Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
Ayni sekilde bende HDP diyenleri anlayamiyorum ama yapacak bisey yok tabi :O
Demekki sen halinden cok memnunsun ve ne mutlu sana. Ama bizler 14 senedir cok cektik ve halada cekiyoruz ama gelecegimizde daha kötü günler yasamak istemiyoruz.
Ama senin adina sevindim. En azindan bir kac insan yinede bu durumdan memnun olmasi sevindirici.

Demekki sen halinden cok memnunsun ve ne mutlu sana. Ama bizler 14 senedir cok cektik ve halada cekiyoruz ama gelecegimizde daha kötü günler yasamak istemiyoruz.
Ama senin adina sevindim. En azindan bir kac insan yinede bu durumdan memnun olmasi sevindirici.
Yoo ben halimden mutlu degilim.
Bana sorarsaniz su anki hic bir parti bir ise yaramaz.
Keske adam gibi biri gelse de ona oy versk.
Ama su durumda HDP de AKP de yanlis secim bana gore.

AKP`nin gitmesi icin cogu halkimiz elinden gelen herseyi yapacaktir, bilgine. Yani bundan daha baskici, daha dikatatörünü düsünemiyorum bile.
HDP yi ayni CHP ve MHP kadar yakinim. Hic bir partiyi kayirmiyorum. Ama bence 14 sene hükmedenle, 10 % baraji gecip gecemegecegi belli olmayan bir partiyi ayni kefeye koymamak lazim. HDP veya baska parti en azindan dinle insanlari kandirmiyor.

Ama su bir gercek, HDP ve CHP arasinda gidip geliyorum. Bir gün oyumu HDP ye verecegim diyorum, öteki gün CHP`ye.
CHP`ye cok kirginim, 14 sene dogru dürüst muhalefet yapamadilar su AKP`ye....madem 14 sene güclü bir muhalefet yapamadin, bu insanlari tepemizde rahatca tepinmelerini engellemediniz, pekibasa gelseniz,Türkiye`yi nasil güclü yöneteceksiniz ?
Öte yandan cok merak ediyorum ve ne yazikki gelecegi görme marifetlerimde olmadigi icin, sunu cok bilmek istiyorum : HDP, acaba Öcalan ne kadar rol oynuyor.
Beni sadece HDP`de bir tek sey rahatsiz ediyor, acaba Öcalan ne derece hakimiyeti var ? Eger hakimiyeti mesela atiyorum 10 % ise, HDP oyumu alir, ama 90 % Öcalan altinda bu hersey gerceklesiyorsa ve Selahattin Demirtas sadece bir vitrin cocugu ise, iste o zaman oyum CHP `ye.......
Bu araar gercekten cok derin politikayla ilgileniyorum, acik söyliyeyim, hic bu kadar poltikayla ilgilenmemistim.
Ama herkesin bunu yapmasini diliyorum.

X