- 22 Ağustos 2015
- 29.556
- 86.104
allah seniiiAma senin boya gore kilon iyi canim bnde boyda yok hepten kilo nere gitceni sasiriyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah seniiiAma senin boya gore kilon iyi canim bnde boyda yok hepten kilo nere gitceni sasiriyo
Evet canimHipogonalizm miydi acilimi
Ya can cekiyo kuzum illaki yiyoruz cope atilmaz zaten yaziktirMavisim 100 gunde yiyor kendisi ole zart zurt yemiyor kiz. Olan bana oluyor evdeyim gozumun onunde. Cope atsam nimet valla atacam yoksa
Benimde öyle kiz tombik tombik dolaşıyorum yastik gibi gobegim oldu gören hamile saniyoe cidden4 5 aylik var gibiAma senin boya gore kilon iyi canim bnde boyda yok hepten kilo nere gitceni sasiriyo
Parcalaniyor cnku yenileri gelecek ya yer aciyoo r hahaBenimki de o yle ya Alma bak zararli diyorum bi almiyor iki almiyor sonra alip geliyor e bikere alinca da ben duramiyorum artik hep istiyorum yağlar parcalaniyosa ne güzel iste oh oh
Nasil canim anlamadimAh kuzum ya. Kendi kelime süremiyorumki sana bisey diyim
Parcalaniyor cnku yenileri gelecek ya yer aciyoo r haha
Canim anladigim kadarila bitkilerle olacak bisey degil yalanci adeti bile ilaclarla görüyoruzCanim yanlis bilgi vermek istemiyorum ama Saraçoğlu hipo hipolu bir bayana incir ve testere dişli aslan pençesi kullan diyodu o da 18 yasina kadar olmamis sonra doktora götürmüşler d.k hapi ile mi ne olmuş yillarca
Hemen eksi elma yada cok sekersiz meyve ye yada kuruyemis doyuruyo insani hemde zararini az goruyoruz glifor arti zeytin yapragi tarcin onlar cok faydali bize mutlaka kullanUff ayni ben ya kesinlikle glifor istahimi ciddi oranda kapatti aslında ama gözüm ac sanki yemesem uzun sure AC kalinca elin ayagin titrer gözün döner ya öyle olucam saniyorum bazen zordan yiyorum ama illa yiyorum birşeyler
Yani benimde olmuyor ya ne diyimki onu diyorum bisey diyemiyorum tavsiye niteligindw..Nasil canim anlamadim
Bilemiyorum canim Saraçoğlu öyle dedi bayana senin cocugun olur bunlari kullan filan dedi tabi ilestisimde kalip başka şeylerde kullandirmistir artik oldu mu olmadi mi bilmiyoruCanim anladigim kadarila bitkilerle olacak bisey degil yalanci adeti bile ilaclarla görüyoruz
Aynen bnimde gobek zaten hic gitmiyo 6 aylik bnimkideBenimde öyle kiz tombik tombik dolaşıyorum yastik gibi gobegim oldu gören hamile saniyoe cidden4 5 aylik var gibi
Igne yada ilacla yumurta gelisiyo oda gelisirse tembellik var yumurtalarda buyumuyolar adet olamiyorumSenin nasil canim yani ignelerle mi bi tek yumurtlama oluşuyor he
Benim ilaclarla olusmuyor bitek igneyle sen herhangi bi tedavi göruyormusun canimIgne yada ilacla yumurta gelisiyo oda gelisirse tembellik var yumurtalarda buyumuyolar adet olamiyorum
Benim gobekle ilgili sorunum yokta baska yerle varAynen bnimde gobek zaten hic gitmiyo 6 aylik bnimkide
4 sene tedavi gordum canim 4.senede asilamayla oldu bi evladim Allah bagislarsa.Klomen ilac hic bi ise yaramadi femara arti kurlerle bi tek yumurtam olustu yillar sonra oyle bi tembellik var bnde ,dogum yapali uc sene oldu dahada beter oldu hic adet olmuyorum uc defa ilacla oldum ilac kullanmasam olmuyo yine rabbim yar ve yardimcimiz olsun ...Benim ilaclarla olusmuyor bitek igneyle sen herhangi bi tedavi göruyormusun canim
Oo bn zenginim heeeyt be hersey var bende ne ararsan saymiyim simdi
Benim gobekle ilgili sorunum yokta baska yerle var
Benim bicok yerim ince ya bolgesel yaniOo bn zenginim heeeyt be hersey var bende ne ararsan saymiyim simdi
Ama ilaclarini düzenli al bizm gibi hastalarda kemik erimesi oluyor rabbim bağislasin bende olsunda 1 tane olsun kiz erkek farketmez :) amin4 sene tedavi gordum canim 4.senede asilamayla oldu bi evladim Allah bagislarsa.Klomen ilac hic bi ise yaramadi femara arti kurlerle bi tek yumurtam olustu yillar sonra oyle bi tembellik var bnde ,dogum yapali uc sene oldu dahada beter oldu hic adet olmuyorum uc defa ilacla oldum ilac kullanmasam olmuyo yine rabbim yar ve yardimcimiz olsun ...
Yaaa neguzel umutluyum bnde bigun blkiiiiii zayiflarim accik kendimi kandiriyomBenim bicok yerim kucuk ya bolgesel yani