- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Mesaiye kaldımNapimmn la bakıyom kim ne yazmışş beğenimm gidiyoomm laaa senn paydos etmiş olman lazım değilmi 22 ye
Kadar değilmiydii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaiye kaldımNapimmn la bakıyom kim ne yazmışş beğenimm gidiyoomm laaa senn paydos etmiş olman lazım değilmi 22 ye
Kadar değilmiydii
Kimse yok sandim.bir.anNie geldin nie gidion
Yokkk şaaa valla duruma bişey yazdım beğeni taptım çıktım okadarrrrSus be bu mazeret diil başkalarıyla kırıştırdın dimi
Daha miniminnacıkmış.... Allah bir an önce sağlıkla kucagina almayı nasip.etsin..
Ben de evli, bir çocuklu ve kv. Li bir bağyanım .. bu kadar bilgi yeter mi acep?
Sağol canım benim.bir tane var, ikincisi karnimdayken öldü. Artik 45 yaşındayım .. Allah olmayanlara ve bir cocugumuza sağlık versin insallahSağol Bitanem amin inşallah ❤❤ darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Sağol, biz daha yolun başındayız yaklaşık 5 aydır bendeKw mi???? Allah yardımcın olsun canım bende 5 sene oturdum kwyle. Allah bi daha o günleri yaşatmasın
Sağol, biz daha yolun başındayız yaklaşık 5 aydır bende
Sağol canım benim.bir tane var, ikincisi karnimdayken öldü. Artik 45 yaşındayım .. Allah olmayanlara ve bir cocugumuza sağlık versin insallah
Hayır :):) öyle rutin ev hali pijama terlik ben sizler napıyosunuz?
Nick'i çıkaramadım merhabalaştıkmıydı önceleri?
Şnşallah zaten takmasak emin ol hamile kalıcazElimden geleni yaptım canım ya alttan girdim ğsteb çıktım ama beyefendi biliyormuş gidiceği zamanı napim artık kendisi bilir canım bşraz o fedakarlık göstersin ölüm hariç herlseyin bir çaresi vardır bu hayatta ne diyim kuzu Allah gönlümğze göre versin kucagımız boş kalmasın tez zamanda hamile kalalım inşallah
Allah gönlüne göre versin inşallah.. Dikkat et bari, evişinde falan çok hirpalama kendini..Ay canım ablacım ya Allah sabır versin neyse çok şükür bi çocuğun var. benim de bi tane düştü maalesef bu ikinci hamileliğim (
Aaa 45 mi sanki 30 falan sandım ben seni :)Sağol canım benim.bir tane var, ikincisi karnimdayken öldü. Artik 45 yaşındayım .. Allah olmayanlara ve bir cocugumuza sağlık versin insallah
Allah gönlüne göre versin inşallah.. Dikkat et bari, evişinde falan çok hirpalama kendini..
Hoşgeldin kızKeske rahat dursalar kv kp valla basimizn gpzumuzun ustunde yerleri var ama dursalar
Neden olcak adam istiyor.Arkadaşlar sürtünme sırasında sevgilim sanki zarima baskı yapıyor canim aciyir dediğim an sürtünmeyr başlıyor neden yapıyor bunu