Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
ABD yeter, artik bu adami nerden aldiysan oraya geri koy.

vay be baykala çok afedersiniz büyük kazık atılmış ya ama baykal da yılların siyasetçisi olarak bu oyuna gelmemeliydi gerçi tayyip in sırtından vurduğu tek kişi o değil erbakan,feth.gülen ve süleymancılar var bildiğim

AKP is basinda...Bakalim Davutoglu nasil basbakan olmus:

Chp ye vereceğim oyumu. Bu halk acaba 4 sene başka bir partiyi denese ne olur bıkmadı mı hor görülmekten aşağılanmaktan. Bu kadar mı bir milletin gözü kör olur anlayamıyorum. Çoğu kişi başka parti gelirse din elden gidecek korkusu yaşıyor ama bunlar din kisvesi altında oy toplayan dini buna alet eden insanlar neden görülmüyor acaba. Erdoğan bey cuma namazına geç geldi diye 50 dk geç kıldırılıyor namaz ve tabii cemaatte geç kılıyor bu kabul edilir birşey mi. Osmanlı diye tutturuyorlar o zaman da padişah cuma hutbesine geç kalıp bekletebilir miydi? Atatürk kuran daha iyi anlaışsın öğrenilsin diye Türkçeye çevirtti buna laf diyenler, kuranı oy için kürtçeye çevirdi buna ne diyeceksiniz. Dinimizde aşırılık, lüks haram değil mi, bu adam tüm servetim bu yüzüğüm diye gelmedi mi başa, Erdoğan zengin olursa bilin ki haram yemiştir diyen kendi değil miydi peki bizim paramızla yapılan saraylara ses çıkarmayan millet, emekli maaşlarına zam yaparsak batarız diyenlere ses çıkarmayan milletin vicdanı rahat olacak mı?

Oyumu Hdp'ye vermekten vazgeçtim. Çünkü eş-başkanlarından biri erkek kökenli bireylere karşı nefret söyleminde bulunmuş!!!!!! Ben olmayan sevgilime bunu nasıl açıklayacağım??!!!

valla anketi son derece gercegi yansitir buldum, suan CHP onde, ama secimden once anket bitip sonuclar aciklandiginda kimse burasi icin de oylar calindi demez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…