- 13 Kasım 2017
- 886
- 1.023
Aynen canım evde sıkılıyoz herife gezdir diyoruz daha bir saat olmadan ay anam vah anam keşke evde olsaydık diyorum :)))Gezmeye gidip eğlenelim diyoruz ama eve gelince insan daha yorgun oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım evde sıkılıyoz herife gezdir diyoruz daha bir saat olmadan ay anam vah anam keşke evde olsaydık diyorum :)))Gezmeye gidip eğlenelim diyoruz ama eve gelince insan daha yorgun oluyor
Sen kekmi yapcan hamurmı yapcan yap artıkınnn :))):)) iyi yapmışsın uzan uzan anca geçer :)) ben hâlâ kek yapmadım
Öne kız aystimi içiyonSen kekmi yapcan hamurmı yapcan yap artıkınnn :)))
Kafami sicak suya soktum :/ iki tane agri kesici ictim fayda yokAh CAnım şimdi nasılsın
Bu gidişle tek kapta yapılan tarifim var onu yaparımSen kekmi yapcan hamurmı yapcan yap artıkınnn :)))
Bemde çalışmak istiyorum ya bugün alvinaya başvuru yaptım inşallah olurBiz de yarın gezicez inşaşlah haftada bir anca gezebiliyoruz ikimiz de çalıştığımızdan
Kafa dinlemeye gittin kafan ağrıdıKafami sicak suya soktum :/ iki tane agri kesici ictim fayda yok
Hangisi kolaysa onu yap canısıBu gidişle tek kapta yapılan tarifim var onu yaparım
didiÖne kız aystimi içiyon
Aaa hangi şube inşaşşahBemde çalışmak istiyorum ya bugün alvinaya başvuru yaptım inşallah olur
Migrense uyucaksın canım sıcak suyla değil soğuk suyla yıkaaKafa dinlemeye gittin kafan ağrıdı
Offf offf bazen ağrıyo mu böyle
Ice tea :))Öne kız aystimi içiyon
Kafami sicak suya soktum :/ iki tane agri kesici ictim fayda yokAh CAnım şimdi nasılsın
Hee basimi kopartariyorlar sankiiKafa dinlemeye gittin kafan ağrıdı
Offf offf bazen ağrıyo mu böyle
Çankayadaki sıkıldım artık evdeAaa hangi şube inşaşşah
Çalışmayı seviyorum ben ne kadar yorulsam da eve gelip dinlenmenin tadı başka ve piskolojime de iyi gelioBemde çalışmak istiyorum ya bugün alvinaya başvuru yaptım inşallah olur
Hiç semiyom onuhh ya :)))Ice tea :))
Bugün çok ağladım akşam eve gelirken (Çalışmayı seviyorum ben ne kadar yorulsam da eve gelip dinlenmenin tadı başka ve piskolojime de iyi gelio