- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Ahaha onun cevabı yarına kaldı galiba uyudu oooLeylayi diyom ya gercekmi degilmii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha onun cevabı yarına kaldı galiba uyudu oooLeylayi diyom ya gercekmi degilmii
Profildeki kendisi miLeyla ne diyecekmis ben çözemedim mevzuyu
Evet arkadaşlarım da der hep senin iç dünyanı merak ediyorum dievallahi cilginsin ahanda yine diyorum
hosbuldumEvettt hoşgeldin ❤ ❤❤
simdi arkadasim sanada sormadan kac sen degilsin senin fotodaki demiValla bilmem. Ben yorumum yapayım şimdiden. Profildeki kişi her kimse çok beğendim. Maşallah der kaçarım
o kim kiz etiketle de kendisine sorDiyoruzki leylanin profili gercekmi sakadanmi
Hhe o sebnem ferahin ta kendisisimdi arkadasim sanada sormadan kac sen degilsin senin fotodaki demi
Ger ter ne ahahaaa yeter mi demek istedinhosbuldum
kanki bize gerter watsap
valla bnde cok merak etmeye basladim burda cozelim seni cok degisiksin adete bile kafa tutuyonEvet arkadaşlarım da der hep senin iç dünyanı merak ediyorum die
Leyla yildiz diyom kizlar kafayimi yedireceginiz banaaaao kim kiz etiketle de kendisine sor
Şakın kafayla bakçam yârin fotoyasimdi arkadasim sanada sormadan kac sen degilsin senin fotodaki demi
Bende anlamaya çalışıyorum yeter demek istedi galibaGer ter ne ahahaaa yeter mi demek istedin
heryer kiz orasi bnceGer ter ne ahahaaa yeter mi demek istedin
Aydinlat bizi hanifeeeHeee anladım arkadaşlar sağolun
Yok ayol Şebnem Ferah osimdi arkadasim sanada sormadan kac sen degilsin senin fotodaki demi
Beni çözmeye çalışma dağıtırım senivalla bnde cok merak etmeye basladim burda cozelim seni cok degisiksin adete bile kafa tutuyon
aynen sende alisirsin zmanla yazima benim dilim farkli ama cozulmiyecek bir degil hanife hemen cozuyirGer ter ne ahahaaa yeter mi demek istedin
simdi bk iki saniyeni alirŞakın kafayla bakçam yârin fotoya