Benim yeğenimin arkadaşı Ankara garına ailesinin yanına gitmek için gittiğinde öldü...patlamada...hiç evden çıkmıyor Musun?mesela yarın gittiğin herhangibir yerde patlama olmayacağının garantisini verebilir misin?verebilir miyiz?Yemişiz bizde mitingini otur evinde bizim niye var can güvenliğimiz adam gibi her işimizi gücümüzü yapıyoz hiçte hayatımız tehlikede değil şehitleri kim veriyosa o tarafa sarın senelerdir bu ülkede pkk diye bi sorun var niye şuan olmuş gibi şaşkınsınız
Düşünelim canım bak belki bunlardan yüz bulmuşlardırPKK yıllardir var evet ama hiç bu kadar güçlü olmadı hem silah hem insan hemde siyasi yönden bunu da bi düşünmek gerek neden acaba diye
Teröristlerin kimlikleri açıklandığı halde hala devlet yaptı diyebiliyosanız vicdan meselesi bu ben ankaradayım geçmiş senelerdede burda terör olayları oldu ozamanlar hükümette Ak Parti yoktuBenim yeğenimin arkadaşı Ankara garına ailesinin yanına gitmek için gittiğinde öldü...patlamada...hiç evden çıkmıyor Musun?mesela yarın gittiğin herhangibir yerde patlama olmayacağının garantisini verebilir misin?verebilir miyiz?
Yemişiz bizde mitingini otur evinde bizim niye var can güvenliğimiz adam gibi her işimizi gücümüzü yapıyoz hiçte hayatımız tehlikede değil şehitleri kim veriyosa o tarafa sarın senelerdir bu ülkede pkk diye bi sorun var niye şuan olmuş gibi şaşkınsınız
Neyse karşılıklı atışmaya çeviriyorsunuz olayı hoşlanmıyorum...yazdığımda devlet yaptı diye birşey yazıyor mu?nasıl okuyor Nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum...!olay şudur..bugün bana dokunmayan bin yıl yaşasın dediğimiz terör gün gelir bizi de vurur...bilmem anlatabiliyor muyum ?iyi akşamlar..iTeröristlerin kimlikleri açıklandığı halde hala devlet yaptı diyebiliyosanız vicdan meselesi bu ben ankaradayım geçmiş senelerdede burda terör olayları oldu ozamanlar hükümette Ak Parti yoktu
Canım benimde demek istediğim terör milletçe devletçe mücadele etmemiz gereken bi olay böyle devleti herşeyle suçlamayla olmaz gidersin sandıkta hür oyunu kullanırsın başka bi parti gelir bu chp olur mhp olur farketmez ama tutupta hdp yi işin içine sokanlara karşıyım Ak parti gelmesin diye oyum hdp ye diyenlere karşıyım okuduklarım karışınca sana denk gelmiş yoksa sen öyle dedin diye yazmadım senin nezdinde diyenlere yazdım sanada iyi akşamlarNeyse karşılıklı atışmaya çeviriyorsunuz olayı hoşlanmıyorum...yazdığımda devlet yaptı diye birşey yazıyor mu?nasıl okuyor Nasıl algılıyorsunuz anlamıyorum...!olay şudur..bugün bana dokunmayan bin yıl yaşasın dediğimiz terör gün gelir bizi de vurur...bilmem anlatabiliyor muyum ?iyi akşamlar..i
Ömrümün hiç bi bölümünde feto ve çetesi benim kankim olmadi RTE ye tek bi konuda kızarım çok taviz verdi paralel çetesine ayakkabi kutulari vs vs beni ilgilendirmez yedigine inanmıyorum yediysede helal olsun diyorum her gelen böyle çalışıp icraat yapsin yesin içsin.önceden kankinizdi şimdi fetoş mu oldu?
yok konuşun, lütfenÖmrümün hiç bi bölümünde feto ve çetesi benim kankim olmadi RTE ye tek bi konuda kızarım çok taviz verdi paralel çetesine ayakkabi kutulari vs vs beni ilgilendirmez yedigine inanmıyorum yediysede helal olsun diyorum her gelen böyle çalışıp icraat yapsin yesin içsin.
SSK Müdürlüğü zamanindan biliyoruz k.Kılıçdaroğlunun icraatlarini konusturmayin simdi allasen
Işid yoktu evet türkiyeyle işide yoktu pkk lıları vuruyodu şimdi ışid yaptı diye bunun arkasına sığınoyolar pkk yı kim hortlattı çözüm süreci denildi ona karşı çıktınız vurmaya başladılar teröristleri ona karşı çıktınız sizin partinizmi barış getirecek can güvenliğini sağlıycak önce ellerini kandan çeksinler sonra barış diye türkü söylesinler ölen öadencilerimizede Allah rahmet eylesin kaza heryerde her ülkede yaşanır önemli olan bundan ders alım sorunları düzeltmeye çalışmaktır evde uyuyan iki polisimiz çoluğunun çocuğunun eşinin yanlarında vurulan polislerimizi askerlerimizi kim öldürdü bunun cvbınıda sen verZihniyete bak ya otur evinde diyor. Bu ülkede senin gibiler yüzünden yok bizim can güvenliğimiz bizim temel hakkımıza da mı karışır oldunuz. Işid belası da varmıydı yıllar önce, pkk bu kadar hortlamışmıydı, 300 kişilik iş kazaları da fıtratmıydı yıllar önce ha?
Peki her şeye laf söyledin o somadaki insanlar da işine gitmişlerdi işinde gücündelerdi onlara ne diyorsun onlar neden öldüler?
Hükümet taşeron işçilerin bütün iplerini tek derdi para olan işverenlere verdiği için, onlarda denetimsiz , vicdansız bir şekilde onları çalıştırdığı için olmasın?
Peki Dilek Doğan neden polis tarafından vuruldu ? O da evinde oturuyordu neden 25 yaşında ölüme mahkum edildi?
Olmaz her sabah buraya ilk girip günaydın mesajınla birlikte ssk olayını yazmalısın..yoksa olmayacak..yok konuşun, lütfen
ben de diyorum ki ben de bir eksiklik var. ne olduğunu buldum. her gün en az bir akp'liye Sosyal Sigorta Sistemi anlatmazsam rahat edemiyorum.
Peşin Not: Sosyal Sigorta Kurumları, Tarihsel Gelişimleri ve Varlık Amaçları, mezuniyet ödevimdi. tavsiyem konuyu bilmiyorsanız, o topa hiç girmeyin, saat geç oldu.
hayırdır, cınım? neden? bize de açıklamak ister misin?Hey allahım ya kaf dağında gormek deyimi geldi akılima
Yaprak yazdıklarına saygı duyuyorum fikirdir sonuçta,ama arkadaşım nolur biraz araştır bak elinin altında bilgisayarda var...en son madenlerde böyle toplu ölümler 1860 yılında Almanya da oldu..şimdi her madende yaşam odaları var..bu olay orada olsaydı bir kişi bile ölmeyecekti...lütfen ama bu işin fıtratında var demeyin,lütfen..Işid yoktu evet türkiyeyle işide yoktu pkk lıları vuruyodu şimdi ışid yaptı diye bunun arkasına sığınoyolar pkk yı kim hortlattı çözüm süreci denildi ona karşı çıktınız vurmaya başladılar teröristleri ona karşı çıktınız sizin partinizmi barış getirecek can güvenliğini sağlıycak önce ellerini kandan çeksinler sonra barış diye türkü söylesinler ölen öadencilerimizede Allah rahmet eylesin kaza heryerde her ülkede yaşanır önemli olan bundan ders alım sorunları düzeltmeye çalışmaktır evde uyuyan iki polisimiz çoluğunun çocuğunun eşinin yanlarında vurulan polislerimizi askerlerimizi kim öldürdü bunun cvbınıda sen ver
Işid yoktu evet türkiyeyle işide yoktu pkk lıları vuruyodu şimdi ışid yaptı diye bunun arkasına sığınoyolar pkk yı kim hortlattı çözüm süreci denildi ona karşı çıktınız vurmaya başladılar teröristleri ona karşı çıktınız sizin partinizmi barış getirecek can güvenliğini sağlıycak önce ellerini kandan çeksinler sonra barış diye türkü söylesinler ölen öadencilerimizede Allah rahmet eylesin kaza heryerde her ülkede yaşanır önemli olan bundan ders alım sorunları düzeltmeye çalışmaktır evde uyuyan iki polisimiz çoluğunun çocuğunun eşinin yanlarında vurulan polislerimizi askerlerimizi kim öldürdü bunun cvbınıda sen ver
Ama ben yazdım dikkatettiysen kazadır oldu deyip geçilmesin keşke olmasaydı devlet olsun istermiydi bundan ders çıkartılıp gerekli düzenlemeler önlemler alınsın diyorumYaprak yazdıklarına saygı duyuyorum fikirdir sonuçta,ama arkadaşım nolur biraz araştır bak elinin altında bilgisayarda var...en son madenlerde böyle toplu ölümler 1860 yılında Almanya da oldu..şimdi her madende yaşam odaları var..bu olay orada olsaydı bir kişi bile ölmeyecekti...lütfen ama bu işin fıtratında var demeyin,lütfen..
Ilginc bir durum bu..İstiklal Mahkemelerinde zulüm yoktur demedim ki? Devrim yapılmış ve elbet muhalifler bastırılmıştır, her devrimde olduğu gibi. eğer İstiklal Mahkemelerinde yargılananların bir kısmı (tamamı demiyorum, dikkat) asılmasalardı ve Karşı Devrimi başarabilselerdi, onlar da zulüm yapacaktı ama Devrim, Karşı Devrimini yedi ve yendi. olan biten bu.
hayırdır, cınım? neden? bize de açıklamak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?