Bugün seçim olsa oyumu ;

Bugün seçim olsa oyumu ;

• Adalet ve Kalkınma Partisi

OY: 0 0,0%
  • Anadolu Partisi

• Bağımsız Türkiye Partisi

• Büyük Birlik Partisi + Saadet Partisi

• Cumhuriyet Halk Partisi

• Demokrat Parti

• Demokratik Sol Parti

• Doğru Yol Partisi

• Genç Parti

• Hak ve Adalet Partisi

• Hak ve Özgürlükler Partisi

• Halkın Yükselişi Partisi

• Halkların Demokratik Partisi

• Hür Dava Partisi

• İlk Parti

• Komünist Parti

• Liberal Demokrat Parti

• Merkez Parti

• Millet Partisi

• Millet ve Adalet Partisi

• Milliyetçi Hareket Partisi

• Muhafazakar Yükseliş Partisi

• Özgürlük ve Dayanışma Partisi

• Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi

• Türkiye Komünist Partisi

• Vatan Partisi

• Yurt Partisi

• Ankete Katılan
    0
Umuyorum seçim sonucunu burada konuşlabilirsiniz.

Çok canlar yanacak gibi ...

yine bir kk klasiği anketlerde chp önde.keşke gerçekte de böyle olsa ama hiç sanmıyorum.

Hdp nin mecliste olma isteme iradesi desteklenmeli ya ne bicim bi mantikdr daga cikma gel siyaset yap dendi bunca zamndir simdi siyasete gelince yok o da olmaz.. kisir donguyle nereye kadar.. kan davasi gibi sursun mu.. demokrasi ile asilmicak da neyle asilcak sorunlar..

Eger hdp baraji gecemezse guneydogudaki dogudaki milletvekillerini akp kapiyor.. stratejik davranmali tum muhalefet..

Oyumu Hdp'ye vermekten vazgeçtim. Çünkü işaret diliyle oy isteyecek kadar düşünceliler. Böyle incelikle siyaset yapılmaz!

Artık şu vicdan bekciligini bırakın peki bende size şunu sorayım onca Güneydoğu'da ki insanın evi yakıldi birsürü faili meçhul cinayet işlendi doksanli yıllarda peki bunlara ne demeli hala tek taraflı düşünerek bu ülkede bişeyler değişsin isteniliyor bu ülkede sadece Türk halkı yok ve vergi veriyor bu yüzden yüzde 10 gibi bir barajla insanların bir kısmı mecliste yer bulamıyor oturdugumuz yerden artık biseyler değişsin demek ne kadar doğru birlikte yaşamayı öğreneceğiz öyle ya da böyle ve sadece Türk kürt değil bu toplamda azınlık olarak yaşayan herkese tahammül etmeyi ogrenmeliyiz bu ülkeyi sadece Türk ler seviyor gibi bir yanilgida ancak büyük bir hata olur asla vatanimizdan vazgecmeyiz ayrıca sonunda söylemeden yapmayacağım Kürtleri cahil gorgusuz bilgisiz görmekten vazgeçin artik

Guneydogudaki kardeslerimiz hdpyi seciyor.. sirf baraji onlarin seslerini sustrmak icin cikarmsti kenan evren sesler sustrulup makatlara siseler tikatilinca iskenceler yapilnca yuzlerce faili mechuller olunca da pkk zemin bulmustu.. biraz tarih biraz sosyoloji.. oysa en basndan drmokrasi olsaydi.. hic bunca aci olmazdi..

Son düzenleme:
Offf oy kullanmamak ve AKP arasında gelip gidiyorum. Hiç bu kadar kararsız olmadım. Karar vermeme yardımcı olurlar belki diye tüm partilerin müziklerini dinledim. Hatta Selocanın Kürt halayını bile izledim. Gerçekten hiç de ırkçı bir adam değilmiş.
AKP' ye oy vermek istemiyorum ama koalisyon hiç istemiyorum. AKP'den memnun değilim ama Kılıçdaroğlu veya Bahçeliyi hiç sevmiyorum. Onlara da en ufak güvenim yok. Yahu bi tane adam gibi adam yok mu be bu ülkede.

Partilerin şu biz ve onlar gibi kelimeleri hoşuma gitmiyor.
AKP : Onlar konuşur AKP yapar. (Konuşanlar kim? siz kimsiniz?)
CHP: Gelin oy verin gitsinler. (Kimler gitsin? Onlara oy verenler de mi?)
MHP: Bizimle yürü Türkiye (Pardon ama siz kimsiniz? ve nereye gidiyorsunuz?)
HDP: Bizler meclise (En açıklayıcı bence bu, bizler demekle ne demek istediklerini adamlar açık açık belirtiyor. Direkt Irk ayrımı.)

Ama ben bu onlar sizler bizler kelimelerinden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
madem kimseyi begenmediniz saadet partisine verin oyunuzu hem herhangi bir sizin sinirinizi bozacak söylemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…