Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
kızlar buraya yazıyorum belki komplo teorisi gibi gelecek ama hdp ile akp danışıklı dövüş yapıyor şu anda selo baskan demedi mi GEREKLİ ŞARTLAR OLUŞURSA akp ile koalisyon yapılabilir siz akp gitsin diye hdp ye oy vereceksiniz ama hdp barajı aşacak 400 mv ni bulmak için akp onlarla pazarlık yapacak tayyip yine devlet baskanı olacak

Bence, HDP kattiyen ve kattiyen AKP ile koalisyon yapmaz. Söylemedik laf birakmadi AKP`ye karsi ve en güzel muhalefeti bile HDP yapti simdiye kadar. Onun icin bu komplo teori`yi AKP ciler uydurmus durumda diye düsünüyorum. HDP baraji gecerse belki CHP ile koalisyon kuracagini daha mantikli ve gercekci görüyorum.
Ne olursa olsun dilerim anavatanimiza hayirli ve ugurlu olur. Bairs ve huzur icinde bir gelecek diliyorum hayirlisi ile.

Oyumu anket acilinca vermistim ama tabiki benim parti barajın yanına dahi yaklaşamaz ama olsun :)

Cok zor, gercekten siyasette herseyde olabilir. Aslinda kesin birsey demekde cok zor. Siyaset böyle birsey iste. Ama AKP ve HDP o kadar zit partilerki, gercekten inanmak zor. Ama dilerimki herkes aynaya bakacak tarzda siyasetini sürdürür ve sadece oy alsin diye bos vaatler vermez.

Son düzenleme:
Tabii ki Genç Parti.

10995178_803478656399971_1398488069_n.jpg

Baraji gececeklerini bilsem verecegim partilerden biri

Bu parti var mı hala ya şaşırdım.. Özelliği ne bunların merak ediyorum çünkü akp chp hdp mhp hiçbirini sevmiyorum!
Ama chp dedim mecburen akp gitsin diye..

Bu parti var mı hala ya şaşırdım.. Özelliği ne bunların merak ediyorum çünkü akp chp hdp mhp hiçbirini sevmiyorum!
Ama chp dedim mecburen akp gitsin diye..
Sen sorunca bir bakayim netten dedim. Hakikatten de ortaliklarda yoklar..:KK57: YSK iki secimdir kendilerine ulasamiyormus bile..:KK55: Secime girebilme sartlari yani Turkiye capinda 2/3 organize olmus olduklari icin secime yeniden sokulmuslar YSK tarfindan, ama ortalikta kimseler yok..:KK57: Peki nasil olur ki boyle birsey? Secime katilan Milletvekili listeleri de yok mu bunlarin?:KK57: YSK milletvekilleri listesini de mi kendi hazirliyor GP icin?

Sen sorunca bir bakayim netten dedim. Hakikatten de ortaliklarda yoklar..:KK57: YSK iki secimdir kendilerine ulasamiyormus bile..:KK55: Secime girebilme sartlari yani Turkiye capinda 2/3 organize olmus olduklari icin secime yeniden sokulmuslar YSK tarfindan, ama ortalikta kimseler yok..:KK57: Peki nasil olur ki boyle birsey? Secime katilan Milletvekili listeleri de yok mu bunlarin?:KK57: YSK milletvekilleri listesini de mi kendi hazirliyor GP icin?

İlginç.. Tam emin değilim ama adam Türkiye' de bile yaşamıyor diye biliyorum ben. Ya da başvuru yaptılar oy gelirse ne ala mantığındalar mı bilemedim :)

İlginç.. Tam emin değilim ama adam Türkiye' de bile yaşamıyor diye biliyorum ben. Ya da başvuru yaptılar oy gelirse ne ala mantığındalar mı bilemedim :)
Yok, basvuru filan yok.. Gecen yerel secimlerde de varolmayan belediye baskanlari secime sokulmus ve oy bile almislar..Bu sefer de secime sokuluyorlar, millet gene varolmayan milletvekillerine oy verecek..:KK57: Bu iste bir bit yenigi var ama.. Ne yapmaya calisiyor YSK anlayamadim. Boyle kac hayali parti secimlere katiliyor acaba? Ve de o verilen oylar nerelere gidiyor?:KK53:

Yok, basvuru filan yok.. Gecen yerel secimlerde de varolmayan belediye baskanlari secime sokulmus ve oy bile almislar..Bu sefer de secime sokuluyorlar, millet gene varolmayan milletvekillerine oy verecek..:KK57: Bu iste bir bit yenigi var ama.. Ne yapmaya calisiyor YSK anlayamadim. Boyle kac hayali parti secimlere katiliyor acaba? Ve de o verilen oylar nerelere gidiyor?:KK53:

Bu seçimlere katılacağı konuşuluyodu ama bilemiyorum. Asparagas olabilir.

Aday gösteriyorlar ki seçime girebiliyorlar bence ama seçim kampanyası yürütmüyorlar. Oylar boşa tabii ki.

Ciddi misin? Ben şakasına yazmıştım :)
Evet, daha once oy vermistim, ilk secimlerinde %7 almislardi ve hizla yukseliyorlardi. Gazetelerde bir haber cikti, Erdogan bu partinin onunu kesin demis diye, "ne yapabilirler ki" diye beklerken bir hafta icinde bankasina el konuldu, butun mevduati aninda kasada gormek istediler, bir gecede kanun hukmunde kararnameler cikarilarak butun isletmeleri elinden alindi ve komik paralara satilarak adamlar derdest edildiler. Uzanlarin hic bir teklifi kabul edilmedi, bitirmeye oynadilar ve bitirdiler, resmen zorbalikla. Bankalarinda benim de param vardi, cirpinislarina birebir sahit oldum, Uzanlar ilanlar verip mevduat sahiplerini cagirdilar, sirayla bizim paralarimizi odemeye kalktilar, Tayyip ikinci gun odemeleri durdurdu, yasakladi. Bu sefer halk AKP kapilarina dolustu, birakin odesin iste paralarimizi diye, halki kapilarindan kovdular, "yatirmasaydiniz Imar'a paranizi bize mi sordunuz?" diyerekten, insanlar intihar ettiler, aldirmadilar. Tayyip'in ne kadar acimasiz olabildigini ilk defa o gunlerde gordum. Pesinden de Cem Uzan haric babasina kadar haklarinda hapis cezalari cikti. Iste o zamanlardan beri de ortaliklarda yoklar.

Evet, daha once oy vermistim, ilk secimlerinde %7 almislardi ve hizla yukseliyorlardi. Gazetelerde bir haber cikti, Erdogan bu partinin onunu kesin demis diye, "ne yapabilirler ki" diye beklerken bir hafta icinde bankasina el konuldu, butun mevduati aninda kasada gormek istediler, bir gecede kanun hukmunde kararnameler cikarilarak butun isletmeleri elinden alindi ve komik paralara satilarak adamlar derdest edildiler. Uzanlarin hic bir teklifi kabul edilmedi, bitirmeye oynadilar ve bitirdiler, resmen zorbalikla. Bankalarinda benim de param vardi, cirpinislarina birebir sahit oldum, Uzanlar ilanlar verip mevduat sahiplerini cagirdilar, sirayla bizim paralarimizi odemeye kalktilar, Tayyip ikinci gun odemeleri durdurdu, yasakladi. Bu sefer halk AKP kapilarina dolustu, birakin odesin iste paralarimizi diye, halki kapilarindan kovdular, "yatirmasaydiniz Imar'a paranizi bize mi sordunuz?" diyerekten, insanlar intihar ettiler, aldirmadilar. Tayyip'in ne kadar acimasiz olabildigini ilk defa o gunlerde gordum. Pesinden de Cem Uzan haric babasina kadar haklarinda hapis cezalari cikti. Iste o zamanlardan beri de ortaliklarda yoklar.
Yanlis olmus yav, o sene GP gonlumdeki ikinci partiydi. Oyumu AKPye vermistim..:KK62: Kandirildim..:KK43:

X