- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
Börekmi waş. Grcekmi.. :) yermi degistirdinz :)borek mi vaaav daha ne olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Börekmi waş. Grcekmi.. :) yermi degistirdinz :)borek mi vaaav daha ne olsun
adam borek bilem yapmis vay clamas vay bnimki degil borek aldigi ekmegi bile sofraya getirse havalara ucarimBörekmi waş. Grcekmi.. :) yermi degistirdinz :)
Iyimis vallahi masallah masallah :) hazir borektirrrr yaa hangi erkek ugrasir anca ahçi flan olmasi lazm mutlaka bi yerden eli vardir:)adam borek bilem yapmis vay clamas vay bnimki degil borek aldigi ekmegi bile sofraya getirse havalara ucarim
aksama yazar bakalim nasil olmus bu borek .Manyaklar der bize kesinIyimis vallahi masallah masallah :) hazir borektirrrr yaa hangi erkek ugrasir anca ahçi flan olmasi lazm mutlaka bi yerden eli vardir:)
Bugün öyle oldu valla :))Börekmi waş. Grcekmi.. :) yermi degistirdinz :)
Manyaklar demicem delileraksama yazar bakalim nasil olmus bu borek .Manyaklar der bize kesin
Sigara böreğiIyimis vallahi masallah masallah :) hazir borektirrrr yaa hangi erkek ugrasir anca ahçi flan olmasi lazm mutlaka bi yerden eli vardir:)
Herkes farklı işte ....adam borek bilem yapmis vay clamas vay bnimki degil borek aldigi ekmegi bile sofraya getirse havalara ucarim
ooo geldi bizimkiManyaklar demicem deliler
ayi gibi miHerkes farklı işte ....
Ayı gibi tokum yaaa
Evetttttooo geldi bizimki
Evetayi gibi mi
hayir olsun ne uykusuUykum geldi yine.
Olsun uyu yaa zaman zaman bana da oluyo ama uyuma bizle muhabbet etUykum geldi yine.
Bunlari ne zamana yapcanki. Sen hamuruda esine yaptirirsin borekleri yedin tabiBen şimdi naapsam
Tanışma günümüz için hediye mi arasam netten
Nefis yemek tariflerinden tarif mi bulsam yaş maya almıştım kullanmam lazım
Kıyafet mi baksam
Yoksa gebelik testi küçük ev aletleri mi baksam
Yoksa sizlerle geyik mi yapsam
yok smdi çay fasli var eşimin. En iyisi uuyur gibi yapim o koysun caylari hahaaOlsun uyu yaa zaman zaman bana da oluyo ama uyuma bizle muhabbet et