Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mocha normal mi beyaz çikolatalı mı
Biz yeni girdik eve 12 de çıkmıştık yoruldum galiba ya ama dahada gezerim bolu guzel yermisOhh gezin tabii benim koca yatıyor hala kalksın bende atıcaö kendimi dışarı sıkıldım artık evde ::))
Son haftamiz insalah yaAah ahh kaç zamanınız kaldı peki
Çat kapımı geldiler
Selamm bulcaaa
Misafirlerim geldi çıkamadım.
Tamam kız normal mocha alıyım ben yanına çikolata var mı
Beyazzz.
Normali bana ağır geliyor canım.
Ooo iyi bari akşam yemeğini kapatmışsınİyi aksamlar hanımlar bugün akşama kadar uyumuşum gece bulantı ve mide yanmasından uyuyamadımbiraz uzanıyor demisdim uyuya kalmişim bir kalktım esimin gelme saati artık geç kaldı yemek kahvaltılık hazırlığımi dedim akşama yemek yapmadım esim aramış duymammissim anlamış uyudugumu tedbirli olup dışardan biseyler almış yanına da iki dkka mercimek çorbası yaptım . birazdan da KV mi ziyarete gideceğim börek koydum fırına pişsin çayla yeriz işde böyle bir gün dü
Önemli diil oluyo bazenKonulara dalmisim birden kusura bakmayın kızlar yazdiklariniz sonradan farkettim
İyi iyi şükürSon haftamiz insalah ya
Abant nasıl :))Biz yeni girdik eve 12 de çıkmıştık yoruldum galiba ya ama dahada gezerim bolu guzel yermis
Öyle oldu vallaha amiin Allah razı olsun rabbim işten herkese nasip etsin inşallah ❤Ooo iyi bari akşam yemeğini kapatmışsın
Allah kolaylık versin Allah analı babalı büyütsün inşallah
İnş aminÖyle oldu vallaha amiin Allah razı olsun rabbim işten herkese nasip etsin inşallah ❤
Amiiin inşallah insallaaaah rabbim o duyguyu tattirsin isteyen herkeseİnş amin
Darısı başımıza bakalım :))
Baya hareketli bir gün olmuş ☺❤ şekerli yiyecekler mide ağrısını geçirir lokum tatlı şerbet vsBugun kahvalti yaptim.
Mutfagi tost makinesinden dolaplara kadar sildim.
Camasir katladim
Etrafi topladm
Sonracima camasr srrdim
Ciger almaya gittim geldim.
Oturdum dinlendim
Yemrgi yaptim
Suslendim
Kocami bekledim.
Geldi ama midesi agriyor.
Kiyamam. Cani hicbisey istemiyoe.
Geçmiş olsunBugun kahvalti yaptim.
Mutfagi tost makinesinden dolaplara kadar sildim.
Camasir katladim
Etrafi topladm
Sonracima camasr srrdim
Ciger almaya gittim geldim.
Oturdum dinlendim
Yemrgi yaptim
Suslendim
Kocami bekledim.
Geldi ama midesi agriyor.
Kiyamam. Cani hicbisey istemiyoe.