ne kadar oy aldığından çok hdp diyenlerin chp ye oy vermeleri

herkes özgür herkesin kendi seçimi kime hangi parti yakınsa ona versin fakat burda akp ye her türlü lafı söyleyip hdp yi melek yapanların bir anda u dönüşü yapmaları.

ben milyon kez yazdın akp ye oy vermedim diye hdp ise bence pkk nın partisi asla oy alamaz

bunu yazdım diye nasıl tepkiler aldım biliyorsun.

Hah iste onu diyorum.bazi gercekler icin farkli gozluge gerek yok.kor gozum parmagima durumu:)))

Hdp nin tabaninin cogunlugunun kurt secmen olmasi hdp yi pkk nin partisi yapmaz..ve oy aliyor 6.6 milyon kadar..legal bir partidir ve parti programi vardir..okuyun..silahli mucadeleye karsidir ve surekli bunu dillendirir...

Hdp nin tabaninin cogunlugunun kurt secmen olmasi hdp yi pkk nin partisi yapmaz..ve oy aliyor 6.6 milyon kadar..legal bir partidir ve parti programi vardir..okuyun..silahli mucadeleye karsidir ve surekli bunu dillendirir...

hdp nin çoğunluğu kürt seçmen olabilir ki doğrudur peki bu seçmenler için ne yaptı bu parti kendi halkı için ne inşa etti sadece kendi halkını kullanan bir parti

hdp legal bir partidir olabilir meclise de girdi peki meclise girince ne yaptı bu parti bir kez çıkıpta doğu için Yüksekova Şırnak için ne çabasını gördük

ben o kürt kardeşlerimiz için üzülüyorum gerçekten üzülüyorum

herşeyi bir kenara bırakalım hdp nin bir çok milletveki ne dedi biz pkk ya sırtımızı dayadık demedi mi?
kandile çıkıp ordan talimatlar almıyorlar mı?
her mitingte apo nun resmi ve pkk bayrağını kullanmıyorlar mı?
yine milletvekilleri pkk sizi tükürüğünde boğacak demedi mi?
selahhattin Demirtaş sadece savaş cizre de olmuyacak batının canı yanıcak diye tehdit etmedi mi?

keşke ama keşke bunu sizden daha çok isterim doğudaki insanların hakkını koruyan ve oraların gelişimi için çalışan bir parti olsa bende oyumu atarım ama hdp öyle bir parti değil bunu herkes biliyor.

amacını niyetini

Bu arada konya ank ank istanbul hizli tren seferlerini yol guvenligi gerekcesi ile asla kullanmiyorum:))

ben konyadayım geçen perşembe kuzenimle sabah erkenden atladık ankara ya hızlı trenle gittik her perşembe sıhhıye de sosyete pazarı olur alış veriş yaptık

acıktık oturduk bir yerde de bir şeyler yedik.

sonra atladık taksiye ATA yı ziyaret ettik akşama eve döndük.

Iste
Iste bunlar kulaktan dolma bilgiler..evet kandil e de gidiyorlar cunku aracilik yapiyorlar..kim yapacak bu araciligi mhp mi chp mi kim..sonucta akp hukumeti gerceklestirmedi mi bu gorusmeleri..kendileri de gidemeyecegine gore kim gidecek.bakin basbakan ne dedi.beyaz toroslar..bu bir itiraf..ne oldu o beyaz toroslarla.acin bakin..bu halkin yillardir yasadigi bir zulum var..daha yeni cizre abluka altina alindi.cizre de olenlerin listesine bir bakin kac yasindalar..12 yasinda terorist mi olur..demirtas in soylemek istedigi su.tehtid degil..diyor ki baris i getirmeliyiz cunku butun uljeyi atese bogar..mugla da bir kurt mevsimlik isci yerrl giysiler ile bir foto paylasti diye linc edildi.ataturk bustu opturuldu.kirsehir de kitapci nasil yakildi acin var youtube da izleyin bir..yuzlerce hdp binasi yakildi.turkiye nin heryerinde. Beypazari basina tam yansimadi.bir mahalleyi yaktilar..simdi buna nasil dur diyecegiz.ayni zamanda pkk ya nasil dur diyecegiz..bu adamlar diyor iste dur...daha ne desinler..80 lerden beri oyle bir zulum var ki..neden bir halk karni tok sirti pek ozgur yasadigi topraklarda siddeti goze alsin ki..bu adamlar baris diyor heryer haydi savasalim diyen kim

Valla canim.bende konya ya niyetlenmistim duruma vakif bir arkadas eskisehir tamam ama istanbul ve konya yi kullanmayin ne zaman ne olacagi belli degil guvenlik ve yol calismalari tam gerceklestirilmedi dedi:)))

arkadaşım hdp ye oy vericeksin sanırım senin seçimin,

ama kulaktan dolma bilgi demen tuhaf olmuş ve komik yıllardır pkk var ve bunu destekleyen partilerde var.hdp nin farkı meclise girmiş olması ha meclise girince masumlaştımı hayır.

bana göre ve bir çok kişiye göre hdp nin desteklediği örgüt bellidir amaç bellidir yılllardır da bu böyledir.

karşılıklı alınrılarla uzatmak istemiyorum çünkü buraya yazdıklarımı toplasam çoookk kalın bir kitap olur nasılsa senin fikrinde degişmiyecek benim firimde

sence sana doğru olanı savunucam bende bana göre olanı

bana göre hdp belli bir parti örgüt sözcüsü dediğim gibi keşke kürtleri desteklyen ve onlar için çabalayan bir parti olsa benim oyumuda alır ama şu aşamada benden bir oy almaz alamaz

Barış istiyor öyle mi? Tabii ..

Kurt sorununu kurtlerle cozeceksiniz baska kimle cozulur ki..legal siyaset yapmak istiyorlar siyasi cozum taraftarlari..yok hayir teroristsiniz diyoruz biz..adam parlementoya girdi..yoksunuz diyoruz..daha ne yapsin bu hdp...figen yuksekdag cevapladi.ben sirtimizi pkk ya dayadik demedim diye..cikarin video bir sey kanitlayin diyor..hayir dedin diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…