- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Amin sağolMutlaka söylenmiştir kızlar ama biyolojik problem yoksa fazla kafaya takmamak lazım kafa rahat olunca gebe kalmak da kolaylaşıyor. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah
Sen neler yapıon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sağolMutlaka söylenmiştir kızlar ama biyolojik problem yoksa fazla kafaya takmamak lazım kafa rahat olunca gebe kalmak da kolaylaşıyor. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah
Ne diokiÇocukları büyüttüm hayatın tadını çıkarmak zamaniyken geçmiş geçmiş diye zırlayan eşimle evliligimle mücadele ediyorum .imtihan dünyası
Üzüldüm yaaa daha ne istiyo çocuklarınızı büyütmüşsünüz kaynananla da iyisinizAnasının istediği gibi bir gelin olamamışım anneciğim demiyormusum evimize rahat rahat gelemiyorlarmiş diğer iki kardeşi il dışındalar biz yarım saat mesafede. Gak deseler kosuyoz hasta olsalar bizde kalıyorlar biz bakiyiz. Gidip evlerinde kalmamışız anne haftasonu geleyim aşure yapalım dağıtalım dememişim gibi şeyler.deseymisim bana köle olurmuş. Bana köle değil koca ol dedim. Vs.umurumda değilsin dedi bu psikolojik şiddet. Sakince düşün ya bugünden itibaren daha güzel seyler yasamak içim gayret edelim yok olmaz diyorsan bitirelim kararı sen ver ama şunu bil ki sana ihtiyacım var demiştim.
Rpg bi oyun Rings of anarchy oyunu otamatiğe alıyorum vee film izliyorum şu anda ikinci filmimdeyimWaw ne oynuyorsun.. 2 3 flimide iyi izliyorsun benim kafam bulanir tane tane izlemem.lazm
Kuaförüm...ben bu aralar bilimkurgu filmlere sardımNe iş yapıosun
Ben de hep ağlıorum filmlerde sinemada falan manyaklaştım iyice kendimi kaptırıyorum demek
Ben de en son yol ayrımını izledimKuaförüm...ben bu aralar bilimkurgu filmlere sardım
Afiyet olsun yurtdışı orası sanırımBugün televizyon arayışlarındayım. Bugün çalışmadığım için istediğim saatte kalktım, kendime kahvaltı hazırladım. Henüz tv almadım. Şu an bir suşicideyim, suşi yedikten sonra bakarız. Belki akşama bir sinemaya giderim, bilemiyorum.
ABD.Afiyet olsun yurtdışı orası sanırım
Saat dört civarında yazmışsın orası neresi
Meslegim var ama calismiyorum evlennnce ilk zaman calistim sora biraktim bekardande calisiyordumDoğrundiosun oralarda olmaz
Ben de İstanbul doğdum artık burda yaşıorum
Sen çalışıo musun
Açılmış dimi şuan boşver anlıyorum seniBugun acilmasi lazm banin ama acilmadi 28 kasim diyor 1 gun mu suruyor acaba acilmasi arkadaslae