- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 29
Pehhhhh kaç saat sürdü laaa wcMesajları okumayı bitiremedim daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pehhhhh kaç saat sürdü laaa wcMesajları okumayı bitiremedim daha
Pehhhhh kaç saat sürdü laaa wc
Aaa.. niye ki şaşırdım şimdi. Ben de yorum yazdım o kadar.. onun yazdıklarında kötü bir şey yoktu ki.. anlamadım benBi wcye gittim meler olmuş pure hazel banlanmış arkadaşlar dikkatli olalım belki de bu konuyu açmasını düşmanlarımız istedi bizi banlatmak içim herşey olur bu hayatta lütfen cinsel konularda yazmayalım üzüldüm ya
Ulen bu saatte nasıl olalım diomuşum:)))İyi gecelerrrrrrr Kayınvalidemle biraz dolaştık geldik.
Sizler nasılsınız?
En son yarım saat önce burda mesaj yazıp banlanmış tahmin ediyorum ama banı kalkınca sorarızAaa.. niye ki şaşırdım şimdi. Ben de yorum yazdım o kadar.. onun yazdıklarında kötü bir şey yoktu ki.. anlamadım ben
Ulen bu saatte nasıl olalım diomuşum:)))
Neee leeennn
Baya yoğunuz kız :))
Allah seni..
Buralarda ne olmuş ben anlayamadım.
Baya yoğunuz kız :))
Sürtünme yoluyla fiziksel.temasi mı, acıdığını söylediğiniz bölgeye sürtünmeyi mi
Ben de çıkamıyorum akşamdan beri sadece wcye gittimOrdan yatmaya gitseydin.. Uykum geldi, birakip çıkamıyorum, bahane olurdu bana da
Görmedim, duymadım, bilmiyorum
Allah seni..
Buralarda ne olmuş ben anlayamadım.
Ben mi? Ben evli değilim ki :/@JustPeace sağol canım Allah razı olsun. Yanlış hatırlamıyosam sende hamileydin di mi?
Neden olcak adam istiyor.
Görmedim, duymadım, bilmiyorum
Ben mi? Ben evli değilim ki :/