- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
Hosbuldum kimler var hadi tanışalım kaynasalimHoşgeldin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum kimler var hadi tanışalım kaynasalimHoşgeldin kız
Ben de İstanbul'da doğdum yaşadım üç yıl falan oldu çanakkale artık
Hosgeldin hanife.. bende 27 yasindayim clasmanin 4ncu kırığı senmiydinHosbuldum kimler var hadi tanışalım kaynasalim
Gelsin ciksin batsin bosver dusunmemeye calisssssss:)Umrumda diil tam takmamaya başladım dün işimi sırasında kasığıma batıp batıp çıktı yaaa ilk başıma gelio ondan meraklandım şuan bişeyim yok ki ağrım sızım falan
Hosgeldin hanife.. bende 27 yasindayim clasmanin 4ncu kırığı senmiydin
Evet düşün batıo die takmadım bu sefer ilişkide de battıGelsin ciksin batsin bosver dusunmemeye calisssssss:)
Öyleymisim galibaHosgeldin hanife.. bende 27 yasindayim clasmanin 4ncu kırığı senmiydin
Oo Çanakkale güzel şehir 3 yıllık evlisin o zaman tahminimceBen de İstanbul'da doğdum yaşadım üç yıl falan oldu çanakkale artık
Ben de 32 yaşıma girmek üzereyim
Haha deliii aipp aippp şiiiiEvet düşün batıo die takmadım bu sefer ilişkide de battı
Takmayınca hırs yaptı galiba
Bende istanbul dogma buyumeyim bu sene dogudayim gorevden otürü.. sen evlimisin?Öyleymisim galiba
Oo Çanakkale güzel şehir 3 yıllık evlisin o zaman tahminimce
Evet evliyim 2 buçuk sene oldu evleneli siz kac yıllık evlisiniz kızlar ?Bende istanbul dogma buyumeyim bu sene dogudayim gorevden otürü.. sen evlimisin?
Ben 4 e yaklastim bucugu gectim. Nur da 7 yillik evli.Evet evliyim 2 buçuk sene oldu evleneli siz kac yıllık evlisiniz kızlar ?
Maşallah Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın hepinizin :))) çocuk??Ben 4 e yaklastim bucugu gectim. Nur da 7 yillik evli.
Clasma biri yaşli ve yorgun bakma sen ona
Cocuk zulaya girmedi daha maalesefMaşallah Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın hepinizin :))) çocuk??
Bizimkiler nazlı ayol gelmediler bı türlü :) bende de yok :) bu arada N nur mawish Allah bağışlasın canım :))Cocuk zulaya girmedi daha maalesef
nurun var bidene bebesi. Senin varmi canim
Aminnn cumlemizinki insallah
ilgileniyorum derken biraz ac bakalim nasil ilgi anlamadimYa güldürme yaaa kahvaltı çoktan bitti eşim gececi onla ilgileniyorum deli
merabalaar hosgeldin canim demek sendin o dorduncu oov.Evlendirme programi gibi olmus bnde 28 yasindayim ev hanimiyim evim yok paramda yok