- 21 Ağustos 2017
- 46
- 33
- 28
Dedim bıraktı zatenYa silemiyorum mesajı artık yazmış oldum ama sen.okumadin farzet. Gerçekten sorarsın da, kalbini cok kotu kirarsa senep oldugum icin vicdan azabi duyarım.. sen sorma böyle birsey. Sadece artık istemiyorum desen yeter.. Canım acıyor falan dersin..
Allah razı olsunn canımDualarım sizinle kızlar Allah size @Dropkick @DlnOrhnGul-i zar @IsikOlsun @Tatlianne20 @Erva Yaren ve tüm anne olmak isteyenlere en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sürtünme yoluyla fiziksel.temasi mı, acıdığını söylediğiniz bölgeye sürtünmeyi miDedim bıraktı zaten
En iyisini yapıyon insanın kendinden başka düşüneni olmuyoo bazennn sen kendine ve bebeğinw bak canııımm bakkk dikkat et herşeye üzmeee kendini ağır kaldırmaaa daraltma kendini herşey olucağına varırSağol canım Allah razı olsun valla bi haftadır işi pek umursamıyorm sürekli uzanıp dinleniyorum canım.
Teşekkür ederim. Baska bir topikten arkadas da bunu söyledi.. Nasıl o.izlenimi bıraktım merak.ettim ( şımaririm belki biraz)Aaa 45 mi sanki 30 falan sandım ben seni :)
Bişey diilTeşekkür ederim. Baska bir topikten arkadas da bunu söyledi.. Nasıl o.izlenimi bıraktım merak.ettim ( şımaririm belki biraz)
Sürtünurken içeri girmeyi denedi herhaldeSürtünme yoluyla fiziksel.temasi mı, acıdığını söylediğiniz bölgeye sürtünmeyi mi
En iyisini yapıyon insanın kendinden başka düşüneni olmuyoo bazennn sen kendine ve bebeğinw bak canııımm bakkk dikkat et herşeye üzmeee kendini ağır kaldırmaaa daraltma kendini herşey olucağına varır
LennnnBişey diil
Konuşma tarzından :))
Ordan yatmaya gitseydin.. Uykum geldi, birakip çıkamıyorum, bahane olurdu bana daAy geldim kızlar
45mi abla maşşallah insan o kadar sanmıyoo gençsinn ablammm sen aldırma yaşlı diyenlerii boşşş verrrr pehhhhTeşekkür ederim. Baska bir topikten arkadas da bunu söyledi.. Nasıl o.izlenimi bıraktım merak.ettim ( şımaririm belki biraz)
Allah dualarını kabul etsin inşallah bizde veririz güzel haberleri rabbimde sana sağlıklı bir evlat versin bir avazda doğur inşallah :)
Merhaba
AminnnnnSağol canım benim Allah razı olsun yalnız hamile olan benim kuzumAllah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Bu kadar şimarinca şimdi gel de yat..45mi abla maşşallah insan o kadar sanmıyoo gençsinn ablammm sen aldırma yaşlı diyenlerii boşşş verrrr pehhhh
Amann be ablaaa valla insan bekliyo şımartan olsun arada hepp koca olunca olmii gerçi oda arada olii amaaBu kadar şimarinca şimdi gel de yat..