bugün otururken aklıma geldi :))

asliking

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
92
2
296
Ankara
kızlar bugün otururken fransada bir tanıdıgım aklıma geldi dedim neden telefonumu yenilemiyorum aklımda iphone 4s veya iphone 5 var şuan elimde galaxy ace var size iki sorum olucaktı yurtdışından telefon getirten arkadaşlar bir sorun yaşadınızmı ? diğer sorum ise telefonu bu kadar iyi almam oğluma zararı olurmu şimdiki telefonumu bile elinden düşürmüyor sürekli oyun oynamak istiyor yardımlar için teşekkürler şimdiden :)

öncelikle canım bende iphone 4s var oyunları çok kaliteli keza telefonda öyle iphone 5 ler biraz sıkıntılı telefonlar çizik geliyor falan filan..
ama yurtdışından telefon getirmek bir iki ay önceye kadar çok kolaydı internette 50 tlye pasaport kiralanabiliyor telefonun kapanma sıkıntısı olmuyordu fakat devlet yeni bir yasa getirdi ve btk (bilgi teknoloji ve iletişim kurumu) bu tür tüm telefonları kullanımdan cekti yani telefonlar hattı tanımıyor. eğer telefonu getirecek kişi bizzat maliyeye gidip vergi yatırıp kendi pasaportuna kaydettirirse bir sorunu yaşamazsın

birde canım haziranda iphone 5s ler çıkıcak ben beklemeni tavsiye ederim. 5s almasan bile 5s in çıkması 4s ve 5 in fiyatının düşmesine sebep olacaktır.

( benim ki Türkiye'den alınma ama erkek arkadaşıma yurt dışından getirdik ordan biliyorum telefonu bir aydır kullanılamıyor )

Son düzenleme:

canim iphone5 lerin kasası pek sağlam olmuyormuş galiba bu yüzden 4s bir adım daha öndeydi ama 5s in çıkacağını bilmiyordum galiba en iyisi 5s i bekleyip öyle karar vermek

ya tatlım birde burdan alım ile yurtdışından getirtmek ile arada fiyat farkı ne kadar oluyor ? yani ordan getirttiğimize değermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…