- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Şaka yaptım şakka şakkaNededim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yaptım şakka şakkaNededim ki
Bi an hayvanlardan bahsediyosun sandım :)) tövbe tövbesağol cnm 2 ay falan kalır hayvanları doğum yapınca gider
Basim agriyorrŞaka yaptım şakka şakka
Ben ve sıkılmak.. Zıt anlamlı kelimeler.. Ancak benim dışımdaki sebeplerden gitmem gerekebilir.. -de siz beni çağırdığınız için pişman olmayın da.. Yazmaya başlayınca zor tutarım da kendimiDur kız daha karpuz kesicektik :)))
Sen sıkılana kadar burdayım len
İstek şarkıda var mıArkadaşlar birazdan birlikteliğinizin sonuna geliyoruz filmin sonuna :)
Ben dropkick bu akşam 19:00-22:00 arası sizlerleydim
Yapmaaa risklii nasıll akla sahip sırff onlarda görsün diye ama şu anlarda değil tam riskli zamanlarda inşallah vicdana gelir vazgeçwrAptal eşim 12 saatlik yolculuk yapmami istiyo
Çat kapımı geldiler
Evet yeniden birlikteyiz
Tamam kız normal mocha alıyım ben yanına çikolata var mı
sağol cnm 2 ay falan kalır hayvanları doğum yapınca gider
o kızzz neolduuteşekkür ederim cnm
Yapmaaa risklii nasıll akla sahip sırff onlarda görsün diye ama şu anlarda değil tam riskli zamanlarda inşallah vicdana gelir vazgeçwr
Hamileydin değil mi, yanlış hatırlamıyorsam (inşallah yanlış hatırlamıyorumdur) ,Hayırlı sağlıklı doğum diliyorum arkadaşım..İki dünya bi araya gelse gitmem canım eğer bana ve bebeğimze değer verseydi izin zamanını benle geçirirdi hastahaneye gelmek isterdi. ama demek hiç değer vermemiş
Hamileydin değil mi, yanlış hatırlamıyorsam (inşallah yanlış hatırlamıyorumdur) ,Hayırlı sağlıklı doğum diliyorum arkadaşım..
Amin.. Ne kadar kaldı doğumuna?Doğru hatırlıyorsun kuzum benim. sağol Allah razı olsun hayırlısıyla inşallah. Allah olanları bağışlasın bizlere hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese de nasip etsin inşallah kuzum
:)))Bi an hayvanlardan bahsediyosun sandım :)) tövbe tövbe
Sanki onun evladı değil hee öyle davranıyor. Sen gidelim desen onun yok otur demesi lazım.
Valla çok güzel ama bu mevsimde soğuk biraz usuyerek gezmekte guzel gerciAbant nasıl :))
Doğru diosun erkekler aileyi baya önemsiyor ben de gıcık oldum
Aynen öyle canım bu dönemlerde ilgiye çok ihtiyacım var o çok istiyorsa gitsin benim zaten çok sancım oluyo böyle giderse annemi çağıracm