- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Amiiin sagolasin canim rabbim isteyen herkese nasip etsinBizimkiler nazlı ayol gelmediler bı türlü :) bende de yok :) bu arada N nur mawish Allah bağışlasın canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin sagolasin canim rabbim isteyen herkese nasip etsinBizimkiler nazlı ayol gelmediler bı türlü :) bende de yok :) bu arada N nur mawish Allah bağışlasın canım :))
hajajajhs benim de ne evim var ne param zügürtün önde gideni hoşbuldummerabalaar hosgeldin canim demek sendin o dorduncu oov.Evlendirme programi gibi olmus bnde 28 yasindayim ev hanimiyim evim yok paramda yok
Amin inşallah kız erkek kaç yaşında?? :)Amiiin sagolasin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin
oo zugurt agalariz demek olsun gonlumuz zengin lafini yapistiririz bizdehajajajhs benim de ne evim var ne param zügürtün önde gideni hoşbuldum
kiz 3 u doldurdu 2014 dogumlu tedaviynen oldu dahada ikinci olnuyoAmin inşallah kız erkek kaç yaşında?? :)
Elhamdülillahoo zugurt agalariz demek olsun gonlumuz zengin lafini yapistiririz bizde
clamas neler diosun dökul kuzum ee baska neler oliiHaha deliii aipp aippp şiiii
Anladım canım öp benim yerime :) olur inşallah :))kiz 3 u doldurdu 2014 dogumlu tedaviynen oldu dahada ikinci olnuyo
Ikinciyide sırıngayla yollayin canimkiz 3 u doldurdu 2014 dogumlu tedaviynen oldu dahada ikinci olnuyo
hay yasa sen Allaha sukur her halimizeKK da bazi kisilee calismayani adamsdan saymasada bizde halimize sükredip karin tokluguna şükür yasiyoruz bizde insanizzzzzzz bizde yiyoz iciyoz paramiz olmasada geliyor yani
O nasıl bı düşünce ya çalışmamak bı kere büyük bı lütuf kadın naif yaratılmışKK da bazi kisilee calismayani adamsdan saymasada bizde halimize sükredip karin tokluguna şükür yasiyoruz bizde insanizzzzzzz bizde yiyoz iciyoz paramiz olmasada geliyor yani
öperim canim sagolasinAnladım canım öp benim yerime :) olur inşallah :))
Clasma yaşli ve yorgun 2 yere yetisemezclamas neler diosun dökul kuzum ee baska neler olii
valla bu gidisle oyle olcak herhalIkinciyide sırıngayla yollayin canim
Clasma yaşli ve yorgun 2 yere yetisemez
Bosver katliam cikar burda simdi konuyu acarsak hahaO nasıl bı düşünce ya çalışmamak bı kere büyük bı lütuf kadın naif yaratılmış
ablamiz onunde saygiyla egiliyorum.Ama gelirse saydirir kacalimClasma yaşli ve yorgun 2 yere yetisemez
aynen valla kizlar neler olur nelerBosver katliam cikar burda simdi konuyu acarsak haha
Orasi oyle ben bisey demedimkiablamiz onunde saygiyla egiliyorum.Ama gelirse saydirir kacalim