Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trilice yap. Offf canim cekti :))Dünden ıspanak var patates salatası eşliğinde ....
Onu yicez yoğurtla
Ama bi ara tatlı yapıcam
Sağol ama imkansız bu yorgunlukla uğraşamam daha pratik yapıcam zaten dinden uykusuzum ölü gibiyimTrilice yap. Offf canim cekti :))
ooo niye bukadar sinirlendin clamas aa bn şok sacmalamadik zatenHiç komik diil lan
Herkesin yorulma olayı farklı
Arabada illa tekerlek üstünde gidiyosun die yorulmucan die kural yok saçmalamayın
Nie bu kadar şaştınız die şey ettim ne kızıon yaaooo niye bukadar sinirlendin clamas aa bn şok sacmalamadik zaten
Ooo maşallah Allah bağışlasın kaç yaşındasın
Ay canim bizde vardi idiiiiiiiTrilice yap. Offf canim cekti :))
Ne güzel darısı başımızaTeşekkür ederim , henüz 40 olmadım daha
Ama bende yemiyim aksam aksam diye yarini beklicem yemicem triliçamiTrilice yap. Offf canim cekti :))
Ne güzel darısı başımıza
kiz bn senin kizmana sasirdim cok hiddetli soylemissin deNie bu kadar şaştınız die şey ettim ne kızıon yaa
Canim kelimelerin hiddeti nasil oluyor clasmanin dedigine bKmA yaziyor sadecekiz bn senin kizmana sasirdim cok hiddetli soylemissin de
ayy nebileyim canim ya baya biseyler yazmis ya sinirlenmis isde anla kuzumCanim kelimelerin hiddeti nasil oluyor clasmanin dedigine bKmA yaziyor sadece
no problımayy nebileyim canim ya baya biseyler yazmis ya sinirlenmis isde anla kuzum
bobreklerini yorcaksin fazla kurlere yuklenme .Tabi bunu diyen bnim bnde cok yoruyon bobrekleriBen detoks surecindwym ama tabi hastayim biraz tatlili detoks oluyor benmki
Lahana faydali diye suyunu iciyorum kendisini de salata yapiyorum.:) 20 gunluk sora molas zatennbobreklerini yorcaksin fazla kurlere yuklenme .Tabi bunu diyen bnim bnde cok yoruyon bobrekleri