- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
Bilakis umrumda olduğu için bana ne demediğim için mecliste siyaset yapmalarını, sorunlarını siyasi olarak çözmeleri gerektiğini düşündüğüm için oy veriyorum oldu mu ?hayatının baharında şehit edilen gencecik fidanlar ve gözü yaşlı analar umrumda değil banane diyorsun yani :/
Bence önce vicdanınızı sorgulamanızı tavsiye ediyorum sizeBilakis umrumda olduğu için bana ne demediğim için mecliste siyaset yapmalarını, sorunlarını siyasi olarak çözmeleri gerektiğini düşündüğüm için oy veriyorum oldu mu ?
benim kime oy vereceğimi, vicdanımı vs. Sorgulamak senin haddine düşmez polemik arıyorsan o malzeme yok bende hadi güle güle.Bence önce vicdanınızı sorgulamanızı tavsiye ediyorum size
Bence önce vicdanınızı sorgulamanızı tavsiye ediyorum size
madem kimseyi begenmediniz saadet partisine verin oyunuzuOfff oy kullanmamak ve AKP arasında gelip gidiyorum. Hiç bu kadar kararsız olmadım. Karar vermeme yardımcı olurlar belki diye tüm partilerin müziklerini dinledim.Hatta Selocanın Kürt halayını bile izledim. Gerçekten hiç de ırkçı bir adam değilmiş.
AKP' ye oy vermek istemiyorum ama koalisyon hiç istemiyorum. AKP'den memnun değilim ama Kılıçdaroğlu veya Bahçeliyi hiç sevmiyorum. Onlara da en ufak güvenim yok. Yahu bi tane adam gibi adam yok mu be bu ülkede.
Partilerin şu biz ve onlar gibi kelimeleri hoşuma gitmiyor.
AKP : Onlar konuşur AKP yapar. (Konuşanlar kim? siz kimsiniz?)
CHP: Gelin oy verin gitsinler. (Kimler gitsin? Onlara oy verenler de mi?)
MHP: Bizimle yürü Türkiye (Pardon ama siz kimsiniz? ve nereye gidiyorsunuz?)
HDP: Bizler meclise (En açıklayıcı bence bu, bizler demekle ne demek istediklerini adamlar açık açık belirtiyor. Direkt Irk ayrımı.)
Ama ben bu onlar sizler bizler kelimelerinden nefret ediyorum.
madem kimseyi begenmediniz saadet partisine verin oyunuzuhem herhangi bir sizin sinirinizi bozacak söylemi yok
öneriniz için teşekkürler bunu düşünememiştim
gel gel gel saadete gel diyorlar acaba saadet de bir topluluk mudur?