Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))
Çok demokratik bir insansın saraylım.Yanlis olmus yav, o sene GP gonlumdeki ikinci partiydi. Oyumu AKPye vermistim.. Kandirildim..
Tesekkur ederim. Insallah farkederler.. Hem de cok gec olmadan..Çok demokratik bir insansın saraylım.
Seçmeni oldukları Zatı şahane partinin Oyunlarını sen gibi farkedebilmelerini dilerim herkesin...
Ayni sekilde bende HDP diyenleri anlayamiyorum ama yapacak bisey yok tabi :OHala AKP `ye oy vermek isteyenleri gercekten ama gercekten ama gercekten anlayamiyorummmm
Bu kadarmi insan görmez veya görmek istemez.....
Demekki sen halinden cok memnunsun ve ne mutlu sana. Ama bizler 14 senedir cok cektik ve halada cekiyoruz ama gelecegimizde daha kötü günler yasamak istemiyoruz.Ayni sekilde bende HDP diyenleri anlayamiyorum ama yapacak bisey yok tabi :O
Yoo ben halimden mutlu degilim.Demekki sen halinden cok memnunsun ve ne mutlu sana. Ama bizler 14 senedir cok cektik ve halada cekiyoruz ama gelecegimizde daha kötü günler yasamak istemiyoruz.
Ama senin adina sevindim. En azindan bir kac insan yinede bu durumdan memnun olmasi sevindirici.