- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
Benim bir gun gecti iki oglumdada cikti hemenBugün 1. Gün ağrım varda çok değişik bi ağrı belimde var adet gibi değil de psikolojik de olabilir galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bir gun gecti iki oglumdada cikti hemenBugün 1. Gün ağrım varda çok değişik bi ağrı belimde var adet gibi değil de psikolojik de olabilir galiba
Allah bağışlasın canim yarını beklim ki heyecan yaptim ya başka nasıl şeyler oldu belirti falan var miydiBenim bir gun gecti iki oglumdada cikti hemen
Valla ben hissetmedim.belirti falan yarin yapacaksan sabah ac karnina ilk idrarla yap testi cok damlatma 4 damla en fazla bozuk cikmasin test insallah Allah gonlune hore versin ve tum isteyenlere nasip etsinAllah bağışlasın canim yarını beklim ki heyecan yaptim ya başka nasıl şeyler oldu belirti falan var miydi
Amin canim sagolasinValla ben hissetmedim.belorti falan yari uapacaksan sabak ac karnina ilk idrarla yap testi cok damlatma 4 damla en fazla bozuk cikmasin test insallah Allah gonlune hore versin ve tum isteyenlere nasip etsin
Tatil yapmam dış mihrakların çıkarını zedelediği için, haince engellendi..Günaydııınn.. Ev hanımıyız diye bizim Pazar tatili yapmaya hakkımız yok mu?.. Bugünü kendime tatil ilan ediyorum..
Herkese mutlu, neşeli, sağlıklı Pazar'lar..
Ne oldu kizTatil yapmam dış mihrakların çıkarını zedelediği için, haince engellendi..
Kiz valla bende deliriyorum evdeNe olacak,herif ütü istedi, kız ilgi ister, kv. bakim ister, tv. İzledii herseye yaptığı yorumlara destek ister,kahvaltiya ekmek almaya bakkala bile ben gidiyorum;.. Ben kiim, tatil kim.. Öyle bir cengaverlik yapayım dedim fos çıktı...
Güzelmiş... insallah o da İsmail YK ' nïn "Allah belanı versin" diye içinde bilumum beddualar olan şarkıyla karşılık vermez..
Aynen hadi gakNeolacak bizim halimiz böyle? Sokaklara mı çıksak elimize pankart alıp "taatil hakkımız, söke söke alırıız!" Havayı alırız...
Haykirdim haha aman aman öyle bir riske girmeyelim bizGüzelmiş... insallah o da İsmail YK ' nïn "Allah belanı versin" diye içinde bilumum beddualar olan şarkıyla karşılık vermez..
Bizde yildiz tilbeden "ben senin varya " sarkisini soylerikGüzelmiş... insallah o da İsmail YK ' nïn "Allah belanı versin" diye içinde bilumum beddualar olan şarkıyla karşılık vermez..
aynn adam evi terk etmesinBizde yildiz tilbeden "ben senin varya " sarkisini soylerik
Gitmez gitmez karsilikli duet yapiyoz askim derizaynn adam evi terk etmesin
Gitmez gitmez karsilikli duet yapiyoz askim deriz