- 21 Ağustos 2017
- 46
- 33
- 28
Canım aciyir dediğimde a pardon diyor test mi ediyor bakireyim diye ama biliyor bakire olduğumuNeden olcak adam istiyor.
Sanmiyorum. O esnada test filan düşünemezKızlar sevgilim sürtünme sırasında zarima
Canım aciyir dediğimde a pardon diyor test mi ediyor bakireyim diye ama biliyor bakire olduğumu
Peki nasıl biri canım? ortalığı karıştıran mi yoksa sessiz sakın mi? benimki beddua gibiydi valla Allah düşmanımın başına vermesin
Şnşallah zaten takmasak emin ol hamile kalıcaz
Ne geregi var evlilikten önceKafam çok karışık aramızda kesinlikle bakire olmayan kızlar var hata mı sizce
Tam olarak kızlık zarı nerde bilmiyorum ama arka kısımlara doğru muSanmiyorum. O esnada test filan düşünemez
Kız telefonu da götür orda yazarsinKızlar ben wcye gidiyorum altıma yapıcam
10 dak sürebilir :))
Wc. ve yemek dışında yerinden kalkmadığı için karıştırma huyu yok.. Çok ölümsüz, her şeye negatif bakıyor ve yorumluyor, kızımla ilgili konularda çok müdahale ediyor bir de surekli yaninda biri.olsun istiyor. Bu yüzden disari cikmakta sorun yaşıyorum Ama hastalığından dolayı bunları kabullenmek zorundayim. Bunlar dışında bir sorun yok çok şükür..
Arkada . Fakat kuvvetli girerse yırtılırTam olarak kızlık zarı nerde bilmiyorum ama arka kısımlara doğru mu
İyi geceler şekerler ben yatıyorum çok uykum geldiadam gözümün içine bakıyor hayırdır inşallah
Amin kuzum Allahım senden razı olsun inşallah sağlıkla sihatle al kucagina yüzün hep gulumsesin ❤Dualarım sizinle kızlar Allah size @DropkickDlnOrhn @miss_laviniiaa IsikOlsun T Tatlianne20 Erva Yaren ve tüm anne olmak isteyenlere en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin kuzum Allahım senden razı olsun inşallah sağlıkla sihatle al kucagina yüzün hep gulumsesin ❤
Kuvvetli yapmıyor bi deniyor sonra canım aciyir dediğim an pardon diyorArkada . Fakat kuvvetli girerse yırtılır
Tamam oyleyse sorun yok.Kuvvetli yapmıyor bi deniyor sonra canım aciyir dediğim an pardon diyor
Ben 22 yaşındayim ve tecrübesiz biriyim sizlerin yorumlarını merak ediyorumTamam oyleyse sorun yok.
Ne ögrenmeye calisiyosun