- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Şnşallah sağol :))Simdiden afiyet olsun o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şnşallah sağol :))Simdiden afiyet olsun o halde
NaberBuraya ışınlanmışım
İyiyim, senden naber ne var ne yok buralarda?
Alismak sevmekten daha zooor geliiyorİyi alışıosun bu duruma maşallah gerçi seneler geçti demiştin
İyilik sağlık yaa şükürİyiyim, senden naber ne var ne yok buralarda?
Alıştım birtanem alıştım sanaAlismak sevmekten daha zooor geliiyor
Psikilojim bozuk :)
Balıklama dalayım o zaman.. Güzelmiş burası valla.. Davetin için teşekkürler..İyilik sağlık yaa şükür
Burası serbest kürsü :))
Bişey diilBalıklama dalayım o zaman.. Güzelmiş burası valla.. Davetin için teşekkürler..
Aklıma başka bir şey gelmiyor, hazırlıksız yakalandım :) Birkaç sayfa gözatsam mı?
Hakkaten de filmin sonuymuş, jenerik yazısı geçiyor.. Her gün aynı saatlerde mi, bir dahakine vaktinde geleyim?Arkadaşlar birazdan birlikteliğinizin sonuna geliyoruz filmin sonuna :)
Ben dropkick bu akşam 19:00-22:00 arası sizlerleydim
teşekkür ederim cnmGelmiş geçmiş olsun canım
Yok günden güne değişiklik gösteriyo :)) 3 saat yoğun performans sergiledim :)))Hakkaten de filmin sonuymuş, jenerik yazısı geçiyor.. Her gün aynı saatlerde mi, bir dahakine vaktinde geleyim?
sağol cnm 2 ay falan kalır hayvanları doğum yapınca giderGeçmiş olsun canim kv ne zaman gidecek evine
Şimdi daha çok sevdim, hiç yormuyor insanı, neyse, filmi uzatmayayım. Görüşürüz o vakit yeni bölümlerde inşallah..İyi geceler..Bişey diil
Gözatmasan da olur :))
Bu diziyi anlamak için takibe gerek yok
İyilik sağlık yaa şükür
Burası serbest kürsü :))
Nededim ki
Dur kız daha karpuz kesicektik :)))Şimdi daha çok sevdim, hiç yormuyor insanı, neyse, filmi uzatmayayım. Görüşürüz o vakit yeni bölümlerde inşallah..İyi geceler..