Bugün sanki her şey üstüme üstüme geliyor

Çok teşekkür ederim evet işe çocukların odasını değiştirmekle başlayacağım, büyük ihtimalle tüylü şeylere karşı alerjisi var. Bir de havasız kalınca bulunduğu ortam o zamanda öksürmeye başlıyor. Kızım için yüzme kursunu çok istiyorum fakat kızım hiç sıcak bakmıyor, daha önce basketbola gitmişti yine basketbola sıcak bakıyor ilkokulu okuduğu okulun spor kompleksi var oraya gitmişti baskete cumartesi günü tekrar gidip konuşup kayıt yaptıracağım sadece hafta sonları var ama olsun zaten hafta içi gitmesi çok zor haftanın 2 günü 3,5-4 gibi geliyor, 3 günü ise 5,30-6 gibi geliyor ders çalışıp ödevlerini yapıyor kalan zamanda da ancak.

kısa süreliğine rahatlatacak o zaman..kullandıktan sonra ağzını çalkalıyor değil mi suyla? önemlidir,ağız içi mantar yapabilir..

Gerçekten mi doktor hiç böyle bir şey söylemedi atladı mı acaba? Sadece günde 4 kez maske var zaten maskenin ucuna takıyoruz o spreyi, maskeyi takınca 3 kez nefes alıyor bir fıs sonra 5 nefes bir fıs daha sonra yine 5 nefes maskeyi çıkarıyoruz. Ama ağzını mutlaka çalkalatacağım bundan sonra.

genelde söylemiyorlar zaten:) ağzını çalkalasın tükürsün 1-2 kez.
bu arada ventolin gibi bir buhardan bahsetmiyorsunuz değil mi?

canım çok geçmiş olsun.
ventolinden mi bahsediyorsun?biz bir süre bunu kullandık
sonra alerjik rinit çıktı.nazolu birşeydi tam hatırlamıyorum kortizon içeriyor bu fıs fısı verdiler.
bizde önce burun akıntısıyla başladı sonra ciğerlere indi.
bronşit geçmeyince alerji bölümüne gittik.testi sırtından yaptı.damla damlatıldı.
seninki iğneli olanlardan mıydı acaba?
bizim küfe alerjimiz çıktı.ev tozuna da çok az.
malesef alerjik çocuklar hastalıkları daha zor atlatıyor.biz kreşe başladık
böyle olduk,bende çok üzülüyorum bizim birde geniz etimizde çıktı.
Rabbim daha kötü hastalıklardan korusun çocuklarımızı.
Bu arada yeğenimde alerjik astım.ileri boyutta.neredeyse herşeye alerjisi var.
nefes alamıyor gece.gözleri açılamayacak derece şişiyor.şuanda iğne vuruluyor aylık daha iyi.

@prensesinannesi canım bize dr nin ismini verebilirmisin?

Amin çok teşekkür ederim. Evet koluna iğne ile yaptılar tahlili. Oğlumda anaokuluna gidiyor ama bu hafta gitmesin dedi doktor.

Yok değil hani genelde astım hastalarının kullandığı ağıza sıkılan fıs fıs var ya ondan verdi.
tamam anladım..o zaman dediğim gibi ağız çalkalasın mutlaka..dudaklarını falan suyla yıkayın maskeyle alıyor ilacı ..
alerjenlere dikkat ederseniz bence rahatlar...sorun olmaz ilerde de...geçmiş olsun tekrardan..
bir de tüylü hayvan ve küften uzak tutacaksınız..banyoyu da mutlaka 3-4 günde bir karbonatla temizleyin..karbontı herşey için kullanabilrsiniz..limonla ve arap sabunuyla karıştırınca harika kokusuz bir temizlik olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…