Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Oncelikle kalbiniz kadar temiz ve beyaz bu sayfayi bana ayırdığınız için teşekkür ederim

şimdi bu bölümde çok şey yaşadık. çok arkadaşlıklar bitirdik çok arkadaşlıklar başlattık. eskiden dostum dediğimiz kişiler bir baktık düşmanımiz olmuş ya da tam tersi.siyaset böyle menem bir şey ama bir iki kişi disinda elini beline koyup mahalle teyzeleri gibi kavga eden pek olmadı. laf attik, alaya aldık dalga geçtik o da yetmedi profillerden dahi coştuk ama dünden beri burada yaşanılan şeyler yok anam yoook siyaset gitti cennet mahallesi geldi dedirtti.

valla kazen bana mesaj attığında noluyo dedim :) çok konuşma oyunu kullan der gibim anladım sonra baktım kk da üye bırakmamış mesaj göndermedik

duraydınya durduğun yerde çayını kahveni ıhlamurunu içip ne diye mesaj atıyosan yani öyle herkese

Ya biraz da ne olacağı konuşalım. Yetti kavga okumak. AKP-CHP mi, AKP-MHP mi? AKP-CHP-MHP mi?
Erdoğan başkanlık sevdasından vazgeçmezse hükümetin hali ne olacak?
niye hdp yok seceneklerde

ben düşüncemi yazmayayım ama siz anlayın

Oy verecek adam yok da oy vermemek, vermekten daha kötü.
Kime vereceğimi bilmiyorum ama kime vermeyeceğimi biliyorum.
Geçen seçimde verdiğime verirdim ama aynı milletvekillerini aday göstermediği için gıcığım. Ben gösterdiği milletvekillerine oy vermiştim, partiye değil.

Ya biraz da ne olacağı konuşalım. Yetti kavga okumak. AKP-CHP mi, AKP-MHP mi? AKP-CHP-MHP mi?
Erdoğan başkanlık sevdasından vazgeçmezse hükümetin hali ne olacak?

Devlet Bahçeli hayirci olmasa AKP-MHP derdim. Bu ihtimal biraz zayıf.

Bana AKP-CHP olur gibi geliyor. Benim fikrim tabi bu.

Kasıtlı olarak olarak bakmadım konuya,gelen mesaja rağmen.Çok iyi yapmışım kendimi tebrik ediyorum.

bu bolumu kesfedenler gelmeden once bi konuda 'sandiga kopek gibi geleceksiniz denildi' kimse de bu kisiye kufurle karsilik vermedi insanca tepki verdi. Cezalarin kalktigi iyi oldu kim hakareti kufru kendine yakistiriyo gormus olduk.

Güzel soru. MHP HDP ile olmam diyor yani CHP-MHP-HDP olamıyor. HDP de AKP ile olmam diyor. Geriye diğer seçenekler kalıyor. Ama olur da AKP-HDP olursa sonumuz olur herhalde.
akp chp en mantiklisi olur sanirim.
mhp nin sartlarina asla uymaz akp.
hdp koalisyonda olacaksa mhp nin de olmasi dengeleyici olurdu lakin mhp buna da yanasmaz.

En hazmedemediğim şey, yurt dışında yaşayanların benim yaşadığım ülke adına oy kullanması. Dahası kendi tuzları kuru ve her şeyden uzaklarken, bizi Akp'ye mahkum etmeleri. Böyle bir saçmalık olamaz, olmamalı.

bu seçim mhp için zor geçeceğe benziyor, barajı geçerse ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…