Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
cok rica ederım konuşunda bizde dinleyelım

Ben dilek kimdir niye ölmüştür bilmediğim ve şuan sen söyledikten sonra bakmaya çalıştığım için onunla ilgili yazmadım

yok yazmıycam küstüm kalbim kırıldı gururum incindi çok yüksek bi dağdan kalleş zümrüdü anka kuşu itti beni yazmam yazmıycam

Ben dilek kimdir niye ölmüştür bilmediğim ve şuan sen söyledikten sonra bakmaya çalıştığım için onunla ilgili yazmadım
Dilek Doğan Maraş katliamından sağ kurtulan alevi kökenli bir ailenin kızı İstanbula yerleşmişler Yürüyüş dergisi dağıtırken bir fotoğrafı var hakkında soruşturma açılmış evi basılmış ve polisin kalbine sıktığı tek kurşunla yaşamını yitirmiş daha gencecik bir fidandı.

Okudum biraz önce nereye üyeymiş polis evine ne için gitmiş hangi olay araştırılıyormuş onuda yazsaydın iyiydi

Çokk yazdın zaten canım ssk batmadı zarara uğradı devletin birimi batmaz valla bilmeyen kalmadı bence :))))))
hah bak işte öğrenmişsin. amacım da buydu. her gün yeni bir bilgi gibi kadınım maaşallah
not: aynı soruları sorarak farklı cevaplara ulaşamazsınız
bak gördün mü özdeyiş gibi de kadınım aynı zamanda

Ek Not: zarara da uğradığı şaibeli

Çokk yazdın zaten canım ssk batmadı zarara uğradı devletin birimi batmaz valla bilmeyen kalmadı bence :))))))
Valla

Bir insan nereye üye olursa olsun , hangi mesleği yaparsa yapsın , kimlerden olursa olsun kimse onu evine girip katledemez, ben katledilen, şehit edilen, faili meçhule kurban giden her insan için içim kan ağlar, ben polis vurulduğunda da ağladım, Dilek katledildiğinde de , cenazeler yerlerde sürüklendiğinde de , Askerler şehit edildiğinde de ben ağlamaktan sıkıldım siz ölümlere neden bulmaktan sıkılmadınız.

oooo ölümü hak etti diyorsun
Kimse ölümü haketmez canı verende Allah alanda Allah olmalıdır ben öyle bişey demedim o senin lafın okuduğum bazı yerlerde sarıyerde çıkan terör olaylarında çıkan çatışmada vurulduğunu kimi yerdede annesinin açıklamasına göre evde vurulduğunu yazıyor bu olayı bilmiyorum bişey diyemiycem ama Vatanı Milleti bölmeye çalışan polisle askerle çatışıp ölenlerede üzüldüğümü söyliyemiycem

Bu siralar bariş ve huzur istemek cok tehlikeli...olen baskasinin cocugu olunca ne kolay vatan mudaafasi..

Polislerimizi evlerinde uyurken katlettiklerini niyr söylemiyosun onlarıda belirt hangi cenazeler yerlerde sürüklendi herkese ağlıyamıycam kusura bakılmasın askerim polisim Vatan milletim için mücadele edenler dışında

Bi sey sormak istiyorum...12 yasinda nihat kazanhan olduruldu..o na uzuldun mu mesela. Ya da 12 yasinda helin e..

Evinde öldürüldü kızcağız, ortada bir çatışma yok yani infaz var direk. Güneydaoğu Anadolu da 15 yaşundan küçük çocukların da evlerinin basılıp vurulduğunu gördük terörist dediler. Henüz tam ehliyeti olmayan küçük insanlardı onlarda. Bu ülkeye barış ölen şunlardanmış ölsün o zaman demediğimizde gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…