Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
şu anda bdv de çok komik bir sey oluyor limoncu nun konusunda siyaset konuşuluyor ve buradan daha hararetli :)))))

dağ gibi ütüyü bitirdim geldim,siz de burda sayfalar doldurmuşsunuz,oku oku bitmedi.

O değilde "cahil"yaftasını yapıştırmamışsınız bu sefer şaşırdım

nickim nereye gdiyosun ya..gorusler farkli ama burda seviyeni koruyup yorum yapan kelimelerini secerek cvp veren bi uyesin..gtsende gelirsin bnce burasi bagimlilik yapiyo cnku

Teşekkür ederim :) gideyim bi detoks yapayim kendime bakayım duruma göre dönerim belki. Ama yakın zamanda olmaz bu tabii

niye komünist parti iyidir hoştur ne var ki bunda?

ah gençlik işte şimdi chp.
hmmmmmmmmm o zaman senin anarşik arkadaşmı nahoş şeyler söyledide sen utanırım dedinde oyun değişti şimdi yani

tkp den chpye geçtin

Yok annenin ülkücü olduğunu bildiğimden sordum zati
Beklediğim tepkiyi vermiş
len sanki kötü yola düştüm tövbe ya, utanılacak ne varsa kadın iki gün konuşmadı benimle dizini döve döve ağıt yaktı. bi de diyo ki bebekken bile belliydi bunun böyle olacağı

Arkadasim sana bisey diyeyimmi hicde oyle gurur yapip nasil akp den geri donemem diye bir dusuncem yok akp babamin oglumu kimden niye cekinecekmisim seve seve veriyorum kanimin son damlasina kadar istekle hemde samimiyetlerinede inaniyorum herseyden once tayyip erdoganin o saglam durusunu seviyorum usandik artik pisirik icraat yapmayan sadece konusan adamlarin turkiye gibi harika bir ulkeyi rezil etmelerinden.hem akp haricindeki partilerin cok iyi imkanlar getirecegi dusuncesine nerden variyorsunuz anlamadim ssk yi rezil kepaze eden kilictaroglu degilmi o aponun icerde yatmasina idam edilmesine engel olanlardan biride bahceli degilmi bunlarin eline imkan verildi ama onlar icine edip gittiler hele o hastanelerdeki reziĺigi inkar edenler varsa artik hicbirsey demiyorum.simdi dortorunuza varana kadar seciyorsunuz hepsini gectim cumhurbaskanina herkes agzina geleni sayiyor valla siz bu derece ozgur bir ulke bulursaniz bizede haber verin baska ulkede cumhurbaskanina oyle hakaretler tehtitler savurunda bakin neyapiyorlar sizi.benim fikrime katilmak zorunda degil kimse ama ben oyumu mecbur hissettigim icin degil hizmet edene veriyorum kor degiliz her yil yeni bir degisiklik yeni bir yapit cikariyorlar karsimiza bu sene memleketime gittim o rezalet yollar kaymak gibi olmus he bu arada sinopluyum bilirsiniz sinop tan akp ye oyda cikmaz ama bu adam orayada hizmetini esirgemedi.yoksulluk oldugunada inanmiyorum herkesin cebinde en az bin liralik akilli tel bende dahilim.hastanelerimiz misler gibi benim anlamadigim insan bu nimetlerden faydalanipta nasil bukadar nankor olup akp bisey yapmiyor calismiyor diyebilir bu adam calismiyorda bu kadar hizmet i bize baskalarimi yapti hayrina.hem niye surekli cumhurbaskanimizin oglu askere gitsin cumleleriyle vurmaya calisiyorsunuz oglunun askere gitmemesi onu kotu insan yapiyor ama bunca hizmeti yapmasi onu iyi insan sinifina sokmuyor oylemi hizmete gelince mecbur zaten deniyor ama chp mhp ye gelince hep yapacaktik edecektik icraat sifir yani.laf degil icraat a veriyoruz oyumuzu.yasal olarak bir cumhurbaskaninin oglunu askere gonderme zorunlulugu yoktur gerci gondersede baska sey bulur bu zihniyet laf atacak.bunu goren abartan gozleriniz hizmetlerine gelince neden kor oluyor merak ediyorum.bu arada patlamalarin hepsi onceden bilinebilseydi once doguda olen askerlerimizi kurulan tuzaklar onlenirdi. valla biz oy verdigimiz icin pisman olmayiz allahin izniyle ama siz olacaksiniz bence o teroristlerin Bir parcada olsa yukselmelerine bundan dolayida daha cok kudurup askerimizi polisimizi oldurme imkanini bulmalarina sebep oldugunuz icin.artik vicdaniniz nasil susar bilemem.partilerde sorun cikabilir anlasmazlikta olabilir ama acik konusayim ben oyumu akp ye degil tayyip erdogana veriyorum cunku bu ulkenin ona ihtiyaci oldugunu dusunuyorum.en basindan beri ayni fikirdeyim bu adam bazi somuruculerin damarina basiyor bu yuzdende istenmiyor.keske bir tayyip erdogan daha olsa onun ardindan gelecek onu soyle seviyorum samimi buluyorum bu boyle bilinsin ben oyle samimi bulmadiklarimin pesine sirf parti aliskanligi sebebiyle gitmem.gayet bilincli severek inanarak veriyorum oyumu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…