Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bizim neyimiz pardon ben haddimi biliyorum ztn ben seni kovdummu nerde yaziyor o. Örnek verdim niye sinirleniyorsun :))

Catlasinizdaaa patlasanizdaaa AKP tek basina basa gelecek malesef uzgunum sizin icin.
peki...anasınıfımizin cici ogrencisi aşkım66'ya bu güzel ohh catla patla cümlesi için teşekkür ediyoruz. alkış lütfen.

Kılıçdaroğlunn halinn vahametini bi espri ile yazdım. Ama madem duygusal yazmissnz bende ciddiyetle yazayım :) Somali yurek yangınıdr,ilgili bakan istifa etmiştir,özelleşmiş bi şirketin nasıl miadi geçmiş maskelerle,yarı çalışmayan sistemlerle isci calisir,bunda şirketin payi büyük olmakla beraber,devlet denetimlerinde hata olduğunu kabul etmek gerekir.Enfalsyonn en az olduğu donemdeyiz,yalnız su 1 yildr AKP aşırı kendine güvendiği için PKK Ypg ve diğer çıkan olayların hepsi Akpye ayar verme taktiğidir,AKP geri adım atacaktır elbet..ABD ipleri her zaman elde tutmayı sever..Ama AKP mantıklı adımlar attı 13 yılda içeri para pompalandi resmen,İnşaat sektörünü ayağı kaldırdı ki bu sektör bütün sektörleri ayga kaldrr öyle de oldu.Normal dairelrinzn fiyatı arttı..Ekonomide artış göz ardı edilemez,yapılan şeyler kucumsenecek durumda değil..Normal sartlardaki evlernz en kucuk ornegi deger kazandi.Ecevit zamanda koalisyon zamanda IMF nn yapttmlrnda boyun eğen devlet suanda kalmadı.O ekmek seker yag kuyruklari yok.Araba 15 yil once luksken simdi herkesin evinde birer ikiser var.Ama gelgelim asiriguvenden farklı ataklar yapınca Erdoğan şuan içinde bulungumuz duruma suruklendk.Yandaslra soru dağıtıldı dedignz şey Paralel orgutun yapilanmasdr.Paralel örgüt ise başlı baslina falsodur.Akpnn de hatası var,siyasette bolca yalan vardır.Ama teraziye koyduğumuz zaman Akpden daha iyi hükümet olma becerisini gösterecek partide yoktur,AKP giderse sistem yeni bi AKP bulacak.çünkü ne MHP ne de CHP bu milleti temsil edemez.

Marilyn monroe ztn bende biseylerin farkindayim kimseylede dalasmadim takiliyorum sadece Kim olursa olsun Kim basa gelirse gelsin ama askerlerimiz ölmesin artik cocuklar yetim kalmasin.

Gerçekten kaçırmışım sanırım bilmiyorum Somadan sonra istifa eden bakan kim?(Somali yazmışsınız ama Soma yazacaktınız sanırım)

Siyaseti pek sevmemekle beraber,Akpnn en doğru tercih olduğundan yanayım. Eğer samimi hümanistler varsa konusabiliriz,misal şapka kanundan binlerce insann asilmasi hangi mantık hangi yurek kaldırabilir, gelişmenin ve ilerlemenin kılık kiyafetle oldugu düşüncesi tarihin kara gerçeklerinden biridir.Başörtülu bayanlarda bundan nasiblenmis yıllarca zulüm gormuslerdi.CHP iktidar olma mantığında samimiyetsz davrandı çarşaf açılımı bile yaptı,ama tabanı ve geçmişi bellidir,kimse bunu ortmeye kalkmasn.Mendersi bu ülkenin başına iktidar yapma nedeninj iyi incelemek lazim. Türkçe ezaninn arapçaya cevrilmesiydi. Ki menderes dindar biri sayilmazdi ama saygiliydi,degerlre bu millet de onu gördü

Nerden biliyorsunuz acaba .Kaç kere dinlediniz takip ettiniz toplantılarını.O yasakları CHP getirmedi.CHP cumhuriyet tarihinde 1940lardan sonra iktidar olmadı ki.Yalan söylemeyin bari.Evet CHP türban meclise girince okonuda hep çekincelerini dile getirdi.Çünkü ülkede büyük bir ayrımcılık yaratan ve şeriat özlemi içinde olan bir parti tarafından yapılıyordu.AKP devletin tüm kademelerini ele geçirdi istediği gibi at oynatıyor ama sizin tek derdiniz türban sanırım...Sizin ağzınıza bir parmak bal çalıp kandırıyorlar.Özgürlükse herkes için özgürlük.Milletin kıyafetiyle uğraşmak nasıl bir mantıktır acaba ?Üstelikte müslümanların yaşadığı bir ülkede.İsteyen istediği gibi giyinsin banane.Bir belediye başkanının yaptıklarına bakacaksanız AKP'de neler neler var.pkkyala masaya oturan da CHP miydi acaba? Neyse her olayı burda anlatamam.Dünden beri sinirim bozuldu zaten.Bence görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.Elimi yoramam daha da iflah olmaz zaten.Ortadoğu ülkelerine bakın hepsi bizim gibi.Yakında biz de onlar gibi oluruz siz de o zaman belki farkına varırsınız.Ama olan olduktan sonra ne fark eder ki?Olan yine şehitlerimize oluyor.İnsanlar ölüyor buna dayanamıyorum artık...

Ülkede şuan PKK dan daha büyük tehlike ışid belasıdır...başlarda umursamadılar ,birkaç yaramaz çocuk demişti sanırım Davutoğlu..ama geldi 200 e yakın Can'ımızı aldı...Göz göre göre oldu bu.. Öngörüleri yok,hep aldatıldık,kandırıldık diye mağdur edebiyatı yapıp kendi seçmenine şirin görünmeye çalışıyorlar..diğer geri kalan halk umurlarında değil.tek dertleri kendi seçmenini kaybetmemek...ülkenin miti cumhurbaşkanının özel korumalığını yapmaktan bizi halkı unuttu.,,dün gelip ohh olsun hdpliler öldü diye göbek Atanlar unutmasınlar ki gün gelir o bomba yanıbaşında patlar...öyle ayrıştırılıp kutuplaştırıldık ki 10 ekim saldırısında bile tek yürek olamadık...11 eylül saldırısında bir tane bile Amerikalı sevinmiş midir sizce?peki Türk siyaset tarihinde hiçbir zaman hiçbir Cumhurbaşkanı,Başbakan bu kadar sevilmemiş oldu mu bir kesim tarafından? Vasıfsız çiller dahil olmak üzere,etrafımdan Erbakan'dan nefret ediyorum sözünü hiç duymadım...herkes birbirine saygı duyardı...peki neden şimdi bu kadar ayrıştık..?hangi siyasetçinin çocuğu çıkıp tv de "aslında ben zekiyim,vb vb"diye kendini aklamak zorunda kaldı...bir kesimin kendisini Peygamber sanacak kadar sevgisini kazanıp diğer kesimin ölürse göbek atarım diyecek kadar nefretini kazanması normal midir arkadaşlar..

Gerçekten kaçırmışım sanırım bilmiyorum Somadan sonra istifa eden bakan kim?(Somali yazmışsınız ama Soma yazacaktınız sanırım)
Evet pardon telefondan yaziyorum sözlükten otomatik yanlsk olmuş.Evet bakan kuzu istifa etti bağımsız aday oldu sanmistjm istifa etmemiş burada yanilmsm.yazdgn için sağol.Somada şirket kadar denetleyen devlet mekanizmasıds sucludr

Sinirinizi bozmayın hiç boş yere. Sizi çok iyi anlayan insanlar da var unutmayın ve umudunuzu kaybetmeyin. İyi ki hala sizin gibi insanlar var bu ülkede.

Sorularıma devam edeyim;
Vicdan sahiplerine ,partilerden hiçbir menfaati iltimas kaygısıyla bir yerlerde kalmak ya da atanmak derdi olmayanlara, sadece VATANINI, BAYRAGINI, TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ, SINIR GÜVENLİĞİNİ,ÇOCUKLARININ İSTİKBALİNİ düşünen samimi bayanlara yönelerek soruyorum...

1. 12 sene önce bu kadar düşmanımız var mıydı? sadece bildiğimiz kardak kayalıklarına arada çıkıp bayrak diken sonra indirtilen Yunanistan değil miydi?

2.Suriye yaşanabilecek bir ülke değil miydi? Esad halkının % 90 'ının desteğini almamış mıydı? Bizim en yakın komşumuz ve en sevdiğimiz ? HATTA özel uçaklarla günü birlik ziyaretlerle kahvaltı sofralarında ailecek oturmuyorlar mıydı? ne oldu da bu Suriye gözden çıkarıldı ...Müslüman bir ülkenin yanında duran Müslüman bir ülke olması gerekliyken neden ilk satan TR oldu, milyonlarca çocuğun kadının ölmesinde yurdundan yuvasından edilmesinde acaba bizim de bir payımız var mıydı? her oy kullandığımızda seçmen listelerinde Şam doğumlu aileleri görmemiz ne anlama geliyordu?

3.12 sene önce Işıd (deaş) var mıydı? nerden nasıl türedilerde bu derece güçlendiler hem de bizim sınırımızda???
taciz etmeyen ülke uçağı kalmadı neden hepsi bizi taciz ediyor dertleri nedir???

4. Hep mi aldatıldık öyle kolay aldatılabilecek biri mi sizce Reis ...Esad aldattı, Cemaat aldattı,Pkk aldattı, vs vs vs...

5. Çocuğu okula gidenlere sesleniyorum sizce EĞİTİM SİSTEMİ diye bir şey kaldı mı? 500 000 civarı imamhatip lisesi vardı 12 sene önce, şimdi nerdeyse 3 katına çıktı tesettürlü bir bayan olarak soruyorum bize ne kattı? iki öğrencimin eğitim hayatı yapboza döndü ailecek psikolojimiz bozuldu üniversite sınavına girecek oğlumun son 3 senede 3 kere okulu değişti adaptasyon sorunu yaşadı şimdi de temel liseye geçiş yaptı diye başarı puanı düşecek diyorlar... seneye de açık uçlu sorular gelecekmiş yıllarca test çözdürmedik mi çocuklarımıza???

BEN BİR ANNE OLARAK HAKKIMI HELAL EDER MİYİM???

Sağol arkadaşım benim bildiğim sadece 1 hakem istifa etti oda 10 ekimden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…