- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Hiç giresim yok zaten merak etme..Siz siyasete hic girmeyin o zaman ya da erkeklere bırakın.
niye yurtdisinda yasiyoruz diye turklukten ciktik mi?En hazmedemediğim şey, yurt dışında yaşayanların benim yaşadığım ülke adına oy kullanması. Dahası kendi tuzları kuru ve her şeyden uzaklarken, bizi Akp'ye mahkum etmeleri. Böyle bir saçmalık olamaz, olmamalı.
Gördüm gördüm merak etme.cok şükür 13 yıldır görüyorum. Allah eksikliklerini göstermesin meydanı soytarılara bırakmayacak bizim siyasetçilerSen siyaset yapan erkek gormemissin bence
aile ve sosyal politikalari da alsinlar mumkunseAKP - CHP koalisyon yapsa Milli Egitim Bakanlığını da chp alsa çok mu utopik oldu ?
simdi once kadinlardan girdiniz sonra soytarilar dediniz, kadinlara soytari mi demek istiyorsunuz?Gördüm gördüm merak etme.cok şükür 13 yıldır görüyorum. Allah eksikliklerini göstermesin meydanı soytarılara bırakmayacak bizim siyasetçiler
niye yurtdisinda yasiyoruz diye turklukten ciktik mi?
asla donus yapma sansimiz yok mu?
kendi vatanimiz icin soz soyleme hakkimiz yok mu?
donene kadar ulkede yapilacak degisiklikler bir anda siliniveriyor mu?Bunun türklükten çikmakla ne alakası var? Bir gün dönme ihtimaline karşı, neden milyonlarca insan benim yaşadiğim yerin kaderini değiştirsin? Ciddi bir oy kapasitesi var ve sonuçlari çok etkiliyor. Döndükleri zaman kullansalar daha adil değil mi?
Ne alaka kadınlarla? Öyle bisey söylemiş miyim?aile ve sosyal politikalari da alsinlar mumkunse
simdi once kadinlardan girdiniz sonra soytarilar dediniz, kadinlara soytari mi demek istiyorsunuz?
bana uyar konsolosaile ve sosyal politikalari da alsinlar mumkunse
Kazen ne iyi yaptın da herkese msj attın bak nasıl tipler toplandı buraya. Kadın kendini ifade etmekten yoksun. off.Ne alaka kadınlarla? Öyle bisey söylemiş miyim?
Anlaman için açık yazayım o halde.
Soytarı diye chp hdp ve mhp muhaliflerine diyorum..oldu mu?
İstikrar bozuldu bu seçimde. Herşey gayette iyi gidiyordu. İnandığı için değil sırf X parti düşsün diye katil Y partisine oy verenleri kınıyorum.
Çözüm sürecinde ise çözümsüzlük oynayanları da.. Sırf düşmanlık oldun diye yapanlarıda.
Konuşulanlar, oyunlar, sadece görmek istediği için görenleride.
Gerçekten inanarak partisine destek verenler hariç diğer tüm " herkesi" ...
Bu seçimde herşeyi daha net gördüm..
Partiler içinde ki oyunlar dan çok halkın kendi oyunları var.
Düşmanlık kime , niçin olduğu ortaya çıktı.
Geçen seçimde yaşanılanlardan pişmanım.. Geriye dönsem bu defa kesinlikle x partiye veririm diye düşünüyordum ki şükürler olsun geriye dönüldü.
Oyum Ak partiye .
Bu seçimde oyumu savaşı körükleyenlere inat, barış ve kardeşlikten yana kullanacağım.
Şu anki hükümet ile terör bitecek, birşeyler düzene girecek olsaydı çoktan olmuş olurdu. 13 yıl bunun için yeterli bir süre. Terörün bitmesi bir yana, bu 13 yıllık dönemde şiddet olayları, kadın cinayetleri daha da arttı. Suçlular yargılanmıyor, tecavüzcüler, katiller aramızda dolaşıyor. Her gün haberlere korkuyla bakıyorum artık. 'Acaba bugün kaç kadın boşanmak istediği kocası tarafından öldürüldü?' 'Aramızda dolaşan canlı bombalar, nerede kimleri katletmeyi planlıyorlar?' 'Kaç genç kız tecavüze uğradı, taciz edildi? Sanık nasıl serbest bırakılır?' 'Kaç çocuk istismara maruz kaldı?' 'Sosyal hizmetlerde çocukları cinsel istismara maruz bırakan pislikler neden hüküm giymezler, nasıl diğer çocuklar bu pisliklere emanet edilmeye devam edilir?' 'Yasal eylem hakkını kullanan vatandaşlar katledilirken, katilleri neden korunur?' 'Devlet ne için vardır?'
Ben hergün kendime bu soruları sormaktan bıktım. Devlet ne için vardır? Buna cevap vereyim mi? Devlet bizi korumak için vardır. Öldürmek için değil. Biz devlete vergi veririz, şiddetten kaçınırız. Ve verdiğimiz vergilerin bizi temsil edecek şekilde harcanmasını isteriz. Sarrafların cebini daha çok kabartsın diye değil. Fakir daha da fakirleşsin, zengin servetine servet katsın diye değil. Devletten adalet bekleriz. Adaleti kendimiz sağlayamadığımız için devletin adil olduğuna inanmamız gerekir. Adaleti sağlamak adına şiddet kullanma hakkı yine devlete aittir. Bugün kaçınız adalete inanıyorsunuz?
Korkuyoruz hepimiz, çok korkuyoruz. Birgün tecavüze uğrarsam mahkeme beni mi koruyacak? Tacizcimi dava etsem başıma ne işler gelecek? En iyisi susmak... Soma'da 300 madenci ihmale kurban gitmiş. Ama benim babam madenci değil çok şükür. İsyan etmem için bir neden yok. Ankarada katliam olmuş, 100e yakın kişi hayatını kaybetmiş. Sakın sokaklara dökülme. Hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya devam et. Sus.. Sen ölmedin ki. 17 yaşındaki kız taciz edildikten sonra korkudan yere yığılıp kalmış. Sanığı hüküm giymeden tahliye olmuş. Ama o gün sen taciz edilmedin ki. Senin başına gelmedi. Susmaya devam et... Esnaf adaletini kendi sağlamış, 19 yaşındaki genci döverek öldürmüş. Sen ölmedin ki. Kapat gözlerini, görme, duyma, konuşma. İtiraz etme. İsyan etme.
Bugün yalnızca sayılarıyla anıp geçtiğimiz bu insanlar gittiler, yaşamıyorlar artık. Şunu unutmayın ki. Bu ateş birgün hepimizi yakacak. Ve sıra size geldiğinde sizin yanınızda olacak herkes çoktan yanmış olacak.
Dün biri yazmıştıı Canan Karatay ı da görmek isterim mecliste diye. Bencee eğitimii Canan Hoca'ya bile versek şuankinden daha hayırlıı ve düzgün olurbana uyar konsolos
donene kadar ulkede yapilacak degisiklikler bir anda siliniveriyor mu?
3. havalimani 3. kopru vs yok mu olacak
veya satilan kurumlar geri mi gelecek?
bence adil olan tc vatandasi olan herkesin ulkesi hakkinda soz hakki olmasidir.
ha ben o hakkimdan yararlanmak istemiyorum ama isteyenlere de mani olmayi sacma buluyorum.
eğitimi Canan hocaya verelim mit in başına da müge anlıyi geçirelim bundan daha iyi olacağına eminimDün biri yazmıştıı Canan Karatay ı da görmek isterim mecliste diye. Bencee eğitimii Canan Hoca'ya bile versek şuankinden daha hayırlıı ve düzgün olur
Ne alaka kadınlarla? Öyle bisey söylemiş miyim?
Anlaman için açık yazayım o halde.
Soytarı diye chp hdp ve mhp muhaliflerine diyorum..oldu mu?
Ben yurt dışının nimetlerinden faydalanıp da, çok ciddi bir durum olmadiği sürece Türkiye'ye dönen görmedim. Neden dönsünler ki zaten? İşte böyle bir soru sorabildiğimiz için bile oy kullanmamalilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?