- 22 Ağustos 2015
- 29.556
- 86.104
Dur profil yapiyim bidene boydan kaldiririm hemenYaaa neguzel umutluyum bnde bigun blkiiiiii zayiflarim accik kendimi kandiriyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur profil yapiyim bidene boydan kaldiririm hemenYaaa neguzel umutluyum bnde bigun blkiiiiii zayiflarim accik kendimi kandiriyom
Evet canim bi cok zarari var bu hastaliklarin artik napalim vardir bundada bi hikmet .InsaAllah hepinize hayirlisindan versin rabbim...Ama ilaclarini düzenli al bizm gibi hastalarda kemik erimesi oluyor rabbim bağislasin bende olsunda 1 tane olsun kiz erkek farketmez :) amin
Haydi haydiDur profil yapiyim bidene boydan kaldiririm hemen
Boydan ya sigmiyo buyuk geliyo.ama evlenmeden onceki foton genel olarak oyleyim yani biraz az biraz fazlaHaydi haydi
Baya seda sayana benziyon haaa dikat ettimde gözler yesilBoydan ya sigmiyo buyuk geliyo.ama evlenmeden onceki foton genel olarak oyleyim yani biraz az biraz fazla
he evlenmeden onceki yse tamam onu biliyorumBoydan ya sigmiyo buyuk geliyo.ama evlenmeden onceki foton genel olarak oyleyim yani biraz az biraz fazla
Benmi yok kiz ben kara gozlu kara kasliyim :)Baya seda sayana benziyon haaa dikat ettimde gözler yesil
seda sayanBaya seda sayana benziyon haaa dikat ettimde gözler yesil
Yaa baya zayifsin sen selvi boylum al yazmalim dimek istiyomBenmi yok kiz ben kara gozlu kara kasliyim :)
Bolgesel iste deglim ya okadar :)Yaa baya zayifsin sen selvi boylum al yazmalim dimek istiyom
Bence senle karistirdiseda sayan
Oylesin masaAllah bni gorsen tos tombalak bi gaciyim heryerden et fiskiriyoBolgesel iste deglim ya okadar :)
Yoh cimim bnde kara kas kara gozumBence senle karistirdi
Senmi hadi ordanYoh cimim bnde kara kas kara gozum
Bak verelim birlikte kuralim duzeni.Oylesin masaAllah bni gorsen tos tombalak bi gaciyim heryerden et fiskiriyo
e e e evet benSenmi hadi ordan
Bak bakim benziyommu :)Baya seda sayana benziyon haaa dikat ettimde gözler yesil
Bu sene pcoya savas actim birakmiycam kilo veremesemde kurleri yapcam blki adet olmaya faydasi olurBak verelim birlikte kuralim duzeni.
Benzemez kimse sana diye sarki varya onu armagan ediyorumBak bakim benziyommu :)