- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Allah kurtarmış bacım inşallah aynı kabusu bir daha görmek zorunda kalmazsın (esin tek.erkek çocuksa öyle oluyor ya genelde )..Anladım canım benimki Herseyi karıştırırdi yatak odami bile ne diyim Allahından bulsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kurtarmış bacım inşallah aynı kabusu bir daha görmek zorunda kalmazsın (esin tek.erkek çocuksa öyle oluyor ya genelde )..Anladım canım benimki Herseyi karıştırırdi yatak odami bile ne diyim Allahından bulsun
Ayni fikirdeyim.Canım ne biliyim evlenmeden bana yanlış geliyor yanlış derken her ekeğe güven olmaz anladın sen istese de sakın yapma derim jersey zamanında güzel buna emin bizde imam nikahımızı yaptıktan sonra bir şeyler yaşadık ama tam olmadı kesinlikle o ilk gece heycanını tatmak istedik bide nişanlıydık yarın nolucagımız belli değil diye yapmadık kendine dikkat et canısı
Allah dualarını kabul etsin inşallah bizde veririz güzel haberleri rabbimde sana sağlıklı bir evlat versin bir avazda doğur inşallah :)Amin kuzum Allahım senden razı olsun inşallah sağlıkla sihatle al kucagina yüzün hep gulumsesin ❤
Hatlarmı karıştı evli misin sen anlamadım yahuu :))Ayni fikirdeyim.
Ben bizimkine baş edemiyordum desem yeridir.
Ta ki resmi nikahim kiyildi ayni gün benimle birlikte oldu sabirsiz.
Öyleyse sunu söyleyeyim canim.Ben 22 yaşındayim ve tecrübesiz biriyim sizlerin yorumlarını merak ediyorum
Evliyim ben. Kiza yaziyorum . Bilgi istemisHatlarmı karıştı evli misin sen anlamadım yahuu :))
Here anladım canım pardonEvliyim ben. Kiza yaziyorum . Bilgi istemis
Bu kadar kötü gözle mi bakıyor insanlar bakire olmayan kızaÖyleyse sunu söyleyeyim canim.
Evlenmeden önce birsey yaşama. O ortami yaratmayin yani evine filan gitme yalniz kalma. Ve açik açik söyle istemiyorum diye.beklesin sabretsin .
Gayecim benimle kafa mi buluyosun yahuBu kadar kötü gözle mi bakıyor insanlar bakire olmayan kıza
Evet, haklısın.. Ve bunun için küsüp ayrilacaksa da zaten gerçek niyeti de ortaya çıkmış olur...Öyleyse sunu söyleyeyim canim.
Evlenmeden önce birsey yaşama. O ortami yaratmayin yani evine filan gitme yalniz kalma. Ve açik açik söyle istemiyorum diye.beklesin sabretsin .
Bence birsey olmaz zararin neresinden dönse kârdir artikEvet, haklısın.. Ve bunun için küsüp ayrilacaksa da zaten gerçek niyeti de ortaya çıkmış olur...
Biz böyle diyoruz ama sanki.istemiyorum demek.icin geç kalmış.. Sonuçta sürtünmeyle de olsa birseyler yaşanmış..
Evet, haklısın.. Ve bunun için küsüp ayrilacaksa da zaten gerçek niyeti de ortaya çıkmış olur...
Biz böyle diyoruz ama sanki.istemiyorum demek.icin geç kalmış.. Sonuçta sürtünmeyle de olsa birseyler yaşanmış..
Haklısınız bakın bana gore de önemli bi seyGayecim benimle kafa mi buluyosun yahu
Tabiki toplumumuzda kotü bakarlar.
Hele erkekler. Anlatamasin işin icinden çikamazsin. Kendiler kizlarin gunahini alir alir
Evlenmek istediklerinde de bakire el degmemis ister
Amin ablam görmem inşallah. eşimin abisi var kw orda kalıyo şimdi. zaten hiç anlaşamıyorz 5 yıl boyunca hep kavga ettik Allah kavuşturmasn bi dahaAllah kurtarmış bacım inşallah aynı kabusu bir daha görmek zorunda kalmazsın (esin tek.erkek çocuksa öyle oluyor ya genelde )..
Aynen öyle zorlicaksa eğer o adamdan ne hayır geliiirrrBence birsey olmaz zararin neresinden dönse kârdir artik
Ben sadece şunu demek istedim ben kimseyle cikmadimHaklısınız bakın bana gore de önemli bi sey
Siz kaç yaşındasınızBence birsey olmaz zararin neresinden dönse kârdir artik
O kadar kötü bi şey miBence birsey olmaz zararin neresinden dönse kârdir artik
Kötü gözle bakan biz değiliz, kötü gözle bakanlardan kendini koruman için bir uyarı olarak düşün.. erkek arkadaşının kız kardeşi varsa ona sor kız kardeşi seninle yaşadıklarını başkasıyla yaşamasına ne tepki verirdi? Burdan kendisinin bakire olmayan kızlara nasil gozle baktığını anlarsin..Ama dikkat et, çok ters tepki verebilir. Kaldırabileceksen, cevabın altindan kalkabileceksen, çünkü çok ağır bir cevap ta duyabilirsin..Bu kadar kötü gözle mi bakıyor insanlar bakire olmayan kıza
Başka insanları örnek veriyorum ona göre sevgi gösterisi oluyorKötü gözle bakan biz değiliz, kötü gözle bakanlardan kendini koruman için bir uyarı olarak düşün.. erkek arkadaşının kız kardeşi varsa ona sor kız kardeşi seninle yaşadıklarını başkasıyla yaşamasına ne tepki verirdi? Burdan kendisinin bakire olmayan kızlara nasil gozle baktığını anlarsin..Ama dikkat et, çok ters tepki verebilir. Kaldırabileceksen, cevabın altindan kalkabileceksen, çünkü çok ağır bir cevap ta duyabilirsin..
Ya silemiyorum mesajı artık yazmış oldum ama sen.okumadin farzet. Gerçekten sorarsın da, kalbini cok kotu kirarsa senep oldugum icin vicdan azabi duyarım.. sen sorma böyle birsey. Sadece artık istemiyorum desen yeter.. Canım acıyor falan dersin..Kötü gözle bakan biz değiliz, kötü gözle bakanlardan kendini koruman için bir uyarı olarak düşün.. erkek arkadaşının kız kardeşi varsa ona sor kız kardeşi seninle yaşadıklarını başkasıyla yaşamasına ne tepki verirdi? Burdan kendisinin bakire olmayan kızlara nasil gozle baktığını anlarsin..Ama dikkat et, çok ters tepki verebilir. Kaldırabileceksen, cevabın altindan kalkabileceksen, çünkü çok ağır bir cevap ta duyabilirsin..
Gerçekten öyle düşündüğüne inanmıyorum, durumu sana romantik gösterip bu şekilde ikna etmeye çalışıyor..Gercek sevgisini göstermek isteyene secenek çok..Başka insanları örnek veriyorum ona göre sevgi gösterisi oluyor