Bugün sanki her şey üstüme üstüme geliyor

bu arada deterjan parfüm oda spreyi gibi şeyler kötüleştiriyor..odasını karbonatlı su ile temzileyebilrsiniz.ayrıca evde çamaşır kurutmayın..odanın nemini ölçen bir şey olsun..çok nemli ya da kuru olması kötü yapıyor..ayrıc açok sıcak hava da kötü etkiler..beni öksürük tutunca camı açıp buz gibi hava yüzüme çarptırıyorum..iyi geliyor..siz de deneyin merka etmeyin hasta olmaz..öksürüğü kesilir.
aklıma geldikçe yazarım size:):)

Allah sifa versin evlatlariniza. Hamilelikte sigara kullandiniz mi yada sigara kullanan birisi var miydi evinizde? (Konuyla pek alakasi yok ozur dilerim sadece bi arastirma sonucunu merak ettim. Hem obezite hem de astim var olduğu icin)

Aynı benim oğlumda sizin anlattığınız gibi gece öksürüğü vardı çok şiddetli arada oluyor gene sürekli çiğneme tableti var İstanbul Süreyya paşa hst alerji testi yapıldı bişey çıkmadı aynı size ne dediyse dok bizede dedi yaşlarıda aynı sadece alerjik astım değil bronşit dedi bize çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok teşekkür ederim evet sıcak havayı bende fark ettim özellikle arabadaysak öksürük başlıyor sıkıldım nefes alamıyorum diyor camı açıyoruz sonra rahatlıyor. Dün akşamda sık sık odayı havalandırdım, çocukların odası binanın hava boşluğuna bakıyor ne kadar açsamda çok iyi havalanmıyor o yüzden oturma odasında uyuttum bu gece çok daha iyi uyudu en azından akşam birkaç kez öksürsede gece rahat yattı öksürmedi.

Allah sifa versin evlatlariniza. Hamilelikte sigara kullandiniz mi yada sigara kullanan birisi var miydi evinizde? (Konuyla pek alakasi yok ozur dilerim sadece bi arastirma sonucunu merak ettim. Hem obezite hem de astim var olduğu icin)

Hamilelikte sigara kullanmadım ama eşim kullanıyordu yani evde mutfakta ya da balkonda içiyordu.

Bize de önce bronşit denildi ama bu son götürdüğümde alerjik astım dendi.

Bize de önce bronşit denildi ama bu son götürdüğümde alerjik astım dendi.
koldan olan testte banada toz ,akarlar v.s aleji çıkmasdı am toz yada eşyaları dürerken hapşırıktan helak oluyorum sonra başlıyor boğazımda batma öksürük.araçta giderken klima açmayın dar olduğundan araç çok çabuk kuruyor hava bende nefes alamıyorum arabada açınca,ayrıca ben çamaşırları iki kere duruluyorum koku kalınca rahatsız ediyor veevimi arap sabunu yada sirke ile siliyorum ,süpürge yapamıyorum eşim yapıyor ben başka odada duruyorum o sırada,boğazlı kazak ,yün atkıda rahatsız ediyor tüysüz polar oalbilir bir atkı kullanabilirsiniz veboğazlşı kıyafetler çok sıkıyor.benim en rahat ettiğim mevsim yaz sonrası hep tetikteyim.ayrıca yaka damlalarındanda alıp arada yakasına damlatırsanız oda bi ferahlık veriyor ayrıca sigaranın dumanını solusam hemen sanki dilimde şişme batma gibi birşeyle oluyor çok çabuk etki ediyor ve hasta oluyorum eşiniz evin hiç bir köşesinde içmesin çıksn balkona.peluş oyuncak varsa atın onlarda çok toz tutuyor.benim ilave deceklerim bunlar bana rahatsızlık veren.
bu arada diğer evladınızda annemde kolestrol ölçülemiyecek kadar yüksek çıktı annemin baba tarafındada olduğundan genetik yatkınlıkta var 60 yaşında diyetine uyup 6 ay ilaç kullnadı 15kg verdi düzeldi inşaşşah ikiside şifa bulur.

Evet haklısınız dün akşam oğlum uzanmıştı kızımda battaniye örtmüş üstüne, birden öksürük şiddeti arttı sanırım battaniyenin tüylerinden etkilendi. Kaldırdım battaniyeyi ince bir yorgan örttüm pamuk birkaç kez daha öksürdü sonra kesildi öksürüğü. Bir de atkıyı söylediğiniz iyi oldu geçtiğimiz haftalarda hava çok soğuktu ve ben atkı takıyordum belki de bu yüzden alerjisi arttı. Öksürüğün başlaması da o dönemlere denk geliyor zaten. Akşam eşim balkonda sigara içti, ama şöyle balkonun camını açtı camda durup içti balkonun iç kapısını kapattık aynı zamanda mutfak kapısını da kapattım ve oturma odasının kapısını da yani sigara dumanı gelmedi hiç. Çocuğun yanına gelmeden önce de üstünü değiştirip, elini yüzünü sabunlayıp dişlerini fırçaladı kokuyu almasın oğlum diye. O da çok dikkat ediyor. Kızımla da dün akşam itibariyle yemelerimize dikkat ediyoruz. Okulu tam gün olduğundan günlük bir miktar para veriyordum kızıma okulda yemek yiyor ama bazen sevmediği şeyler olduğunda okuldan alırım anne diyordu ama bu sabah baktm anne para istemiyorum sadece 1 lira ver suyum biterse su alırım dedi. Bundan sonra okulda çıkan yemeği yiyeceğim ama çorba ve sebze ya da et yemeğini pilav ya da makarnayı çok yemek istemiyorum artık bir de eğer fazla para alırsam o para beni dürter gidip kantinden çikolata filan alırım diye para götürmek istemiyorum artık dedi. :)

geçmiş olsun
üzülmeyin düşe kalka büyüyecekler
tabiki çok üzülüyoruz hepimiz de elde değil
Allah çaresiz hastalık vermesin hepimizin de çocuklarına hepimize de

Amin inşallah, haklısınız Allah dermansız dert vermesin ama işte anne olunca insan ister istemez üzülüyor. Aslında benim bu kadar çok kafama takıp panik yapmam şundan sanırım. Kızım 2010 yılında ciddi bir rahatsızlık geçirdi, 6 ay boyunca neredeyse her gün hastanelere gidip geldik. Şimdi en ufak bir şeyde elimde değil içim doluyor resmen. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.

ah kıyamam ne yapsın oda üzülüyor çabaladığına göre çacuk sonuç alırsınız,üst baş değiştirmek yerine annem de sigara içiyor uzun kollu bir eşofmanı var onu giyiyor içtikten sonra balkondan girerken çıkarıp eliniz yüzünü yıkıyor.ayrıca evde kızınıza kurabiye yapabilirisniz annem yulaf kepeği,çavdar ile içine kuru meyve ceviz,badem koyup çok az z.yağ ile kurabiye yapıyor tatlı isteyince ondan 1 adet bitki çayıyla yiyiuor atıştırmalık olur hem evladınıza .birde ahvaltıda duymuşsunuzdur maydonoz kürünü maydonaz limonu ihmal etmiyor.birde yatığıda antibaktariyel visco olursa yüzü ile temas hainde olduğundan rahat eder ben pamuk olursa sanki o değişik kokuyor ve beni rahatsız ediyor.

amin
çok hastanelerle uğraşmış insan bu konuda hassas oluyor tabi

Evet çabalıyor bende destekliyorum onu hatta anne birlikte yapalım mı diyet dedi tamam dedim. Sadece ikimiz değil ailecek kızıma destek oluyoruz. İkimizin de akşam tartıldık not etti bakalım hangimiz daha iyi kilo verecek dedi. :)))

o kötü işte...temiz hava gerekli..hava boşluğundan temiz hava gelmez ki.alrejneler gelir daha çok.bence odasını değiştirin mutlaka..sağlık neticede,ilerde sıkıntı çekmesin..
bir de battaniye demişsiniz..yünden tüyden uzak tutun..yünlü birşey asla giymesin ve kullanmasın.ayrıca odasında halı olmasın.ben evde ,(oğlum var mecburen kullanıyorum oturma odasında)antialrjik halı kullanıyorum.mümkün olduğunca az var.elektrik süpürgesi de alerjen toplayıcı olanlardan.

Hamilelikte sigara kullanmadım ama eşim kullanıyordu yani evde mutfakta ya da balkonda içiyordu.
balkonda içilmesi sigara evde asala içilmemeli.üstümüze sinen kokudan bile çocuklarda sorun oluyor.

bu arada fıs fıs verd, demiştiniz ya ..ben 2 yıldır kullanmıyorum onu artık..çok gerekli durumlar hariiç..günlük lulllanım için mi verdi doktorunuz acil durumlar için mi? 2 türlüsü var da..
gğnlük kullanımı bırkatım ben..alerjenlerden uzak durduğum sürece çok şükür iyiyim ben..tabii bıraksın demiyorum asla,çocuk neticede,doktorun dediği esastır..

Öncelikle çok geçmiş olsun.Oğlunuzun astımı için belki halı tüyü yada toza karşıdır.Bir tanıdığımın pamuklu giyisilere karşı alerjisi vardı aklınızda bulunsun.İnşallah iyileşecek annesi.
Kızınız da diyetle birlikte yüzme,tekvando yada efor sarf edeceği başka bir spor dalı önerebilirim.Yüzme çok iyi olur.Varsa durumunuz böyle bir kursa kayıt yaptırın.(sadece hafta sonları bile olsa)
Geçmiş olsun tekrardan.

Sadece 5 gün kullanın dedi doktor sanırım günlük kullanım için olanlardan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…