- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giderse gitsin keyfi bilirr. Sen kendi rahatına bak evladına bak. En önemli sizsiniz. O gitsin anasıyla dursun tövbee.
Amin.. Ne kadar kaldı doğumuna?
moralimmm çoook bozuk yahuuu sıkıldım çok sıkıldım
özelde yazarım kuzum sanaNe oldu kuzum
Eveet buyrun benim :)
Ic guveysinden hallice canısı
NapıonEveet buyrun benim :)
Gezmeye gidip eğlenelim diyoruz ama eve gelince insan daha yorgun oluyorNapıyonuz kızlar eve geldim çok yorgunum her tarafım ağrıdı fazlada bir gezmedim ama alışkın değilim yürümeye bacaklar ağrıyo çok pis
CAnım ya özledim seniNapıyonuz kızlar eve geldim çok yorgunum her tarafım ağrıdı fazlada bir gezmedim ama alışkın değilim yürümeye bacaklar ağrıyo çok pis
Evet eve gelince anlıosun bi de oturuncaGezmeye gidip eğlenelim diyoruz ama eve gelince insan daha yorgun oluyor
Pc sırası eskiden biz de yapıoduk :)) tamam CAnım öptüm iyi pazarlar sana daKızlar, bilgisayar sıram bitti şimdi çıkmam lazım.. yarım bıraktım ama kusura kalmayın..
iyi geceler, iyi pazarlaaaarrrr....
Ah CAnım şimdi nasılsınBasim agriyorr
Evet orasının karlı görüntüsü de güzel oluyomuşValla çok güzel ama bu mevsimde soğuk biraz usuyerek gezmekte guzel gerci
Bi ilk yaşamışsın eee hamile olunca eşler hareketleniyor :)Saat 10 da uyandik kocami da aldim annamlara geldik kahvalti yaptik. Ben hamile oldugumdan mutevellit icli kofte hamurunu esim yoğurdu hayatinda bir ilkti
Icli kofte actik annemle. 5 yasundaki yegenimle pc oyunu oynadik. Esim gece buradan ise gitti. Bende hala annemlerdeyim burada uyuyacam.
Bir geldik cikamadik iyi mi
Bende özledimmmmm :)))CAnım ya özledim seni
:)) iyi yapmışsın uzan uzan anca geçer :)) ben hâlâ kek yapmadımBende özledimmmmm :)))
Eve geldim is güç üst komşum kavga etti kocasıyla yanına gittim eve indim meyve sıktım şimdi sobanın önünde uzanıyorum her yerim ağrıyor yaz