peki...anasınıfımizin cici ogrencisi aşkım66'ya bu güzel ohh catla patla cümlesi için teşekkür ediyoruz. alkış lütfen.Bizim neyimiz pardon ben haddimi biliyorum ztn ben seni kovdummu nerde yaziyor o. Örnek verdim niye sinirleniyorsun :))
Catlasinizdaaa patlasanizdaaa AKP tek basina basa gelecek malesef uzgunum sizin icin.
peki...anasınıfımizin cici ogrencisi aşkım66'ya bu güzel ohh catla patla cümlesi için teşekkür ediyoruz. alkış lütfen.
oyy kim ile karıştırıyor ofisim yapmaz öyle şeyArkadaş başkasıyla karıştırıyor beni çaktırma
Arkadaş başkasıyla karıştırıyor beni çaktırma
oyy kim ile karıştırıyor ofisim yapmaz öyle şey
Kılıçdaroğlunn halinn vahametini bi espri ile yazdım. Ama madem duygusal yazmissnz bende ciddiyetle yazayım :) Somali yurek yangınıdr,ilgili bakan istifa etmiştir,özelleşmiş bi şirketin nasıl miadi geçmiş maskelerle,yarı çalışmayan sistemlerle isci calisir,bunda şirketin payi büyük olmakla beraber,devlet denetimlerinde hata olduğunu kabul etmek gerekir.Enfalsyonn en az olduğu donemdeyiz,yalnız su 1 yildr AKP aşırı kendine güvendiği için PKK Ypg ve diğer çıkan olayların hepsi Akpye ayar verme taktiğidir,AKP geri adım atacaktır elbet..ABD ipleri her zaman elde tutmayı sever..Ama AKP mantıklı adımlar attı 13 yılda içeri para pompalandi resmen,İnşaat sektörünü ayağı kaldırdı ki bu sektör bütün sektörleri ayga kaldrr öyle de oldu.Normal dairelrinzn fiyatı arttı..Ekonomide artış göz ardı edilemez,yapılan şeyler kucumsenecek durumda değil..Normal sartlardaki evlernz en kucuk ornegi deger kazandi.Ecevit zamanda koalisyon zamanda IMF nn yapttmlrnda boyun eğen devlet suanda kalmadı.O ekmek seker yag kuyruklari yok.Araba 15 yil once luksken simdi herkesin evinde birer ikiser var.Ama gelgelim asiriguvenden farklı ataklar yapınca Erdoğan şuan içinde bulungumuz duruma suruklendk.Yandaslra soru dağıtıldı dedignz şey Paralel orgutun yapilanmasdr.Paralel örgüt ise başlı baslina falsodur.Akpnn de hatası var,siyasette bolca yalan vardır.Ama teraziye koyduğumuz zaman Akpden daha iyi hükümet olma becerisini gösterecek partide yoktur,AKP giderse sistem yeni bi AKP bulacak.çünkü ne MHP ne de CHP bu milleti temsil edemez.Keşke Akp nin de tarihte unutulmayacağı vukuatları bu kadar masum olabilseydi.... Hala cezasi ort pas edilmeye çalışilan 301 madenci 17-25aralik rezaletleri bakaralar makaralar kirli tarihlerinden hic bir zaman silinemeyecek! Benzine verdigimi .100 tlnin 65 tlsini vergi olarak odedigimiz gunleri de yazacak tarih sinav sorularinin yandaslara verilip basinin susturulmasi ugruna ulkeyi magandalar eli bicakli satirli vahsi varliklar memleketine dondurulmesini de unutmayacak bu tarih! Ayğındaki yirtik ayakabiyla sehidime aglayan babanin.ulkesimde altin varakli koltuklarda oturup her olum istifa sebebi sayilmaz denen gunleri de unutmayacak!Zamaninda pkk e is birligi yapip cozum.sureci diye millete yitturmaya calisip pkknin.boyle guclenmesine goz yuman ve canak tutan Akpyi unutmayacak yszacak bu tarih!
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim..
ah be güzelim, çatlasan da patlasan da falanla tek başına gelecek olsaydıııııııııııı.
güzel bir rüya görüyorsunuz ama şu an için hiçbir partinin tek başına iktidar olma şansı yok. HDP barajı aşacak ve bu durumda da 4 partili bir mecliste AKP tek başına iktidar olamaz.
nasıl yapacaklar diye sordun? bize sorana kadar, şişt müdür, nası yapcağnız diye onlara sor benceGülsem mi ağlasam mı bilemedim..
Gerçekten kaçırmışım sanırım bilmiyorum Somadan sonra istifa eden bakan kim?(Somali yazmışsınız ama Soma yazacaktınız sanırım)Kılıçdaroğlunn halinn vahametini bi espri ile yazdım. Ama madem duygusal yazmissnz bende ciddiyetle yazayım :) Somali yurek yangınıdr,ilgili bakan istifa etmiştir,özelleşmiş bi şirketin nasıl miadi geçmiş maskelerle,yarı çalışmayan sistemlerle isci calisir,bunda şirketin payi büyük olmakla beraber,devlet denetimlerinde hata olduğunu kabul etmek gerekir.Enfalsyonn en az olduğu donemdeyiz,yalnız su 1 yildr AKP aşırı kendine güvendiği için PKK Ypg ve diğer çıkan olayların hepsi Akpye ayar verme taktiğidir,AKP geri adım atacaktır elbet..ABD ipleri her zaman elde tutmayı sever..Ama AKP mantıklı adımlar attı 13 yılda içeri para pompalandi resmen,İnşaat sektörünü ayağı kaldırdı ki bu sektör bütün sektörleri ayga kaldrr öyle de oldu.Normal dairelrinzn fiyatı arttı..Ekonomide artış göz ardı edilemez,yapılan şeyler kucumsenecek durumda değil..Normal sartlardaki evlernz en kucuk ornegi deger kazandi.Ecevit zamanda koalisyon zamanda IMF nn yapttmlrnda boyun eğen devlet suanda kalmadı.O ekmek seker yag kuyruklari yok.Araba 15 yil once luksken simdi herkesin evinde birer ikiser var.Ama gelgelim asiriguvenden farklı ataklar yapınca Erdoğan şuan içinde bulungumuz duruma suruklendk.Yandaslra soru dağıtıldı dedignz şey Paralel orgutun yapilanmasdr.Paralel örgüt ise başlı baslina falsodur.Akpnn de hatası var,siyasette bolca yalan vardır.Ama teraziye koyduğumuz zaman Akpden daha iyi hükümet olma becerisini gösterecek partide yoktur,AKP giderse sistem yeni bi AKP bulacak.çünkü ne MHP ne de CHP bu milleti temsil edemez.
öyle bir istifa yok, bir şey kaçırmadın, şimdiki Bakan bağımsız ya onu diyor sanırım.Gerçekten kaçırmışım sanırım bilmiyorum Somadan sonra istifa eden bakan kim?(Somali yazmışsınız ama Soma yazacaktınız sanırım)
Nerden biliyorsunuz acaba .Kaç kere dinlediniz takip ettiniz toplantılarını.O yasakları CHP getirmedi.CHP cumhuriyet tarihinde 1940lardan sonra iktidar olmadı ki.Yalan söylemeyin bari.Evet CHP türban meclise girince okonuda hep çekincelerini dile getirdi.Çünkü ülkede büyük bir ayrımcılık yaratan ve şeriat özlemi içinde olan bir parti tarafından yapılıyordu.AKP devletin tüm kademelerini ele geçirdi istediği gibi at oynatıyor ama sizin tek derdiniz türban sanırım...Sizin ağzınıza bir parmak bal çalıp kandırıyorlar.Özgürlükse herkes için özgürlük.Milletin kıyafetiyle uğraşmak nasıl bir mantıktır acaba ?Üstelikte müslümanların yaşadığı bir ülkede.İsteyen istediği gibi giyinsin banane.Bir belediye başkanının yaptıklarına bakacaksanız AKP'de neler neler var.pkkyala masaya oturan da CHP miydi acaba? Neyse her olayı burda anlatamam.Dünden beri sinirim bozuldu zaten.Bence görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.Elimi yoramam daha da iflah olmaz zaten.Ortadoğu ülkelerine bakın hepsi bizim gibi.Yakında biz de onlar gibi oluruz siz de o zaman belki farkına varırsınız.Ama olan olduktan sonra ne fark eder ki?Olan yine şehitlerimize oluyor.İnsanlar ölüyor buna dayanamıyorum artık...Bakın bi kere CHP ne yaptığını bilmeyen, bi stratejisi olmayan kendiyle en çok çelişen partidir.Dini yorum olarak algılanmasın bu yazdgm ama madem siyasi bi tartışma açılmış..insanlar oy verirken degerlerine gore de verir.Ülkede özgürlük eşitlik kelimesini kullanan CHP gibi bir parti üniversite kapılarında kapalı bayanların çektiği sıkıntıda bi çözüm olamamış,aksine hosuna gitmis,yasaklar getrmsken,AKP çıkıp dindar insanların oyunu da alınca çarşaf açılımı yapıp halkı bidon kafalı sanmıştır.Yine CHP HDP nn baraji geçmesini pilav dağıtarak kutlayan belediye başkanlarına sahip bi partidir.Nitekim aynı belediye başkanı şehit cenazesnde protesto edilip kovulmstr.Chpnn medya saksakcilri insanları bidon kafalı ve göbeğini taşıyan adam olarak görmeye devam etsin..
Evet pardon telefondan yaziyorum sözlükten otomatik yanlsk olmuş.Evet bakan kuzu istifa etti bağımsız aday oldu sanmistjm istifa etmemiş burada yanilmsm.yazdgn için sağol.Somada şirket kadar denetleyen devlet mekanizmasıds sucludrGerçekten kaçırmışım sanırım bilmiyorum Somadan sonra istifa eden bakan kim?(Somali yazmışsınız ama Soma yazacaktınız sanırım)
Nerden biliyorsunuz acaba .Kaç kere dinlediniz takip ettiniz toplantılarını.O yasakları CHP getirmedi.CHP cumhuriyet tarihinde 1940lardan sonra iktidar olmadı ki.Yalan söylemeyin bari.Evet CHP türban meclise girince okonuda hep çekincelerini dile getirdi.Çünkü ülkede büyük bir ayrımcılık yaratan ve şeriat özlemi içinde olan bir parti tarafından yapılıyordu.AKP devletin tüm kademelerini ele geçirdi istediği gibi at oynatıyor ama sizin tek derdiniz türban sanırım...Sizin ağzınıza bir parmak bal çalıp kandırıyorlar.Özgürlükse herkes için özgürlük.Milletin kıyafetiyle uğraşmak nasıl bir mantıktır acaba ?Üstelikte müslümanların yaşadığı bir ülkede.İsteyen istediği gibi giyinsin banane.Bir belediye başkanının yaptıklarına bakacaksanız AKP'de neler neler var.pkkyala masaya oturan da CHP miydi acaba? Neyse her olayı burda anlatamam.Dünden beri sinirim bozuldu zaten.Bence görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz.Elimi yoramam daha da iflah olmaz zaten.Ortadoğu ülkelerine bakın hepsi bizim gibi.Yakında biz de onlar gibi oluruz siz de o zaman belki farkına varırsınız.Ama olan olduktan sonra ne fark eder ki?Olan yine şehitlerimize oluyor.İnsanlar ölüyor buna dayanamıyorum artık...
Sağol arkadaşım benim bildiğim sadece 1 hakem istifa ettiEvet pardon telefondan yaziyorum sözlükten otomatik yanlsk olmuş.Evet bakan kuzu istifa etti bağımsız aday oldu sanmistjm istifa etmemiş burada yanilmsm.yazdgn için sağol.Somada şirket kadar denetleyen devlet mekanizmasıds sucludr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?