- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
yani robot degilimki onlar kapidayken herseyi halledeyimDiceksin tabi en buyuk hakkin. Sakın kendini cekme sende insansin. Gucune gore kendiini ayarlar misafirini agirlarsin. Herkes bi anlayisli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani robot degilimki onlar kapidayken herseyi halledeyimDiceksin tabi en buyuk hakkin. Sakın kendini cekme sende insansin. Gucune gore kendiini ayarlar misafirini agirlarsin. Herkes bi anlayisli olsun
hayirli olsun bebisiniz .Tuzlu seyler yiyin sizde peynir zeytin filan onlar iyi gelirYapmiyodum canim midem bulaniyor..
Gebeyim
Üçümüz kanka olduk resmen
kanka yazdi gitti romantik kahvalti yapiyo oooh clamas uc kisi diyip dort emoji ne ayak aldatiyonmu bizu baska kankalarla
Gorumcen kapiya gelince hali silkele söyle silkelene silkelene gelsinyani robot degilimki onlar kapidayken herseyi halledeyim
ayy bnde temizlik yapiyodum filan blki geri giderlerGorumcen kapiya gelince hali silkele söyle silkelene silkelene gelsin
Bende suphelendim 4ncusu kimkanka yazdi gitti romantik kahvalti yapiyo oooh clamas uc kisi diyip dort emoji ne ayak aldatiyonmu bizu baska kankalarla
Yardim ederler nereeee gidiliyoo hayat müsterekayy bnde temizlik yapiyodum filan blki geri giderler
hayirli olsun bebisiniz .Tuzlu seyler yiyin sizde peynir zeytin filan onlar iyi gelir
he ya kahvalti bulasik trmizlik adama yaptirir simdi .Bende suphelendim 4ncusu kim
Bide kahvaltiyi da adam hazirlamis.. clasmanin işı issssss tabii eline supurgeyi de verir adamin
ooo fena ozaman bn bi tek tuzlu seyleri yiyebiliyordum yemek yiyemiyodum kahvaltiliklar iyi geliyodu byle telaslar olsun gecicek nasilsateşekkür ederom canım da ne yesem kusuyorum
ahhh ah sorma hic is biymiyo kostur da kostur .Gorusuruz canimCanim ben kactm esim vardiyaliydi kaldir dedi.. evin isleri ardi sira .. ben oturda oturrrrr nereye kadarrr.. biz evde duruyozda sanki oturuyozmu bak hep calisiyoz haha
Ya güldürme yaaa kahvaltı çoktan bitti eşim gececi onla ilgileniyorum delikanka yazdi gitti romantik kahvalti yapiyo oooh clamas uc kisi diyip dort emoji ne ayak aldatiyonmu bizu baska kankalarla
Gel ulan burayaCanim ben kactm esim vardiyaliydi kaldir dedi.. evin isleri ardi sira .. ben oturda oturrrrr nereye kadarrr.. biz evde duruyozda sanki oturuyozmu bak hep calisiyoz haha
bulamazzz bulamicakkk banane
Bulur arayan belasini da bulur yemegide
Deli yaaa dalgın şeyHimm dogru gebeydin:) insallah agiz tadiyla yaparsin sknti cknaz canm
Hoşgeldin kızGeldim