Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi. canim ne diyebilirizkiOrasi oyle ben bisey demedimki
Evet. Benim esimde evde de disari cikti az gelicek. Benm okumam gerekenler var kizlae yazin donerim ara ara sizeClamatisin kocası mı evde
oyle diyodu arada yazip kaciyi deli giz.Seni nerden bulup geldiClamatisin kocası mı evde
Tamam benim ki çalışıyor :)Evet. Benim esimde evde de disari cikti az gelicek. Benm okumam gerekenler var kizlae yazin donerim ara ara size
Beni profil mesajlarında buldu çekti aldı eğlenme oralarda topiğe gel dedi geldimoyle diyodu arada yazip kaciyi deli giz.Seni nerden bulup geldi
iyi yapmis bizde dorduncuyu merak ediyodukTamam benim ki çalışıyor :)
Beni profil mesajlarında buldu çekti aldı eğlenme oralarda topiğe gel dedi geldim
Hahhaha şans bana vurdu deseneiyi yapmis bizde dorduncuyu merak ediyoduk
valla sana vurdu clamasin sectigi acaba clamas gibi biraz ucuk kacik mi acepHahhaha şans bana vurdu desene
aa nasil hasta oldun mesela az mi geldi normalde duzenli olurmusunN nur mawish ya ben hasta oldum sandim ama.gelmiyor. benle dalga geciyor bu vucudum he
ha burayi okumadan yazmistim kahverengi kanama sekilde filanmi oldu kanaman canimArada bole tümden agrim oldu ama ole bariz agrim yok klasik adet belirtileri yani anlayacgn. Gazim cok var aşiriiiii..
Ama doktora gitmcm beklicem. Ya bu progestn bnde bole yapmazdi sokerdi mutlaka. Kafam karisti ama dusunmemeye calisayim en iyisi
Duzensizlik oluyodu tabi.ama 3 aydir duzenlydi.. bozuldu sanirim gene. Pembe geldi devami gelir ole gelnce. Bekliyorum gelmiyoha burayi okumadan yazmistim kahverengi kanama sekilde filanmi oldu kanaman canim
kahverengiyse yerlesme kanamasi filanmiki dedim ama heveslendirmeyeyim diye sordum canimDuzensizlik oluyodu tabi.ama 3 aydir duzenlydi.. bozuldu sanirim gene. Pembe geldi devami gelir ole gelnce. Bekliyorum gelmiyo
Var.. şiislik filan adetten olur o ya ne bilim de can.m:) ismim haticegoguslerinde hassasiyet filan varmi bestecim beste dedim sana
Hic sanmiorum. Bekliyim 1 kac gun bakiyimkahverengiyse yerlesme kanamasi filanmiki dedim ama heveslendirmeyeyim diye sordum canim
ilk gebelik haftalarindada goguslerde asiri hassasiyet oluyoda ondan dedim .Aa nikin oysa besteye bnziyoVar.. şiislik filan adetten olur o ya ne bilim de can.m:) ismim hatice
sen her zamanmi progestan kullaniyosun kuzum yoksa uc aydir kendisimi oluyo adetinHic sanmiorum. Bekliyim 1 kac gun bakiyim
Onu yazmistim ole. Ama beste diyiver burda bisey olmaz:) hamilelik yoktur sanmiyorum 1 hafta bekleyeyim bakimilk gebelik haftalarindada goguslerde asiri hassasiyet oluyoda ondan dedim .Aa nikin oysa besteye bnziyo