Eheh, ilk dört partimiz aynı. ^^
Yalnız KK'da bile HDP yüzde 10'dan fazlasını almışsa, benim barajı geçmeye dair umudum daha artar
Ne diyoruuz: 10'dan sonrasııı kolaaaay! ^_^
MHP mi? Dişi kurt dans.Benim ldp chp hdp 3ü arasında birer puan oynuyo iyice kararsız kaldım. Ama ben mhpye vercem
Yav, zaten hic bir partinin din ve irk, etnik koken uzerinden siyaset yapmasi normal degil ki.. Bunlar kanunen yasak zaten... Ne cami, ne Kuran, hatta basortusunu kullanabilirler, ne Alevisinden ne Sunnisinden bahsedebilirler, ne de Kurt Turk diyerek ayirim yapip bir tarafa ayirimcilik yapip imtiyaz saglayabilirler. Bunlarin hepsi de bugun AKP kanunlarustu davrandigi icin oluyor. Hukuk rafa kaldirildigi icin oluyor, sadece AKP lehine kullanildigi icin oluyor. Kanunlara gore suc isleyen partinin kapatilmasini dahi Cumhuriyet Bassavcisinin elinden alip mecliste milletvekili cogunlugu olana (yani kendi partisine) biraktigi icin oluyor. Iste Siyasi Partiler Kanununda bunlardan bir kacina ait kanunlar:AynenEğlenceli insanlar.
Diğer partiler gibi söylemlerine dini alet etmiyorlar. Etnik köken üzerinden yada milliyetçiliği kullanarak siyaset yapmıyorlar.
Tkp de aynı şekilde. Savundukları bir sistem var. Onun arkasındalar. Bulundukları kabın şeklini almaya çalışmıyorlar. (oy almak uğruna) Keşke meclisteki tüm partiler bu anlayışta olabilse.
MHP mi? Dişi kurt dans.
Meral Akşeneri ben de sevdim. CHP'nin de sol parti olduğu söylenemez pek zaten. En güzelini yapıyorsun.İlk defa vercem vallatestten anlaşıldığı üzere sağ partilerle işim olmaz ama meral akşener hoşuma gitti
Aslinda baraj durumu olmazsa verilecek baska partilerde var ama baraji gecemeyeceklerine gore, maceraya gerek yok. Cok onemli bu secimler, oyum bosa yani akepeye gitmesindense,oy verin gitsin-ler diyen Chp verecegim.
ilk cümleni okuyunca ne oluyor cognitive dedimHdp'ye oyumu vermekten vazgeçtim, çünkü köylü gibi halay çekiyorlar, ben parti başkanlarından bir tango, bir vals vs. beklerdim. Kolektivist bir dansta bulunan bir parti ve eş-başkanlarından hayır gelmez............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?